Am stat 6 nopti in acest hotel in luna august 2010. Rezervarea am facut-o din timp, direct pe site-ul hotelului si am prins o oferta extrem de buna: cazare in camera tripla si mic dejun inclus pentru 70 euro/noapte, plata facuta cu cardul la momentul rezervarii.
Hotelul este situat in districtul 2 al Vienei, face parte din lantul hotelier Austria Hotels. Are 3* si le merita din plin. De la aeroport se ajunge usor cu trenul pana la statia Praterstern. De acolo cel mai simplu se merge pe jos, cam 500 m de-a lungul strazii Heinestrasee pana la nr. 15. Zona este linistita, in imediata apropiere se gasesc magazine de unde va puteti aproviziona (Billa, Plus, Bipa) iar parcul Prater este foarte aproape. Sunt destule terase, restaurante, cofetarii si brutarii in zona.
Camerele sunt mari, mobilate modern, dotate cu TV, radio, minibar, cu seif electronic în cameră inclus in pret şi cu telefon. Baia cu cabina de dus desi micuta este ff curata. Curatenia se face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, lenjeria de pat la 3 zile.
Consumabilele in baie se completeaza zilnic. Micul dejun se serveste intr-o incapere luminoasa, curata si amenajata cu gust la parterul hotelului. Este extrem de consistent si diversificat, in sistem bufet suedez. Toate produsele servite sunt proaspete si de buna calitate. Personalul este extrem de amabil si politicos, atat cei de la receptie cat si cei de la restaurant.
Recomand hotelul ca varianta de cazare accesibila (financiar si ca amplasare) pentru vizitarea Vienei. De la statia Praterstern se poate ajunge usor cu metroul (liniile U1 si U2) catre toate obiectivele importante din oras.
Trimis de valentina in 30.05.11 21:46:55
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (valentina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.22120100 N, 16.38464400 E - neconfirmate încă
Unde se poate parca masina in zona? Au ei parcare proprie? Ca regulile de parcare sunt drastice in Viena.
Pe strada pe care se afla hotelul erau destule locuri de parcare.
Vad ca nu scrieti review-uri mai lungi de cateva randuri... cel putin despre Viena. In schimb va permiteti sa-i depunctati pe altii. Oricum votul dvs. negativ nu-mi schimba parerea despre ce am scris. Poate ati avut parte de un tratament special in Viena... comparativ cu ceilalti romani. V-ati gandit macar pt. o clipa ca poate din 2010 de cand ati fost dvs. pana in 2013 s-au schimbat lucrurile? Nici eu nu am fost nemultumita in 2005.
- Aug.2012 Hotel bun, langa Prater — scris în 30.10.12 de gio13 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2008 Isi merita pe deplin stelele — scris în 30.03.11 de ldogaru din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2008 Hotel Am Augarten 3* — scris în 03.11.09 de cristinadumitru* din BUCURESTI - RECOMANDĂ