EXCELENT
Cazare nota 10 T Homes Cuenca Madrid
Hristos a înviat!
Despre cazare nu pot să spun decât că a fost foarte bine!
Am ales T Homes Cuenca de pe o platformă pe care o folosim frecvent și a fost o alegere perfectă pentru nevoile noastre. Locația este pe strada Cuenca nr. 2 foarte aproape de stația de metrou Cuatro Caminos (linia 2 cu direcția centru) și la o stație distanță de Nuevos Ministerios (linia de metro 8 spre și dinspre aeroport).
Clădirea găzduiește mai multe studiouri cu specific diferit, al nostru a fost cu specific asiatic, accesul în clădire și în studio se face pe baza unor coduri pe care le-am primit pe telefon. La parter sunt dulapuri în care contracost (1 euro) îți poți lăsa bagajele înainte sau după cazare, toaletă și duș, prosoape, duș gel, în cazul în care ai nevoie, toate foarte curate. Cazarea se poate face de la ora 16, plecarea la ora 10- 11.
Curățenia ne-a impresionat plăcut, studioul este mic dar cochet și utilat cu absolut tot ce ai nevoie, aparatură de bucătărie, oale, farfurii, tacâmuri, cafea, ceai, biscuiți, lapte în frigider, etc. Baia este stil Ibis Buget cu chiuveta în cameră, vasul wc și dușul separat, patul este mare și confortabil, în cameră este AC și LCD.
În vecinătate se găsesc o multitudine de magazine alimentare din rețele arhicunoscute, cafenele, restaurante, magazine cu haine, încălțăminte, piață de legume și produse proaspete. Recomand să luați în considerare acestă locație dat fiindcă este aproape de centru, stadionul Santiago Bernabeu și într-un review următor vă voi dezvălui un mare secret!
Voi reveni cu obiectivele turistice și ponturi pentru fetele interesate de cumpărături istețe în Madrid!
Trimis de PușaM in 06.05.24 11:25:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (PușaM); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica " (Alte) Apartamente regim hotelier, MADRID" (deja existentă pe sait)
- Jan.2023 [Hola Rooms] Ideal pentru un city break in Madrid — scris în 02.02.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Optiune buna - Amazing flat with balcony in center — scris în 12.10.17 de AML din BUCURESTI - RECOMANDĂ