ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.09.2022
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Valcea
ÎNSCRIS: 09.09.09
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2022
DURATA: 1 zile

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
70.00%
Satisfăcător

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
75.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

La Scala Beach – fița ce ne-a mâncat energia pentru două zile

TIPĂREȘTE

Organizați de cu seara, am plecat după micul dejun, la plaja aflată la circa 15-18 minute de Skala Potamia de mers cu mașina. Îmbarcați în Măgăreață, ne-am înscris în coloana de mașini ce a demarat spre Skala Beach. Nu știam nimic despre această plajă, exclusivistă într-un oarecare fel, lăsându-mă purtat de cei care mai fuseseră aici.

După sinusoidele traseistice ale șoselei, am intrat pe un drumeag, la dreapta, și am ajuns într-o parcare destul de mare. Măslini înverziți, unii cu rod pe crengi, delimitau rândurile locurilor de parcare, trasate cu piatră aparentă și benzi de sfoară. Am așezat Măgăreața la umbra unui astfel de arbore, punându-i un oblon de parasolar peste ochi. Umbra ce avea să cadă peste tăblăria tărăboanței, ne dădea asigurarea că la întoarcere, nu vom găsi chiar un cazan, încins.

Am remarcat, pe lângă numeroasele mașini cu numere de România și Grecia (majoritare din nou!), altele cu tăblițe de Serbia, Bulgaria, Bosnia, Albania, Ucraina, Germania, Italia. Iar congres internațional? Am intrat pe niște uși de labirint, cu pereți și oglinzi, până pe o alee străjuită de tufe de vegetație pitică. Pe stânga, o aleiuță ducea la un magazinaș de suveniruri, continuându-se cu drumul spre dușurile scoțiene (aveam mai târziu să constat cât de scoțiene erau), dar și spre caverna unde zăceau două toalete hruboase, scindate pe sexe.

Aleea principală se termina cu un filtru uman, compus dintr-o halterofilă vânjoasă în costum de camuflaj, secondată de un bodyguard cu ochelari de soare și stație walkie-talkie din care se auzeau susure grecești. Oare în ce sectă nimerisem? Eram vânător sau eram vânat? Duduia camuflată în culori de vânătoare, ne-a debitat un text potrivit căruia, eram acceptați în congregația de față, doar respectând niște reguli, pe care a început să le înșire.

Astfel, puteam ocupa locurile din zona medie, chiar spre dos, cu condiția ca pentru 3 șezloguri să facem consumație de minim 45 de euro, adică 15 euro de ipochimen.” -Ok boss, asta merge, mai departe Milady! ” ” -Să nu dea Aghiuță să vă văz cu ceva din traistă că băgați la ramazan, că prima dată vă dau avertisment, iar a doua oară, cartonaș roșu și vă zbor sub măslinii din parcare” . Aci a umflat mușchii și bodyguardul, băgând pompe serioase în bicepși și pectorali, spre îngrozirea auditoriului. Terifiați de astfel de mesaje, ne-am făcut instant straițele cu bulendre pe care le duceam samare-n spinări, portofele de tranziție.

Ăl mai oropsit a fost purtătorul rucsacului frigorific, fiind invitat politicos să-l trimită la portbagaj. Rucsacul ascultător s-a conformat, chelălăind a pustiu în drumul spre întuneric, iar stăpânul lui a rămas în incinta adumbritoare a palmierilor de la Scala Beach. Cei cu dare de mână, picior, organe donate și alte rezerve, puteau accesa varianta mai scumpă, la șezlongurile din față pentru supliment de euro.

Pentru ca să vedem și varianta cea mai și cea mai, am remarcat și baldachinele împrejmuite cu odgoane, pe pardosea de lemn, cu șezlonguri super-late, cu fotolii din perne modelante și cu mese mari. Aci se lăfăiau cei născuți în palatele princiare, cu talii impresionante, prizând narghilele aromate, muștiucul fiind plimbat de la o gură la alta, de degetele încărcate cu ghiuluri și inele grele. Cadânele supra-ponderale nutreau țângăi rotofei crescuți în cultul contemporan al fast-food-ului pachidermic.

