Frumos, chiar si a doua oara!
Am ales pentru iunie 2010 tot Amelia Beach. Este prima oara cand alegem de doua ori acelasi loc in Turcia; spun asta pentru ca si in septembrie 2009 le-am fost oaspeti. Nu ne-au dezamagit. Au facut eforturi sa remedieze minusurile, plaja inca ii dezavantajeaza insa au inlaturat stancile uriase care erau pe plaja, mal si in apa (parca nici nu au existat vreodata), au adus pietricele marunte, astfel incat acum apa este cristalina, super curata, transparenta, chiar si de pe ponton unde este destul de adanca. Personal super amabil; poate si noi eram mai relaxati in comunicarea cu ei si de aici atmosfera degajata. Proportia turistilor nu s-a modificat, cei mai multi sunt rusi, evident, insa nu am simtit vreo discriminare. S-au purtat inreprosabil cu noi si se straduiesc sa te debaraseze de griji.
Acum am avut camera simpla dubla, este in standardele normale, intradevar cele connected sunt mult mai mari. Ceea ce am vazut la ei si marturisesc ca mi s-a parut o ideea buna sunt camerele cuplate cate doua pe un culoar separat care la randul lui are o usa cu cartela. Deci pentru doua familii prietene care solicita camere alaturate este aranjamentul perfect.
Este adevarat au fost probleme cu unul dintre lifturi, probabil prea multe comenzi anapoda, deasemenea curentul electric le juca feste si se intrerupea pentru cateva secunde dar nu cred sa fii afectat concediul cuiva.
Foarte multi turisti. Miercuri, joi 16-17 iunie cred ca era totul ocupat. Cu toate acestea nu a fost nevoie sa rezervam din timp nicaieri la plaja sau restaurant. Se descurca excelent, sunt politicosi, disponibili sa glumeasca cu tine sau sa te indrume, stiu sa faca papa bun si sa se organizeze si sunt convinsa ca vom mai citi impresii bune. In septembrie imi schimb destinatia pentru vreau sa vizitez locuri noi, insa am curajul sa il recomand. S-au obisnuit cu romanii, te saluta si iti multumesc romaneste, il adora pe Hagi dar asta nu e un lucru nou, toti turcii il divinizeaza. Recunosc si eu ma simt mandra cand numele unui compatriot al meu starneste asemenea reactii.
Voi atasa poze indata ce le descarc in calculator; pana la urma pozele sunt mult mai graitoare.
Concediu placut celor care fac bagaje. Cine a fost deja inspiratie la gasirea unor locuri noi la fel de frumose caci vara abia a inceput.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ROMY); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
un rw pe care-mi face placere sa-l citesc...si sa-l votez; fara excese, cu informatii utile si la obiect...felicitari @romy
Multumesc frumos sbacau. Nu este intentia mea sa primesc voturi, insa un semn de apreciere este intotdeauna binevenit si incurajator mai ales cand esti debutant.
Multumesc ROMY pentru opiniile obiective si detallile tale ! Placut, votat !
Buna
plec si eu anul asta pe 11 iunie la Amelia Beach poti sa mi spui cam cum este apa, ma refer la temperatura apei din mare si piscina?
multumesc
Eu cred ca in iunie nu sunt probleme legate de temperatura apei, fie ea din piscina sau din mare. E foarte cald la ei inca din iunie. Intrarea in mare si palaja imi doream sa fie mai bune la ei, in rest isi merita banii, si sunt sigura ca vor castiga in timp teren in fata altor hoteluri mai renumite, cu atat mai mult cu cat se mentin tarifele accesibile.
- Aug.2024 Nu as mai alege Amelia Beach Resort Side — scris în 17.08.24 de ux135402 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2024 Vacanta reusita — scris în 08.08.24 de AURELYA din TâRGOVIşTE - RECOMANDĂ
- Jul.2024 De evitat — scris în 04.08.24 de Vali197 din BACăU - nu recomandă
- Dec.2023 Evitați Amelia hotel — scris în 18.08.24 de Tucu67 din CONSTANţA - nu recomandă
- Aug.2023 O vacanta nereusita in totalitate nu m-as mai intoarce si nu indic nimanui sa vina — scris în 17.08.23 de ovy2023 din ORADEA
- Jul.2022 Săriți peste... — scris în 04.07.22 de Ovidiu Ovi din SATU MARE - nu recomandă
- Aug.2015 Nu mergeti ! — scris în 19.02.16 de cemile din BUCURESTI - nu recomandă