In vara anului 2010 am hotarat sa schimbam destinatia de concediu, dupa ce nu ne-a mai placut la Russalka (vezi review aici). Am hotarat sa ajungem in Muntenegru si cum preferam AI am ales acest hotel.
Inainte de a pleca la drum am studiat parerile celor care au fost in zona. Am iesit din tara pe la Portile de Fier si am continuat drumul pe Serbia urmand sa trecem in Muntenegru. Traseul a fost destul de greu, dar cu mici pauze am ajuns pe la ora 15. Plecarea a fost la ora 23 din Motru.
Cum am ajuns am gasit un loc de parcare, cam greu, si am mers la receptie. Dupa ce am obtinut bratarile, tichetele si cheia de la camera am mers la masina ca sa o parchez in parcarea hotelului. Stiam de la cineva ca trebuie luat un card de la receptia unui alt hotel dar am crezut ca accesul in parcare este permis fara acest card, in baza cazarii. Nu a fost asa, cei de la parcare nu ne-au permis accesul decat cu acel card sau sa platim mai mult, cred ca 7 euro. Am plecat spre receptia de la Slovenska Plaja, care este la o distanta de aprox. 1km, sau asa mi s-a parut dupa acel drum lung. M-am intors cu cardul si am reusit sa parcam. De la receptie ne-a preluat un baiat care ne-a aratat unde este camera.
Am avut camera la parter cu trei paturi, care se pot deplasa dupa cum vrei. Baia acceptabila, dar ma asteptam la mai mult in ceea ce priveste curatenia. Camera era curata, dar instalatia de clima nu fusese curatata de mult, avea praf mult pe gurile de aer. Desi era parterul camera avea terasa imprejmuita cu un zid inalt de 2m, terasa utila pentru uscat rufe si, avand masuta si scaune seara se putea sta la un pahar de vorba. Curatenie se facea zilnic. Singurul lucru care ne-a deranjat era defectiunea telefonului. Fiind impreuna cu o alta familie, care avea camera cam departe, ar fi fost buna comunicarea prin telefonul hotelului. desi am spus la receptie ca este defect nu s-a deranjat nimeni sa-l repare. Ne-am bucurat cand, intrand in vorba cu alti turisti ne-au felicitat pentru hotelul ales. Din acel complex este considerat cel mai bun in ceea ce priveste raportul calitate-pret.
Masa destul de buna, fructe destule, dulciuri in regula, bautura locala la fel. Berea a fost mai buna decat in Bulgaria. Cafeaua mai buna decat la bulgari. Paharele de bere, desi erau de unica utilizare, se spalau la masina de spalat vase si se refoloseau. Unele chiar erau putin deformate din cauza caldurii de la uscare. Preferam sa arunc paharul la cos dupa ce-l deformam, nu stiu de ce nu faceau si ceilalti la fel.
Plaja este la 100m de hotel. Este impartita de firme care au baruri amenajate si sezlonguri cu umbrele. Pretul este de 7euro/zi. Sunt si zone gratuite dar majoritatea sunt amenajate in locuri mai "proaste". Exemplu, in dreptul unei canalizari, sau nu stiu ce teava era. Normal fiecare firma are un panou pe care scrie cata zona trebuie sa asigure gratis dar nu se respecta. Plaja este cu pietre cam toata zona. Primele zile a fost bine, dar nu am rezistat pana la sfarsitul sejurului fara incaltari. Pe faleza sunt tot felul de magazine, parcuri de distractii si terase unde se poate manca la un pret asemanator cu cel de la noi.
Apa este foarte curata astfel incat si la o adancime de peste 2m se vede fundul apei. La intrarea in apa sunt pietre, dupa aprox. 7m, gasesti, in sfarsit, nisip, dar adancimea este deja peste 1m.
Peisajul este superb. Vegetatia specifica zonei te uimeste la fiecare pas, si este si ingrijita. De la hotel se pot face excursii, fiind prezente agentii cu oferte bune. Nu am incercat desi se merita. Am fost in orasul vechi si ne-a placut.
La intoarcere am trecut prin Dubrovnik, la cetate, Bosnia, am intrat din nou in Muntenegru si am vazut Canionul Tara care ne-a impresionat.
A mai trecut un concediu, dar, daca mergeti, va sfatuiesc sa nu perdeti ocazia de a vizita totul din zona. Merita.
Trimis de silviu060 in 03.05.11 09:45:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silviu060); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Revin cu precizarea ca ne-au placut piscinele cu apa sarata. La piscina pentru copii a fost, in fiecare dupa amiaza, program de animatie si un spectacol pentru cei mici. Nici adultii nu ducea lipsa de activitati, pacat ca erau in limba lor.
Pe spatiile verzi erau indicatoare cu orarul si activitatea sportiva care se desfasura, spre exemplu gimnastica de intretinere sau o harta cu traseul pentru alergare. La ora respectiva se prezenta un instructor si cine dorea participa.
- May.2016 Budva 2016 — scris în 07.07.16 de AdrianCalin din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Experienta placuta — scris în 17.07.15 de ray din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Si plusuri si minusuri la acest hotel — scris în 12.09.13 de webber din TG-JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Evitati acest hotel este un dezastru total!! — scris în 28.08.13 de irina2005 din GIURGIU - nu recomandă
- Jul.2013 Exotic si periculos — scris în 24.07.13 de davidel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Si bune si rele — scris în 08.09.12 de sniper100 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Muntenegru - soare si voie buna — scris în 17.08.11 de ciupercutza din - RECOMANDĂ