Am primit și noi locurile pe care le meritam, la dosul barăcii, cu boxa asurzitoare vecină unghiilor de la picioare. Am încercat să mut” hărmălaia” de clubing olecuță spre baldachine. O privire criminală am simțit dinspre halterofila camuflată ca o clorofilă, iar boxa a rămas să se împrietenească cu unghiile mele de la picioare. Mai bine nu mi le mai tăiam, cel puțin mai împungeau și ele boxa gălăgioasă, ca o răzbunare pe halterofila-clorofilă.

Am scos prosoapele proprii din samare și le-am expus pe șezlongurile saltelate. Deasupra creștetelor noastre, un romb din material de sac, sta răstignit, la fiecare colț de un palmier, adus parcă de la Constanța, îngropat și udat la picătură printr-un sistem ingenios, mascat pe trei-sferturi, pe sub nisipul ce ne înconjura. Săcotenia de deasupra, permitea soarelui să-și treacă razele într-un mod filtrat, dar treceau, creând un semi-climat de seră. Asudam ușor, precum foca ce primea pește la circ, executând exercițiile impuse de dresor (clorofila, iarăși!). Mă simțeam ca în armată, lipseau târâșurile și marșurile, dar eram în trendul Europei, jucând o comedie cu roluri bine stabilite.

După ce ne-am făcut comozi (??!!), am scos cu atenție cărțile din samare pentru a ne deda la lecturi ușoare de vacanță, potrivit temei prezente aci. Ne era teamă să nu fie confundate cărțile cu napolitane de contrabandă și să fim scoși în brânci de Clorofila ce se fâțâia pe aleile pardosite dintre palmieri și șezlonguri, aflată în permanență în alertă de cod roșu. Am început să recitesc Groapa lui Eugen Barbu, cea mai potrivită lectură într-un astfel de mediu. Înghițeam cuvintele cu hoți, Bozoncea, Paraschiv, Didina, Stere ca pe niște medicamente. Parcă-parcă și Clorofila părea din lumea lor...

Liniștit de lectură, am început să rotesc” felinarele” , la ce aduceau ospătarii de plajă pe la consumatori. Eram însetat precum cămila prin Deșertul Gobi. Cum nu posed cocoașă, apa mi-era mai necesară ca nutrețul. Am făcut un semn discret, ca școlarul, unei portocalii-n păr. Portocalia a venit și mi-a luat comanda, ea și numai ea putea să ne ia comanda, având un număr de șezlonguri desemnat spre o astfel de activitate. Apă am cerut pentru toți, apoi a venit foamea.

Cum proviziile zăceau în întunericul portbagajului, am fost nevoit să mă dau rotund, ca dovleacul de ziua recoltei. Toast-uri cu șuncă de curcan, hamburgeri, salate de fructe, cafele. Apoi iară apă. Am tot alternat-o așa, cam până seara. Consumul total a fost de aproximativ 75 de euro. Depășisem norma impusă la paralele de către Clorofilă. Micile exprimări hidraulice, dar și cele mai complexe, se puteau executa la cavernă.

Budele erau de inspirație neo-paleolitică, având totuși apă curentă, săpun lichid și zvântătoare la sufleu. Cum care? Al celui care se spăla. O lumină difuză, bună de orbecăială la piatră, îți dădea posibilitatea să ghicești unde să nimerești. O gaură tunelată ce pornea din dosul budei, pe perete, la circa 70 de cm de sol, și prin care se zărea lumina zilei cu zgârcenie, nu lăsa loc pentru o interpretare a utilității acesteia. Moromețian mă tot întrebam pentru ce e tunelul. Un robinet cu furtun și duș pornea din cealaltă parte a budei, dar fără ca apa să curgă, oricât de mult ai fi deschis ventilul. Era practic piesă de muzeu, într-un decor al peisajului de cavernă. La ieșirea din” cabina de vot” , te puteai spăla de păcatele peșterii, la alegere, la trei robineți dispuși deasupra unui jgheab de piatră. Mi-a amintit de jgheabul de adăpat de la țară, unde bunica striga:” Na Joian, adăp-adăp! ” . Cum nu mă puteam ridica la o astfel de cinste, rămâneam neadăpat, convins că Halterofila-Clorofilă ne urmărea și aci, cu ochi de soacră-n ceafă. Trebuia să mă adap regulamentar, din sticluțele achiziționate de la bar.

