Mai rău decât un coșmar - Carrer de Casp 39, Bonita Habitacion 2
In 2015 ne-am decis la invitatia rudelor, sa vizitam Spania. Eu mai fusesem acolo, dar sotul meu, nu. Evident a trebuit sa ne cautam avion, si am ales sa zburam in Barcelona iar de acolo sa mergem cu trenul pana in Castellon, unde urma sa stam la o matusa. Si pentru ca tot urma sa ne oprim in Barcelona, am decis ca ar fi o idee minunata sa stam doua zile aici pentru a vizita orasul.
Am cautat cazare pe net, si vazand ca este destul de scump la un hotel de 4-5 stele, am decis sa stam intr-o garsoniera luata de pe only-apartments.com, pentru ca in urma cu un an am cumparat o cazare similara in Budapesta, unde ne-am simtit foarte bine.
Am platit 80 euro pentru doua nopti, si de cand am ajuns, a inceput cosmarul.
Garsoniera avea un hol, camera, bucatarie, baie, toate la subsolul unei cladiri. Camera nu avea geam, iar caldura sufocanta si umeda a Barcelonei ne-a facut sa ne petrecem o buna parte din noapte intr-un parc din apropiere. Seara, stand pe un recamier tapitat cu imitatie de piele aflat in bucatarie, am auzit un zgomot ciudat: un gandac de 6-7 cm se urcase pe canapea in cautare de mancare cred. A fost absolut ingrozitor.
Atunci am realizat prima data ca ieftin un inseamna si bun, si ca merita sa dam dublu chiar triplu pret pentru o cazare decenta si amintiri de neuitat.
In rest, Barcelona ne-a oferit ceea ce ofera tuturor vizitatorilor: arhitecturi unice, istorie, port la mare, plimbari prin centrul vechi pe strazi pavate. Nu imi amintesc unde am mancat, iar asta inseamna ca nu am avut vreo experienta neplacuta sau extraordinara, recunoscand faptul ca nu suntem nici unul din noi gurmanzi.
Trimis de lianacioban in 21.08.17 13:56:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA. A mai fost în/la: Castellon
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (lianacioban); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Alte apartamente regim hotelier, BARCELONA" (nou-creată pe sait)
- Mar.2019 [Classbedroom Apartments] Vedere panoramica ametitoare, amplasament bestial, pret rezonabil — scris în 31.03.19 de aschimodius din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Apartament 2 dormitoare - La Fira (locatia La Boblina) — scris în 06.09.17 de lluci din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Apartament „Park Guell Modern” — scris în 19.09.18 de ale.tabacaru din BUCUREşTI - RECOMANDĂ