Alexaria Holidays Aparts [Frini](încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Oaza din insula...
Dupa multe luni de cautari pe net si visuri despre paradisul albastru din Lefkada, am decis sa alegem cazarea in complexul Alexaria Holidays Apartments, situat chiar in Lefkada Town, in apropiere de Frini, nu foarte departe de centru si la 5 minute de mers pe jos de paradisul kite surferilor, plaja Agios Ioannis.
Calatoria a fost placuta, cu o noapte petrecuta in Salonic si plecarea intr-o dimineata ploioasa catre mult dorita insula.
Cunosteam, cat de cat, din fotografiile vazute pe site-ul pensiunii cam ce ne va oferi locatia respectiva. Odata ajunsi acolo, am facut cunostinta cu patronul, Aris.
Pana acum schimbaseram doar cateva e-mail-uri si un telefon prin care ne confirma primirea avansului de 30% trimis prin Western Union.
Am descoperit cu placere o persoana calda si dornica sa ne ajute cu informatii care sa ne faca sederea cat mai placuta, si nu doar in Alexaria, ci in Lefkada si in imprejurimile ei.
De la receptie am plecat incarcati cu un teanc de pliante si cu invitatia de a-l aborda oricand consideram ca ne poate ajuta cu ceva.
Camera (dubla) arata asa cum se prezinta si in fotografiile postate pe site-ul pensiunii (din pacate, noi nu avem fotografii din interior). Un pat dublu si o canapea extensibila, chicineta cu toate dotarile necesare (hota, plita electrica, cafetiera, frigider), baie cu dus, aer conditionat, safe, fier de calcat si televizor.
Balconul este spatios si pune la dispozitie o masa si trei scaune. Ideal pentru servit micul dejun, cafea sau un cocktail.
Despre curte se pot spune multe..., dar cel mai bine vorbesc fotografiile.
In apropierea piscinei, deschisa pana la orele 22.00, te puteai racori la bar pana aproape de miezul noptii sau puteai arde caloriile acumulate peste zi la mini gym.
Un loc in care vom reveni cu placere!
Trimis de s700 in 25.12.13 14:54:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu, Thassos, Kefalonia, Ithaca.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (s700); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@s700: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmaster14: Da, este ok. Coordonatele exacte sunt afisate si pe site-ul lor: http://www.alexaria.com/Page/15/contact-us. htm.
- Aug.2016 O vacanta de neuitat....! — scris în 21.02.17 de deacbiborka din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Lefkada, primul meu paradis! — scris în 12.08.16 de Roxana Bal din FOCşANI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 SUPERB! Atmosfera si cadru perfect! — scris în 07.08.16 de ancutaa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Concediu reușit — scris în 01.08.16 de mario38 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Alexaria Apartments - un loc deosebit unde poti sa petreci o vacanta de neuitat in Lefkada — scris în 23.11.15 de dan_teodorescu din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un loc perfect cu gazde minunate — scris în 22.07.15 de dianapirvu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