Părăsind sala de” vot hidraulic” , cultura de peșteră se preschimba, în proximitatea vecinătății magazinașului cu suveniruri, deschizându-se zona cu dușuri scoțiene și cabine de travesti. Aci lepădai costumele ude și recăpătai față de european. Dușurile erau gheață, reci și de fapt funcționa unul din trei. Se stătea la coadă pentru mici spălături locale, nicidecum nu puteai să te bagi de tot sub ploaia arctică. Câte o curajoasă, lăsa jena și slinul concomitent pe gresia sălii de baie. Am făcut ca motanul, numai labele și fața, apoi țuști! , la cabina de înțolit.

Ceea ce anula nemulțumirea noastră crescendo, după toate cele pătimite, era marea de aici. Plaja micuță, intrarea lină, nisipul fin, peisajul de la orizont, unde vedeam feriboturile în larg, munții împăduriți, apa mării caldă, limpede, adâncime dulce-progresivă, toate astea stingeau ca spuma dintr-un extinctor, focul născut de Clorofilă, Cavernă, dușuri, meniuri, etc. Eram în cazanul fericirii, nimic nu mai conta. Eram țestoasă de Galapagos, rechin de ocean, meduză și chefal, concomitent și consecutiv. Schimbam avatarurile ca pe ciorapii dintr-o campanie sau cămășile după danțuri furibunde. Am bălăcit apa înotând spre larg, până când picioarele pierdeau contactul cu fundul mării, întorcându-mă mai spre mal, încingeam voleiul pe apă.

Am stat până aproape de ora 7. Cei care nu-și făcuseră norma impusă la intrare, erau obligați să cumpere produse până la concurența sumei trâmbițate de Clorofilă. Am văzut pe unii plecând încărcați cu sticle de apă și suc.

Prețurile pentru aceste produse de la Scala Beach, sunt extrem de majorate față de ceea ce găsești la Golden Beach, sau oriunde în Grecia. Ca exemplu, hamburgerul a fost 16 euro (80 de lei) și nu era cine știe ce produs, toastul de curcan 7 euro (35 de lei), apa la 500 ml era 1,5 euro (7,5 lei), salata de fructe 10 euro (50 de lei) – trei patru feliuțe de pepene roșu, la fel din cel galben, câteva boabe de struguri, câteva căpșuni, două-trei cuburi de ananas, 5-6 felii de pară, caise, mere. Dar luxul se plătește oriunde în lume, nu mi-a părut rău, au vrut copiii să mergem, fetele fiind cele care au ținut la această ieșire pe o plajă exclusivistă. Eu recunosc că nu am fost impresionat de ceea ce am văzut și nici n-am să fiu vreodată, viața adevărată e pe plaja unde îți place cel mai mult, iar asta nu este cea de la Scala Beach. M-am simțit bine la Golden Beach, la fel pe plajele dintre Eforii sau Venus. Gustul libertății pure pe un litoral de mare se poate savura acolo unde te simți cel mai bine. Dar gusturile nu se dispută și nu se discută... Fiecare cu” stolul” lui...

La plecare, am găsit mașina în condiții optime de șofat, fără căldură excesivă, Ne-am suit și am fugit în Limenas la Ambrosia, fapt relatat mai înainte.


LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI

Exclusivism, reguli impuse.


despre DISTRACȚIE & RELAXARE

Distracția a fost doar în apa mării, relaxarea a venit două zile mai târziu.

## end review sc
Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de zapacitu in 03.09.22 16:01:59
Validat / Publicat: 03.09.22 16:35:28
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.

