Hotel de maxim 3 stele. Am vazut hoteluri de 4 stele in mai multe tari. Nu se compara nici cu cele din Romania. Masa poate fi servita doar dimineata intrucat hotelul nu are restaurant. in 6 zile am avut dimineata acelasi menu care este foarte saracacios. personalul, ca sa fiu indulgent, pot spune ca nu este ospitalier. La 7,30 seara se jucau copiii in curtea hotelului si au fost atentionati de personal sa nu faca galagie.
Plaja hotelului este de fapt singura plaja din Limenas si este situata la cca 1 km de hotel. O plaja oribila, foarte murdara, lata de max 10 m si lunga de 300-400 de m. Singurul lucru de 4-5 stele in acest hotel este prietena patronului care este intr-adevar superba. Despre insula pot spune ca este superba pentru cine apreciaza arhitectura, traditiile, linistea s.a. daca ajungeti aici vizitati neaparat satul traditional Teologos. Gasiti harti la receptiile hotelurilor.
Trimis de silviumarinescu in 14.09.09 11:08:54
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silviumarinescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2010 Sejur absolut reusit — scris în 29.06.10 de Andreea C.* din BUCURESTI - RECOMANDĂ