Locatie la 10 minute de Turnul Eiffel // Studio Paris Je T'aime - AIRBNB, arond. VII
Am gasit acest studio pe site-ul https://www.airbnb.com/
Pretul a fost de 1600 lei pe 5 nopti, incluzand taxa de administrare a site-ului
Are un dormitor, dusul este separat de dormitor printr-ul perete de sticla, iar toaleta este intr-o camera mica.
Bucataria este mai mare si separata prin usa de dormitor. Este complet utilata: plita, cuptor, masina de spalata vase si haine, vesela, etc.
In dormitor este pat, nu canapea ca la celelalte unitati pe care le-am gasit, si un dulap incapator
Apartamanetul este langa Rue Cler, una dintre strazile care au o piata cu legume si fructe, la 10 minute de mers pana la Turnul Eiffel
Noi am fost foarte multumiti de acest studio
Trimis de cristiana_s in 26.05.15 13:34:43
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristiana_s); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cristiana_s - Ne poti da link-ul catre acest studio?
Cel indicat de tine contine o selectie mai larga, cu mai multe apartamente.
Multumesc.
Apartamentul pare că nu mai e disponibil pe AIRBN, astfel că nu i se poate crea o rubrică proprie
Mutat în rubrica "Alte apartamente în regim hotelier, PARIS" (nou-creată pe sait)
@webmasterXam vazut si eu acum ca nu mai apare pe airbnb, dar eu marti i-am lasat un review
am incercat acum sa rezerv pentru o alta data si primesc un mesaj ca a fost retras de pe airbnb
- Apr.2019 [Appartement Houlet] La 12 minute de mers pe jos de aeroportul Beauvais — scris în 19.04.19 de Eric s mom din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