Ieri am venit de la Riu helios bay si a fost foarte frumos daca stau sa ma gandesc ca m-am dus cu inima cam stransa dupa ce mi-am luat teapa acum doi ani la Ctin si Elena la hotel Rubin (vezi impresii).
Cei care au scris comentarii nasoale despre unitate inseamna ca au mai fost cazati pe la 5* si atunci normal ca au gasit si puncte slabe sau sunt mai cusurgii din fire sau pur si simplu sunt ghinionisti.
Masa = 10 toate cele 3 mese
camera = 10 foarte mare
animatie = 10 daca facem abstractie de faptul ca erau ffff multi nemti si englezi.
plaja = 10 chiar daca am stat pe prosop si nu pe sezlong
piscina = 10
Cei care vreti sa mergeti, mergeti cu incredere si nu va lasati impresionati de comentariile mai putin bune. Totul este cat se poate de frumos. Sunt multe de povestit dar nu prea avem timp.
Trimis de molorules in 31.08.12 13:40:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (molorules); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Titlul propus nu este acceptat - "unii bat campii"; a fost inlocuit cu numele hotelului; rog alege un altu (il poti seta direct, folosind linkul EDIT IMPRESII, disponibil pana la publicare; alternativ, il poti scrie ca ecou si il modificam noi.
”Sunt multe de povestit dar nu prea avem timp
Informatii putine, poze lipsa, in schimb multe note de 10...
Ma bucur sa aud ca nu s-a schimbat nimic fata de anul trecut, plecam si noi sapt viitoare si eram putin derutata de postarile anterioare, am refuzat sa cred ca si-au schimbat serviciile asa de mult "in rau" de la un an la altul! Noi ne-am simtit f bn acolo din toate punctele de vedere, nu am avut nimic ce reprosa decat faptul ca seara se servea cina in doua serii iar noi eram programatii in seria de la ora 20.00 si era totusi destul de tarziu! Acum tot la fel se procedeaza??? Drumul cum a fost mai sunt devierile acelea de la autostrada???
@milusimona: Tot in doua serii, dar eu am fost la seful de sala si i-am spus f clar ca am copil mic si nu pot sa stau pina la 20 si nu a fost nicio problema. Din punctul meu de vedere a fost f bine asa ca niciodata nu a fost balamuc la cina. In fiecare seara aceeasi masa era a ta si nu era nicio problema. Numai bine.
"Drumul cum a fost mai sunt devierile acelea de la autostrada Shumen-Varna??? " (reiau intrebarea pusa de @milusimona)
@dpavel: in luna mai inca existau devierile acelea, am ocolit cred ca in jur de 15 km cand ne-am intors, sa speram ca acum nu mai suntem nevoiti sa facem acelasi ocol, nu e vb de cei 15 km dar drumul lasa f mult de dorit, este f stricat!
- Jul.2022 O vacanta de vis — scris în 29.07.22 de ux126308 din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Concediu in vreme de pandemie — scris în 04.01.21 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Riu Helios by Obzor — scris în 20.08.18 de 48624 din ORășTIE - nu recomandă
- Sep.2017 Hotel Riu Helios Bay - Obzor — scris în 12.09.17 de Imola din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 A fost super — scris în 20.08.17 de Vasile N. din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Vacanta Iulie 2017 — scris în 14.07.17 de nuicastefan din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Cu bune si rele... nu vom reveni — scris în 29.06.17 de Wildhoney din GALAţI - nu recomandă