Recomand
Salutare prieteni recomand cu încredere acest hotel mai ales pt. ca face parte din lanțul RIU.
Noua familii din Pitesti având copii cu vârste între 2 si 11 ani drumul ușor cu plecare la 7:00 ajunși la 13:30. primirea călduroasă cu suc si apa camerele deja pregătite.
Fiecare primește un plic ce cuprinde:cartela camera, cartela pt. prosoape in funcție de nr. de persoane si un carton cu 90 min. internet pe care le poți folosi o singura data de la activare pe un singur device si numai in zona Recepție. daca dorești mai mult net in toate zonele cât si in cam. poti avea contra cost 30 Lv. saptamana.
Camere mari curate in funcție de cum se eliberează de către turiști poți sa Primești cu vedere front mare. nu va speriați in privința camerelor pt. ca toate au vedere la mare si lateral.
Plusuri:
-hotel amplasat pe plaja curată si larga cu șezlonguri si umbrela gratuite
-piscina interioară curată pt. Adulți si copiii cu apa calda
-piscina exterioara curată pt. Adulți si copii
-biliard, teren fotbal, baschet, tenis de câmp si de masa gratuit.
-meniu fff. bun diversificat ex. cina (azi purceluși la cuptor maine somon la cuptor poimâine miel la cuptor etc) felicitări pt. chef Ivan.
-bar piscina, lobby bar, club bar
-echipa animație buna
-zi de zi concursuri spectacol copii si Adulți
-zilnic poți lua o sticla apa de la Recepție.
-băuturi bune
-servicii si personal ok.
Minusuri:
-lipsa free Wi-Fi
-lipsa unui aparat de cafea pt. cei ce se trezesc mai de dimineata pt. a prinde răsăritul.
Per ansamblu mulțumit si recomand. nu o sa va para rău.
Trimis de Adrianpit in 05.07.15 17:18:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Adrianpit); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Adrianpit: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Wildhoney: Foarte buna. La receptia hotelului, din cat imi amintesc, arata 25-26 grade temperatura apa marii.
mergeti cu incredere pt. ca nu o sa fiti dezamagiti
- Jul.2022 O vacanta de vis — scris în 29.07.22 de ux126308 din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Concediu in vreme de pandemie — scris în 04.01.21 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Riu Helios by Obzor — scris în 20.08.18 de 48624 din ORășTIE - nu recomandă
- Sep.2017 Hotel Riu Helios Bay - Obzor — scris în 12.09.17 de Imola din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 A fost super — scris în 20.08.17 de Vasile N. din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanta Iulie 2017 — scris în 14.07.17 de nuicastefan din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Cu bune si rele... nu vom reveni — scris în 29.06.17 de Wildhoney din GALAţI - nu recomandă