Am dorit sa scriu un review despre acesta cazare deoarece consider ca merita sa fie luata in considerare pentru un sejur in minunata Viena. Am ales acest mini hotel cautand ceva ieftin dar si aproape de centru, pot sa zic ca am facut o alegere excelenta deoarece acesta se afla la 5 min (cu tramvaiul, 2 statii) de Opera din Viena, langa o statie de tramvai care merge in jurul intregului oras (tramvaiul vine la max 3-4min), si la 5 min de mers, de statia de metrou. (10 min de mers in plimbare de Centru).
Camera este spatioasa, mobila moderna, iar serviciul receptiei este excelent, ne-au oferit toate informatiile de care am avut nevoie pentru a gasii anumite locatii din Viena.
Micul dejun care este inclus in sejur este excelent, bufet suedez cu branza, sunca, cascaval, oua, gemuri, iaurturi, cateva feluri de paine si cereale, plus cafea si ceai la discretie, cred ca si cel mai mofturos poate gasii ceva de mancat cu care sa se sature.
Curatenia s-a facut zilnic, se schimbau zilnic toate prosoapele desi nu le foloseam chair pe toate; sampoane si sapunuri la discretie...
Exista un magazin Billa vis-a vis de strada cu hotelul, de unde se pot cumpara diverse., un salon de masaj si coafura... pt cei interesati, si vreo cateva baruri si restaurante pe stradutele de langa. :)
Am dat 350 de euro pentru 2 persoane, pentru 6 nopti cazare cu mic dejun (un pret extraordinar de mic tinand cont de locatia fff centrala).
Pentru alte detalii astept intrebari
Trimis de ank_adaus in 02.02.11 10:04:14
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ank_adaus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.19494400 N, 16.36527300 E - neconfirmate încă
buna. pe 2 iulie avem si noi rezervare la acest hotel si noi am gasit pret bun asa cum ai spus si tu raportul calitate / pret/ locatie e fantastic... noi am luat 7 nopti cu 412 eur si mic dejun inclus. am cautat mult ca sa prind asa ceva, avand in vedere ca mergem cu un copil de 2 ani jumatate. intrebarea mea pentru tine era: daca ajungem inainte de ora mentionata la check in, ne cazeaza sau trebuie sa stam pe strazi cu copilul mic pana se face ora? in camera aveau frigider sau cana electrica de incalzit apaptr ceai sau lapte? la magazinul billa de care zici, sunt preturi acceptabile? nu am refer fata de restaurantele lor, fiindca e de la sine inteles ca sunt mai mici, ma gandeam in raport cu preturile de pe la noi din hipermarket! daca crezi ca poti sa ne mai zici ceva... sigur ne-ar prinde bine, poate nici nu-ti dai seama ca uneori chiar si o informatie nesemnificativa ptr tine, e utila pentru altii. multumim in avans pentru orice lamurire!
- Jul.2012 Hotel ok ptr buget mic — scris în 20.07.12 de adutza_ghiocel din GALAţI - RECOMANDĂ