Dupa sejurul in Antalya ne-am propus sa mai vedem ceva din tara asta frumoasa care este Turcia. Am ales pe un site de rezervari celebru acest hotel, profitand si de o oferta "inteligenta" Locul este foarte bun ptr 1-2 nopti maxim. Foarte prompti si draguti, ne-au cazat rapid Camerele exact ca in prezentarea de pe net, fara cosmetizari inutile. Pensiunea este o afacere de familie si oamenii se straduiesc din greu. Foarte bine situata, foarte aproape de terase, doar traversezi. Singurul regret este ca nu am acceptat sa mancam la ai, desi ne-au prezentat un meniu cu mancare traditionala pa care o gateau ei si desi ne-au asigurat ca au preturi corecte. Si aveam timp sa facem si o baie in piscina. Am preferat sa iesim la plimbare si sa mancam in sat, ceea ce a fost o miscare prost calculata!
Minus: desi aveau un afis ca balaceala in piscina este permisa pina la ora 22.00, dupa aceasta ora, pinatarziu in noapte s-au auzit chiote si sarituri. Daca as fi cerut liniste sunt sigura ca ar fi incetat. Si se pare ca am fost singura din grup care a avut aceasta problema. Restul a avut probleme cu imamul care pe la 04-05 dimineata a inceput chemarea la rugaciune din moscheea aflata la distanta scurta de hotel. Micul dejun inclus in pret a fost consistent si bun. Multi japonezi cazati aici. Parcarea in strada. Pe siteul de rezervari, la pozele de prezentare patronul a pus o foto in care sunt chiar masinile noastre. Asta am vazut la cateva zile de la revenirea in tara. Deh, nu o mai fi avut atatea masini straine in poarta niciodata :)
Ne-am simtit bine, locatie este de bun simt.
Trimis de adinasilvia in 16.01.14 13:25:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adinasilvia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.91914900 N, 29.12055000 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc).Am introdus în caseta tehnică şi pagina web oficială a hotelului (vezi mai sus), ne poţi confirma dacă acela este hotelul?
Pe de altă parte, văd că ai clasificat hotelul la o stea. Eşti sigură de această clasificare? Nu de alta, dar pe net l-am găsit şi la 2 stele.
Mulţumesc!
este ok localizarea. La clasificare poate nu am fost prea atenta. Este echivalentul unei pensiuni de 3-4 margarete de la noi (avand si piscina)