VIZUALIZĂRI: 8238 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zapacitu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P05 Cristalinul de la Skala Beach
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 39800 PMA (din 43 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

14 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[03.09.22 16:29:55]
»

Presupun că despre această plajă e vorba: google.com/maps/place/La+ ... 17!4d24.6729408

Pe google apare cu numele „La Scala Beach” -- astfel că am modificat titlul cf acestei denumiri

zapacituAUTOR REVIEW
[03.09.22 16:32:33]
»

@webmasterX: Da, asta este. Mulțumesc pentru modificare.

alinafulg
[03.09.22 21:58:29]
»

Of, am râs cu lacrimi! De fapt de mai multe ori m-am oprit din citit pentru că radeam copios. Am fost în urmă cu 10 ani in Thassos dar nu am auzit de plaja aceasta exclusivistă, probabil că exclusivismul cu ghilimelele de rigoare, a apărut mai tarziu acolo.

Bine că celelalte plaje superbe din insulă nu s-au molipsit de fițe.

Vacanțe frumoase!

nicole33
[03.09.22 23:03:25]
»

@zapacitu:

Mi-a plăcut plaja asta a voastră, cam scumpuţă pentru gustul meu, chiar dacă nu m-aş fi aşteptat la atâtea fiţe pe o plajă din Thassos, şi mi-a plăcut şi articolul, savuros, ca toate celelalte ale tale.

Prețurile pentru aceste produse de la Scala Beach, sunt extrem de majorate față de ceea ce găsești la Golden Beach, sau oriunde în Grecia.

Preţurile nu mi-au plăcut deloc şi cred că nu mi-ar fi plăcut nici să interacţionez cu Clorofila halterofilă... ăăă sau invers, extrem de vigilentă se pare

krisstinnaPHONE
[04.09.22 07:05:33]
»

@zapacitu:

Cred că ați fost la “Scala Beach” , adică la un Beach bar numit Scala Beach.

Plaja Scala este mare, existau zone cu șezlonguri, fără îngrădiri și muzică, fără fițe și paznici.

Eu caut asemenea locuri preferate de omul meu, lui îi plac aroganțele, îi place să asculte muzică pe plajă, cântecul mării nu-l impresionează neam

Pe AFA nu există rubrici distincte pentru Beach Baruri, scrii despre o plajă la “grămada” cu barurile.

Detalii despre Beach Baruri găsesc pe TA și pe Google Maps, la o simpla cautare. Pentru mulți turiști (fițosi) aceste porțiuni de plaja aparținând unor baruri sunt extrem de importante, mult mai importante decât oricare muzeu sau piatră, castel sau excursie.

Din fericire suntem diferiți, există de toate pentru toți pe lumea asta.

Am fost in Halkidiki anul acesta, am căutat și am găsit pe net Beach Baruri in peninsulă, “colegul meu de cameră” a fost fericit, a fost servit la șezlong, a ascultat muzică bună, s-a răsfățat după un an de muncă. E compromisul pe care îl fac la mare, având in vedere că aceste zone îngrădite și pline de reguli sunt mult mai aproape de un UAI in Turcia, răsfățul pe care el și-l dorește mereu.

Așadar, pe viitor, când citești despre o plaja in Grecia nu înseamnă că acel articol cuprinde toate detaliile acelei plaje, când cauți o plaja in Grecia evită Beach Barurile îngrădite, mergi in zone libere, pe aceeași plajă. Găsești detalii prețioase pe Google Maps și pe TA.

Pe Google Maps vezi și dacă sunt pietre in apă, vezi și zonele libere.

Nu am avut timp sa scriu despre plaje, adică despre Beach Barurile vizitate anul acesta. Mentionez că pe acele întinderi mai mult sau mai puțin nisipoase sunt zone pentru prosopisti, zone cu șezlonguri și porțiuni îngrădite (sau nu) ale unor Beach baruri.

