Buna ziua
Dupa indelungi cautari pe internet am optat pentru acest hotel si nu ne-a parut rau!!! Face parte din lantul elvetian de hoteluri Pik Albatros si este construit ca un palat oriental fiind foarte mare, de la receptie iti da harta hotelului!
Personalul de nota 20!
Ceea ce ne-a placut a fost faptul ca la spectacolele organizate aici noi aveam intrare gratuita! De asemenea daca vrei poti sa te duci si la Aqua Parcul de la hotel Jungle Aqua Park, care este siutat langa acest hotel, tot gratis fiind acelasi lant hotelier.
Am crezut ca shutlle bus-ul care te duce la plaja va fi cu "cantec", adica fiind tara araba sa nu se respecte orarul de transport, dar nu a fost asa!! Nu am asteptat niciodata shutlle bus-ul sau daca l-am asteptat a fost nu mai mult de 2 min.
Plaja de la Dana Beach este cu nisip si daca nu vrei sa iti ei acei papuci de plastic pentru pietrele din apa nu-i bai ca se poate intra si fara!
In cateva cuvinte o vacanta super reusita!
Un sfat daca vreti sa luati taxi-ul de la hotel e bine sa consultati harta statiunii sau sa rugati la receptie sa va scrie in araba destinatia, asta pt. ca toti soferii de taxi zic YES desi nu stiu sau nu au inteles exact unde trebuie sa ajunga!!!
Recomand calduros acest hotel care merita 5 stele!!! M-as intoarce oricand cu placere.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vizitiug); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.09232600 N, 33.82670800 E - neconfirmate încă
Tocmai am vazut la TV o stire despre un turist care si el a platit in jur de 2000 de euro pentru un sejur de 5 stele, in Egipt, dar ce a gasit acolo a fost mizerie de nedescris.
Ma bucur ca se gasesc conditii foarte bune si la 4 stele, nu neaparat la 5, iar pana la urma cred ca este foarte important ca inainte sa alegem un hotel sa ne facem temele cu rigurozitate. Noroc cu AFA!!!
uite o recomandare foarte buna... si eu sper sa ajung in viitor in egipt asa ca e de retinut hotelul acesta...
VOTAT!
Intrarea la Aqua Park-ul de la vecinii JUNGLE era gratuita?, dar vecinii (o sa fiu la Jungle luna asta), puteau avea acces gratuit la ALF LEILA pt spectacole si Muzeul (cam kitchos) de acolo?
In unele review-uri se vorbea de acces cu plata?
Recifuri si pestisori, cum te-ai descurcat cu Snorkel-ingul? Este problematica aceasta activitate nevinovata pe plaja Dana Beach?
Salut!
In ceea ce priveste snorkeling-ul pe plaja de la Dana Beach, nici-o problema! Daca mergi chiar langa ponton chiar ai ce vedea! Mai greu la scuba diving in sensul ca daca alegi sa faci aceasta activitate trebuie sa ai ceva conditie fizica!
Sincer nu stiu daca stai la Jungle daca poti intra fara plata la spectacole! Noua asa ne-au spus de la agentie cand am luat biletele ca daca avem "all inclusiv" putem merge la Aqua Park de la Jungle, dar noi nu ne-am dus din varii motive.
P. S. Sportul preferat de nevasta-mea era shoping-ul la Cleopatra Bazar!!!
Multumesc Domnule!
Anumite sporturi nevinovate (snorkeling, shopping, etc), sunt asa zise ''sporturi din puncte de vedere'', adica nevinovate doar pt practicanti, nu si pentru insotitori, sau simpli spectatori, si ies cu totul din sfera fair-play-ului. Caci asa e in tenis!
Imi pare bine ca v-ati simtit exceptional in HURGHADA la ALF.
- Oct.2018 Peste așteptări! — scris în 29.11.18 de Fly60 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Nov.2011 Raport bun calitate pret — scris în 08.12.11 de Musette din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Oct.2011 3*** — scris în 24.10.11 de Kisulea din B - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Se poate si mai bine — scris în 27.12.10 de dr_negrea2002 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2010 Nerecomandat — scris în 17.11.10 de Lumi din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2010 'Un palat' de vis — scris în 18.07.10 de condoru din IASI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Paradis — scris în 16.10.09 de lucia vasile din CONSTANTA - RECOMANDĂ