Pentru ca descrierea hotelului nu corespunde adesea cu realitatea, pentru ca gusturile oamenilor difera, desi mi-a fost recomandat acest hotel, am avut totusi o rezerva in ceea ce priveste calitatea serviciilor, pana in momentul cazarii. Fata de alte hoteluri de 4 stele din Grecia, Alea Hotel a fost la inaltime, la figurat :), pentru ca la propriu spatiile de cazare nu depaseau 1 etaj. Tin sa precizez ca recomand optiunea pt "all inclusive", iti ofera acel plus de confort care te face sa te simti fara nicio grija. Aici e vorba de preferinta fiecaruia...
Ce mi-a placut:
1) incepand de la receptie si pana la restaurantul de pe plaja, personalul era foarte amabil si zambitor, ceea ce iti crea o stare de bine.
2) mancarea era buna, fireste, la micul dejun mereu aceeasi, dar aveai destule feluri incat sa nu te plictisesti; masa de seara excela;
Vreau sa adaug ca, daca vii la 4 stele si astepti sa fii tratat regeste sau tocmai ai fost anul trecut in Turcia la un hotel de 5 stele de top si vrei aceleasi conditii si aici, inseamna ca esti exagerat si nu ai facut alegerea potrivita.
Luarea mesei de pranz pe plaja iti ofera un confort sporit, cel putin in cazul familiei mele.
Gustarile si bauturile de pe plaja, dintre mesele pricipale, sunt binevenite pentru somnorosi si persoanele care au ratat micul dejun/pranzul.
3) curatenia a fost ok, se facea zilnic, in 7 zile lenjeria a fost schimbata de 5 ori, iar prosoapele zilnic. In ultima zi au venit pentru curatenie in jur de 4 PM si au dat pe jos cu un mop atat de ud incat aproape au lasat balta pe jos, dar se compenseaza cu restul zilelor cand a fost in regula.
4) suprafata camerei, baia, spatiile de depozitat au fost debun simt. AC si frigiderul au functionat. Recomand camerele de la parter care au balconul prelungit cu spatiul verde si sezlonguri proprii.
Ce nu mi-a placut:
1) se simtea nevoia seara de mai mult divertisment, adesea era inexistent (avand in vedere ca hotelul era destul de izolat)
2) lipsa obiectelor de igiena de la baie (acele doze mici de sampon, balsam, lapte de corp, sapun etc), lipsa trusei de cusut si a papucilor de baie. Erau doar dozatoare de gel de dus/sampon in perete, cam putin pentru 4 stele.
3) deserturile nu erau de cea mai buna calitate, uneori sub medie, maslinele erau de un singur fel, avand in vedere ca eram in tara maslinelor.
Punand in balanta plusurile si minusurile, a fost o alegere buna si este o locatie pe care o recomad!!!
Trimis de Dan Teodor in 04.09.17 09:17:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki, Blue Dolphin
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan Teodor); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Dan Teodor: Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=81631
@Dan Teodor: am vazut tarziu acest review pentru ca acum ma intereseaza in mod special camera cu piscina privata si aici vad ca exista asa ceva.
Totusi, sunt curios sa stiu de ce nu ti-a placut "2) lipsa obiectelor de igiena de la baie (acele doze mici de sampon, balsam, lapte de corp, sapun etc), lipsa trusei de cusut si a papucilor de baie. Erau doar dozatoare de gel de dus/sampon in perete, cam putin pentru 4 stele". Sunt destule situatii in care solutiile puse la dozator sunt mai calitative decat cele din sticlute individuale.
- Aug.2018 Mai bine nu... — scris în 29.08.18 de Irinabucur din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2018 Not a baby-friendly hotel — scris în 27.07.18 de sorsas din BRAşOV - nu recomandă
- Jul.2017 Al doilea an la rand la Alea — scris în 23.08.17 de acimpeanu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Nu ne-a inselat asteptarile — scris în 22.07.15 de lazgab din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta perfecta pentru noi — scris în 16.06.14 de luc1979 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Un concediu reconfortant — scris în 16.09.12 de inauca din RESITA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Bine si nu prea — scris în 29.08.12 de andugolf* din BUCUREşTI - nu recomandă