La fel am procedat și anul trecut, in Kefalonia, căutam locuri fițoase pentru grupul nostru de 36 de persoane, toți adoră luxul acestor baruri estivale, nu suportă liniștea mării și simplitatea unei vacanțe estivale. Anul acesta am refuzat sa merg cu ei, am ales ceva mai liniștit și mai aproape de casă

O toamnă frumoasă vă doresc!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][13 voturi]
Michi
[04.09.22 11:54:24]
»

@zapacitu: Am fost o singură dată în Thassos acum vreo cinşpe ani, cred că greşisem adresa că nu eram amatori de plajă şi am stat doar vreo două nopţi cât să ne lămurim că nu e de noi. Revewul tău mi-a arătat partea plină a paharului în modul specific în care abordezi subiectele.

zapacituAUTOR REVIEW
[04.09.22 12:01:49]
»

@alinafulg: mulțumesc frumos pentru lectură și aprecieri! Plaja asta pare nouă, e dedicată unui anumit segment de populație, din care eu, cu siguranță nu fac parte. Am acceptat dintr-un capriciu al fetei mele, de-acum majoră, cu acte, însoțită de prietenele ei. A fost cadoul nostru pentru ea. M-am făcut mic-mic, dar am observat prezentul etalat și l-am descris așa cum l-am perceput. Că a ieșit mai haios, a fost intenționat, după principiul” hazului asupra necazului” ...

zapacituAUTOR REVIEW
[04.09.22 12:09:15]
»

@nicole33: săru' mâna! Prețurile sunt normale într-o astfel de locație, am conștientizat pe deplin și m-am conformat. Sunt unii oameni, cinste lor, care au o altfel de abordare atunci când vor să” prizeze” marea. Am încercat și eu, dar nu-mi mai trebuie, mulțumindu-mă cu plaje de genul celor asemănătoare cu cea de la Golden Beach.

Clorofila-halterofilă își făcea doar meseria, încruntată, avea o frumusețe de amazoană grecoaică. Trecea printre noi, ca o vikingă, inabordabilă, rece, dar frumoasă bat-o focu' .

O priveam ș-atât, amazoana mea era lângă mine, într-o alertă pe care o cunoșteam de peste 20 de ani...

Mulțumesc frumos pentru apreciere!

resita2009
[04.09.22 12:13:48]
»

@zapacitu: exact cum spunea colega @alinafulg de mult n-am mai ras cu lacrimi la un review citit pe AFA

Astfel, puteam ocupa locurile din zona medie, chiar spre dos, cu condiția ca pentru 3 șezloguri să facem consumație de minim 45 de euro, adică 15 euro de ipochimen.” -Ok boss, asta merge, mai departe Milady! ” ” -Să nu dea Aghiuță să vă văz cu ceva din traistă că băgați la ramazan, că prima dată vă dau avertisment, iar a doua oară, cartonaș roșu și vă zbor sub măslinii din parcare” . Aci a umflat mușchii și bodyguardul, băgând pompe serioase în bicepși și pectorali, spre îngrozirea auditoriului. Terifiați de astfel de mesaje, ne-am făcut instant straițele cu bulendre pe care le duceam samare-n spinări, portofele de tranziție.

)) )

zapacituAUTOR REVIEW
[04.09.22 12:29:42]
»

@krisstinna: săru mâna! Așa pare, un bar extins pe o plajă îngrădită de ei, de cei de la Scala Beach. Muzica era bună, dar prea tare totuși, iar proximitatea boxei era destul de deranjantă. Copiii au dormit totuși, prea obosiți de valurile mării de aici, direct pe șezlonguri, ignorând hărmălaia muzicală. Barul era exclusivist, puteai intra în el dacă doreai să nu mai aștepți fătuca cu păr portocaliu să vină la șezlong. Se putea comanda, dar erai trimis la șezlong, după ce îți era trecută comanda pe numărul umbrelei, în softul pe care îl utilizau barmanii. Era exclusivist modul de servire, dar nu era totuși intimitatea necesară unui astfel de loc. Chiar și cei care plăteau mai mult, cei din locurile din față, sau cei de la baldachine, cu toții resimțeam răsuflarea vecinilor. S-a mizat pe cantitate în dauna calității, vorbind strict de acest aspect, al intimității. Da, ai dreptate, astfel de beach-baruri nu-s de mine, dar așa cum spuneam și în ecourile de mai sus, am făcut un compromis, dictatat de fiica-mea. Eu fiind mai de pe la țară, mă bucur de plajă când am o libertate anume. Intru eu și în case mai gomoase, stau nițel, dar nu fac pureci mulți. Sunt prosopist în cuget și simțiri! Mulțumesc frumos pentru aprecieri și detalii. La fel vă dorim și noi, toamnă bogată!

