Am plecat in concediu cu familia [...], avind rezervare din noiembrie 2017, in aceasta locatie, andreolas beach hotel 2**,
o locatie ok, exceptind mic dejunul care nu are nimic grecesc in el, tinind cont ca este tara maslinelor, sezonul pepenilor; in fiecare dimineata este identic,
dar acest fapt este compensat de pozitia locatiei si de jimy, cunoscut in locatie de ani buni;
zakynthosul este o insule superba, cu peisaje superbe, mancare super (recomand taverna "avanti" unde este mancare prospata, foarte gustoasa, bine gatita),
cine vrea sa manince mai ieftin se gaseste pita gyros la 2 euro, cu pui, la 2.50, cu pork, sau la 3 euro, sau la 5 euro inclusa o bautura, chiar o bere.
Trimis de SORINCOSEREA in 18.07.18 12:41:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: THASSOS, STUDIO SOTI, LA GOLDE BEACH
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SORINCOSEREA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@SORINCOSEREA: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
- Jul.2020 O cazare jalnică — scris în 17.10.20 de ux117834 din DEVA - nu recomandă
- Aug.2018 Pareri Andreolas — scris în 25.08.18 de Andrei* din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2017 Hotel Andreolas beach - Zakynthos 2017 iunie - de vis — scris în 26.06.17 de sindia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Andreolas Beach Hotel din Laganas Zakynthos — scris în 31.10.16 de Ighibuh din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Hotel Andreolas din Laganas — scris în 10.09.16 de zamf din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Hotel Andreolas - un hotel din care pleci cu un gust amar si dureri de cap — scris în 20.07.16 de Oti Otilica din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Hotel Andreolas - Laganas, Zakynthos — scris în 11.07.16 de Ruxandra R din BUCURESTI - RECOMANDĂ