Un sejur frumos
Am fost in perioada 29.07-05.08.2019 in turcia la hotelul Alba Resort Hotel, dupa ce am citit câteva recenzii bunicele. Bugetul nu a fost foarte mare, de aceea acum pot zice ca s-a meritat.
Hotelul este frumos, intins pe o suprafață mare, cu mult verde, o mini gradina zoologica, 2 piscine mari.
Plaja super, cu nisip fin, mare, intrarea in apa lina. Pana la plaja cred ca erau 500 m, dar prin complex se merge.
Restaurantul unde se servesc mesele este destul de mare, dar daca vine tot hotelul deodată la masă nu are loc. Noi mergeam la începutul meselor și nu era aglomeratie. Multe feluri de mâncare, difereau putin in fiecare zi. Se prajea ceva carne in fiecare zi, cam 2 feluri, unul era pește. Un gurmand carnivor ar fi avut de obiectat, dar in cazul nostru am fost destul de multumiti.
Băuturi la discreție, locale, apa imbuteliata, sucuri la dozator.
Au si 2 snack baruri, unul la o piscină si unul aproape de plajă (aproape zic deoarece trebuia sa iesi de pe plaja si sa urci vreo 50m, cred).
Camera a fost destul de mica pentru un hotel de 5*. Se făcea curățenie zilnic, mai bine sau mai rau depinde de baccis (e tara baccișului).
Per ansamblu a fost bine, chiar nesperat de bine, dar noi nu suntem niște pretențioși.
Trimis de AnaMaria2509 in 21.08.19 16:35:13
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AnaMaria2509); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.81458900 N, 31.32178500 E - neconfirmate încă
@AnaMaria2509: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- May.2024 A fost foarte foarte frumos — scris în 07.05.24 de Florin Irinel din GERMANIA, PFAFFENHOFEN - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Alba Resort Hotel Side Turcia — scris în 27.06.17 de vasile2017 din BOTOşANI - RECOMANDĂ
- May.2013 OK — scris în 01.06.13 de varjun* din BUCURESTI - RECOMANDĂ