zapacituAUTOR REVIEW
[04.09.22 12:39:57]
»

@Michi: săru mâna! Și Thassos-ul are colțurile lui de farmec, potrivite oricărui segment de vârstă. Așa am descoperit satul Panagia, Theologos, Biserica Sf. Mihail - locuri remarcabile prin peisaj și oameni. Autocare cu oameni de toate vârstele, se revărsau prin locurile amintite. Sunt convins că mulți dintre ei nu erau amatori de plaje și scaldă în valuri, ci doar de vizitarea unui tărâm minunat. Am să încerc să aduc pe sait și impresii de prin aceste locuri, într-o abordare mai cuminte, cu accente pe partea de suflet a celor vizitate. Dacă mai scapă câte o dumă specifică stilului meu, rogu-vă să mă iertați. Încerc timid o animare a textului și însuflețirea celui care citește. Dacă dau greș, e numai vina mea. Vă doresc toată sănătatea pământului! Sărut mâna!

zapacituAUTOR REVIEW
[04.09.22 12:48:18]
»

@resita2009: Să fie primit! Mulțumesc pentru aprecieri și zâmbete pe portativ. Ce ar fi AFA dacă nu ne-am mai și descreți frunțile?

mishu
[05.09.22 14:16:13]
»

@zapacitu: Cred ca fiecare dintre noi s-a gandit la locurile pe unde s-a perpelit la soare pe sezlonguri, la umbra umbrelei sau pom sau orice poate asigura umbra.

Ati fost la fitze , asta e, trebuia sa aveti si o astfel de experienta, face parte din vacanta .

Recunosc cinstit ca nu ma simt foarte confortabil in astfel de locuri de fitze, poate si prin prisma personalului care uneori vrea sa isi arate muschii , sau, in fine.

Grecia ofera locuri de tot genul si recunosc cinstit ca imi placea sa stau la sezlong sub umbrela, dar in locuri ceva mai relaxate, si era foarte clar ca parca ne pocnea setea de cum ajungeam acolo, asa ca un cocktail mai light, sau un frappe era cerut imediat.

Flacaii mei mergeau insa pe plaje mai salbatice, se catarau pe stanci, asa cum am spus, fiecare isi gaseste confortul lui.

Foarte amuzant articolul, m-am distrat pe cinste asa ca felicitari, votat cu mare drag.

zapacituPHONEAUTOR REVIEW
[05.09.22 17:23:25]
»

@mishu: mulțumesc frumos! Să vă trăiască flăcăii! Locurile astea, exclusiviste (!) sunt, în principal, pentru cei mai tineri, cărora le place gălăgia, un anumit curent în manifestare. Am înțeles și am percutat la dorința celor tineri. A doua zi am zăcut pe plaja de la Golden Beach ca să-mi revin. Cei tineri au plecat la Vhati și Marble Beach, fără noi. Au făcut scufundări și partide lungi de înot, de parcă energiile le erau inepuizabile. Am încercat o domolire a modului de abordare a atâtor ținte de pe insulă, dar nu am avut succes în discurs cu juvenilii, de parcă toate-toate trebuie bifate în cele 9 zile. Spre final de sejur, s-a cunoscut o uzură ușoară asupra lor, ceva complicații medicale, ușoare, dar asta era de așteptat când vrei să cuprinzi prea multe, cu resurse umane, totuși limitate.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, Michi, mishu, zapacitu
Alte impresii din această RUBRICĂ (Alte) Plaje în Thassos:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.074665069580078 sec
    ecranul dvs: 1 x 1