Ca in titlu, hotelul, este in principiu de business. Nu pentru ca ar fi ceva in neregula cu el in privinta conditiilor, iar preturile sunt ceva mai mici decat ale altor hoteluri in Zurich. Doar ca sunt alte hoteluri localizate mai bine, pentru o vacanta.
Este localizat la periferia Zurichului, langa statia de tren/ autobuz Kloten Bahnhof. Pentru ca nu este in centru, nu prea ai vrea sa stai acolo, probabil, daca esti simplu turist, pentru ca nu prea ai ce vedea in jur. Totusi transportul pana in zona economica a orasului dureaza circa 20 minute cu mijloacele de transport in comun. Autobuz pana la Aeroport, si de acolo travai 10,12. Sau tren (un fel de metrou) de langa otel direct pana la lac, daca vreti.
Despre hotel: Este curat, angajatii sunt asa cum ar trebui sa fie. Camerele sunt mari, putin cam reci pentru gustul meu, dar nu mori lesinat de frig. Internet moka, prin cablu sau wireless. Prin cablu e mai stabil.
Baia foarte mare cu cabina de dus ok. Nu are balcon, are in schimb peretele exterior plin de geamuri, dar nu e mare lucru de vazut afara. Am mancat o singura data, seara acolo. Mancarea este ok, nu cine stie ce, dar pe de alta parte, elvetienii se pare ca nu se prea pricep la gatit... dupa gusturile mele, cel putin. La bar au bere buna, la preturi rezonabile (pentru Elvetia) si iti servesc si tortilla, daca cumperi bere.
Au sala de sport ("gym"), dar nu stiu sa spun cum e, ca n-am fost, nu e de mine. Ma simt bine cu burta :).
Trimis de catalinx in 12.02.13 03:01:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în ELVEȚIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalinx); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.44858800 N, 8.58483600 E - neconfirmate încă