Am cumpărat acest concediu din martie 2018 cu 1550€/ 2 adulţi şi 2 copii de 4 respectiv 7 ani.
Drumul de la vama Giurgiu este destul de greu, aprox. 300 km pana la hotel, sunt cam 100 km de autostrada intre Shumen şi Varna şi in rest drum naţional.
Hotelul merită cele 4 stele din multe puncte de vedere, dar mâncarea şi băutura lasă de dorit...
Camera noastră avea cam 30 mp + baie+hol, deci foarte mare, cu mocheta pe jos. Curăţenia se face zilnic si bine.
Hotelul este frecventat 95% de nemţi. Totul este bine organizat, personalul amabil şi vorbitor de engleză şi germană, ba chiar vreo 4 sau 5 tineri vorbeau română.
Mâncarea este diversificată, dar foarte sintetică şi fără gust, am mâncat câte ceva in fiecare zi dar trebuia să deguşti 5-6 feluri să găseşti ceva bun. Au o ciorbă oribilă şi o supă-cremă in fiecare zi. Multe mâncaăruri sunt semipreparate şi condimentate din abundenţă cu ceva mirodenii ciudate care ne-au ieşit pe ochi. Dulciurile sunt sub orice critică, fructele sunt suficiente si proaspete.
Când incepem discuţia despre băuturi, aici cad toate cele 4 stele ale hotelului şi când spun băuturi inseamnă tot: Apa plată care o primeai de la recepţie să o duci in cameră avea gust de clor, in restaurant era la aparat cu bidon, cola-fanta-sprite erau la dozator si aveau un gust de medicamente, berea era la pahar şi era apătoasă şi excesiv de acidulată. Nu puteai sa bei mai mult de două-trei pahare. Aveau multe cocktail-uri pe bază de rom, vodka, sau tequila care erau de foarte proastă calitate. Whisky era oribil, nici măcar nu-l puteai bea in combinaţie cu altceva.
Am văzut pe [...] aprox. 50 review-uri pozitive, care pe mine m-au facut sa aleg acest hotel. Mi se pare incredibil sa spui că mâncarea si băutura la general sunt foarte bune si ele sa fie total opus. Sunt foarte curios ce spun cei care vor veni după noi cu comentarii despre acest hotel grandios căruia nu îi pot reproşa nimic legat de construcţie in sine, amplasament, piscină, personal, ... etc.
Toate acestea sunt super OK, dar eu nu mănânc tencuială din pereţi şi nu beau nici apă din piscină...
Trimis de 48624 in 20.08.18 12:03:36
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (48624); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 46&ridAnt=88760
- Jul.2022 O vacanta de vis — scris în 29.07.22 de ux126308 din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Concediu in vreme de pandemie — scris în 04.01.21 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Hotel Riu Helios Bay - Obzor — scris în 12.09.17 de Imola din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 A fost super — scris în 20.08.17 de Vasile N. din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanta Iulie 2017 — scris în 14.07.17 de nuicastefan din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Cu bune si rele... nu vom reveni — scris în 29.06.17 de Wildhoney din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2016 Sejur excelent la Riu Helios Bay — scris în 18.08.16 de mitica070463 din SIBIU - RECOMANDĂ