Buna ziua tuturor
Intr-adevar Alexandra Beach este un hotel unde raportul calitate/pret este unul bun.
As vrea sa fac o precizare. Pentru ca am vazut ca se fac comparatii intre vacantele/hotelurile din Grecia si cele din Bulgaria sau hoteluri din Grecia cu cele din Turcia. Din capul locului spun ca nu se poate face o paralela.
Trebuie sa stim exact ce vrem de la o vacanta. Vrem sa stam 7 zile sa ne odihnim, sa nu facem nimic, atunci alegem all inclusive. (Turcia)
Daca vrei sa te plimbi sa mergi in fiecare zi la alta plaja, sa vizitezi sate traditionale, in varf de munte si sa vizitezi si manastiri atunci categoric poti alege Grecia, respectiv Thassos.
Hotelul fiind asa cum am spus unul din cele mai bune din insula este destul de aglomerat cea mai mare parte a sezonului. De asemenea acest hotel nu este chiar ieftin, dar o data ce ai ales acest hotel nu vei regreta.
Oferta de cazare este variata: de la camerele simple duble, la suita cu piscina interioara sau exterioara (si credeti ma ca arata bine si in realitate nu numai in poze)
Noi am stat intr- o camera dubla cu paturi suplimentare pentru copii.
Camera avea vedere spre gradina interioara, cu palmieri si plante exotice.
Exista trei piscine exterioare una mai mare si doua pentru copii mici. Desi era aglomerat la piscina atmosfera era destul de placuta.
In ciuda comentariilor pe care le-am vazut despre plaja, mie mi s-a parut ok plaja. Nisipul este fin, intr-adevar intrarea in apa nu este foarte lina si sunt pietre in apa. Pentru familii cu copii mici recomand hotel Anthemus Sea (Sithonia- Halkidiki).
Mancarea foarte buna. Putin aglomerat daca soseai la ora la care se deschidea restaurantul pentru cina sau mic dejun. Noi am avut demipensiune, dar sincer avand in vedere ca statiunea Potos este foarte aproape si sunt foarte multe taverne/restaurante se poate merge doar pe mic dejun si in rest pe cont propriu.
Ca si facilitati/entertainment hotelul dispune de terase foarte frumoase, miniclub copii, activitati pentru adulti (aerobic, aqua gym), biliard, teren de tenis, sala de fitness. Club spa (daca nu ma insel era si o piscina interioara, dar nu mai stiu daca era cu acces liber).
Hotelul este foarte bine pozitionat, se merge pe jos, in Potos unde seara te poti distra dupa preferinte.
In concluzie, recomand acest hotel mai ales familistilor, cu precizarea ca hotelul nu este foarte ieftin.
Trimis de catrinel in 27.05.14 15:40:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki- Anthemus Sea Halkidiki- Macedonian Sun Corfu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catrinel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.61436400 N, 24.60206000 E - CONFIRMATE
Buna,
am si eu cateva interbari despre hotel Alexandra Beach, daca se poate?
In legatura cu camerele care sant mai bune cele la etaj cu balcon, sau cele de la parter cu veranda? In camera exista frigider sau minibar, probleme cu tzantari, si daca se poate servi la piscina sau la vreo terasa din incinta hotelului, bauturi de afara, adica de acasa ?
La mancare am inteles ca stau bine, se serveste si ceva bautura la masa, adica apa, bere, vin? Eu intru pe 13.07.2014 si inteleg ca o sa fie foarte aglomerat, se poate vorbi cu cei de la receptie sa ceri o camera mai buna cu o mica atentie?
Daca ati fost cu masina am inteles ca se poate face rezervare la feribot, ca se poate sa nu prinzi loc cand ajungem, adica in jur de ora 12? Prosoape se dau si la plaje sau numai la piscina?
Cred ca ajunge cu intrebarile, va multumesc si daca nu deranjez cand mai imi aduc aminte de alte intrebari o sa apelez din nou.
Multumesc... !
@jokermen2001:
Buna
In primul rand felicitari pentru alegerea facuta. Si noi mergem in iunie, dar nu in Potos ci in Skala Potamia (unde va recomand sa vizitati Golden Beach).
Noi am vizitat toata insula si credeti ma ca nu sunt foarte multe hoteluri ca Alexandra Beach. Si locatia este super.
e ceva timp de cand am fost la acest hotel. Dar am sa incerc sa imi aduc aminte mai multe detalii.
Da, parca plateam toate bauturile la masa (de seara). Dimineata erau niste dozatoare, parca, de la care iti luai apa si sucuri (din alea ieftine).
Nu mai stiu la ce ora am ajuns, cred ca spre dupa amiaza si ni s-a dat si noua o camera oarecare (care se eliberase). Nu am avut de ales si nici nu am incercat sa o schimb.
Dar cred ca ei tin cont totusi, de exemplu daca ai copil mic si carucioare nu cred ca te baga la etaj.
Noi am stat la parter si sincer mi se pare mai ok. Copiii se jucau in gradina, puteai sa stai seara sa admiri peisajul. Bine poti sa il admiri si din balcon.
Prosoape aveti in camera. Le poti lua la piscina.
La feribot noi nu am avut rezervare. Din cate stiu in sezon sunt foarte dese, deci nu sunt probleme.
Da este frigider in camera. Pentru tantari eu am aparate la mine oriunde merg. Nu mai stiu sigur daca aveau si ei aparate in camera. Dar nu stiu de ce eu nu am simtit niciodata tantari in Grecia, adica nu mi-a aduc aminte sa ma fi deranjat.
Mancarea e super, dar daca as mai merge nu as mai lua demipensiune. Potosul e la cateva minute de hotel, cu sute de restaurante, taverne, fast food uri.
Sunt si supermaketuri de unde iti poti face aprovizionarea.
Bine este foarte adevarat ca si daca te duci la o taverna tot lasi de la 30 euro in sus.
Vacanta placuta.
- Jul.2018 Concediu (aproape) perfect — scris în 16.07.18 de userbusy din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un hotel bun — scris în 03.12.17 de dana1974 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Thasos - Alexandra Beach & Spa // Un concediu reuşit — scris în 04.09.16 de adrian67 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel impecabil dar plaja periculoasa — scris în 06.08.16 de Alexa1975 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2016 O vacanță minunată — scris în 03.08.16 de narcisaursu din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Un sejur care ne-a depasit asteptarile — scris în 25.07.16 de magda florescu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Superb — scris în 21.07.15 de iamsavi din BUCURESTI - RECOMANDĂ