In cadrul excursiei in Austria, 2 cazari au fost la Salzburg la hotelul Allegro. Un hotel dat in folosinta (sau renovat) in 2000, cu camere mari, curate, bine pozitionat, cam la 10 min. de centru.
Nu stiu exact cat este camera, dar avand in vedere ca nu este chiar in centru, nu cred sa fie prea scumpa. Micul dejun, cu putin efort te tine toata ziua (doar suntem romani)
Din centru, se traverseaza Salzachul, si in sus pe Linzergasse, vizionam niste vacute din gips, cred (sunt peste tot) si ajungem la hotel.
Doua zile in Salzburg sunt putine, cumparati un card de la receptie cu care puteti sa intratrati gratis, la majoritatea obiectivelor. Iesiti mult mai bine.
Nu ratati Cetatea, Castelul Hellbrun, Casa lui Mozart, Domul, Palatul imperial, Muzeul stiintelor naturii (astept sa-mi spuneti daca s-a miscat cat de putin crocodilul de acolo).
Mare grija la ciocolata, produce dependenta.
Era sa uit de incantatoarele Gradini Mirabell, nu iti mai vine sa pleci din ele.
Pe drumul spre Viena faceti un ocol si vedeti resedinta de vara a lui Franz Josef si a printesei Sissy. Dar despre aceasta in alt review.
Trimis de marius gaudi* in 27.02.10 17:46:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marius gaudi*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.