EXCELENT
Ambasador ***** - Pana in prezent, mi se pare cel maI luxos hotel unde m-am cazat
Hotelul l-am gasit pe booking.
Traseul ales a fost pe vama Calafat, drumul plin de petece si gropi pe teritoriul Bulgariei, jumatate din drumul parcurs in Serbia a fost in lucru si ultimii aproximativ 40-45 km pana in Niș au fost foarte ok.
Ulterior am inteles ca traseul Vanju Mare - Negotin (Serbia) ar fi fost mult mai bun din punct de vedere al strazilor dar cu cativa zeci de km in plus iar vama mult mai libera decat cea de la Calafat care mereu este foarte aglomerata.
despre SERVICII
Personalul de la receptie a fost foarte amabil, toti cunosteau si vorbeau engleza.
Nu ne-au retinut pentru formalitati, doar ne-au cerut actele si ne-au predat cheia, actele le-am primit inapoi la plecare impreuna cu factura de cazare.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Am fost cazati la estajul 3, primul etaj cu camere, cand am iesit din lift si am calcat pe hol, prima impresie a fost ca ma scufund in mocheta, asa pufoasa era.
Am ajuns in camera si am fost impresionat de tot, absolut tot.
- mobila
- paturi duble mari
- fotolii moderne
- birou
- 2 plasme smart mari
- bar
- seif
- un superb view spre centru
- baia mare si moderna
Curat, nota 10+
Aerul conditionat nu a fost necesar sa il folosim.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Dimineata am servit micul dejun, care a fost sub forma de bufet cu autoservire.
Mancarea variata si gustoasa.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Amplasare km 0 (centru)
Iesi din hotel direct in inima orasului, oamenii inclusiv la 2:00-3:00 noaptea sunt pe strazi ca si ziua.
Magazine, terase, restaurante, banci, bancomate, parc, mall, toate la maxim 2-3-4-5 min de mers pe jos.
La 200 m de hotel se afla o cetate unde te poti plimba cu trenulete, poti servi un popcorn, un suc, o inghetata, poti sa stai la iarba verde pe o banca.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Hotelul are SPA dar noi nu am fost, din cate am vazut in ceva pliante de prezentare ar fi vorba despre masaj si sala de fitness.
Hotelul dispune de bar in zona receptiei dar si la etajul 1 unde este si restaurant.
In apropriere de hotel sunt zeci de terase si localuri unde poti servi aproape orice:
- pizza
- paste
- gyros
- plescavita si fel de fel de produse la gratar
Trimis de BalaciPaul in 02.06.22 00:09:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SERBIA. A mai fost în/la: Kladovo, Negotin, Belgrad, Niș
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (BalaciPaul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.32093800 N, 21.89656400 E - CONFIRMATE
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
Buna.
Interesant hotel mai ales dupa renovare.
Sunt tentat sa-l vizitez si as dori sa stiu daca parcarea este ok.
Multumesc.
- Jun.2023 Senzational — scris în 02.07.23 de ceasornicarul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Ambasador - Niš — scris în 20.12.19 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Hotel Ambasador****, la km 0 al orasului stravechi Nis — scris în 18.08.19 de vulpe mihaela din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Destul de jalnic — scris în 13.09.10 de Nikita din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2009 Ambasador - Nis — scris în 27.12.09 de Andc din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