La intoarcere, am zis sa incercam si un hotel care ne impresionase prin arhitectura. Altstadthotel este un fermecator hotel tot în centrul orasului Villach, la numai câţiva paşi distanţă de punctul 0 al urbei, piata pietonala. Gara "silentioasa" pentru ca nu se aude nici un tren, se vede de la geam.
Hotelul complet renovat si restructurat ofera in jur de 40 de camere in care modernul se impleteste cu vechiul, dar si modernul a luat formele trecutului.
Hotelul este administrat de aceasi familie de peste 200 de ani si acest lucru se vede, calitatea serviciilor fiind transmisa din tata in fiu. Micul dejun, mai gustos insa mai putin variat. Camere suficient de spatioase, de perne as avea ceva de comentat, mult prea pufoase si prea moi, te cam scufundai in ele, ma rog, depinde de gusturi.
Trimis de adrian76 in 07.11.09 20:36:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrian76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.61652200 N, 13.84879700 E - neconfirmate încă