DEZASTRU
De ce ai lasă banii pe aici???
Personal nepoliticos, recepționeri care încearcă pur si simplu sa te fure neacordand camera cuvenită,
se fura, dispar si țigările lăsate pe masa, colac copii, tot...
În apa nu se poate intra de bolovani.
Mici manageri increzuti care te sfidează dacă îți spui problemele.
Daca vreti neapărat, dar neapărat Turcia, atunci nu aici...
Trimis de ux130022 in 29.07.23 16:17:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Judeca si, Belek, Istanbul, Cappadochia p
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux130022); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.66637336 N, 31.64910418 E - neconfirmate încă
@ux130022: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 11941&hid=27646.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux130022 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@ux130022:
”recepționeri care încearcă pur si simplu sa te fure neacordand camera cuvenită,
Este posibil să încerce să te păcălească oferindu-ţi o cameră inferioară celei plătite. Nu poţi spune că te-a "furat", pentru că nu a băgat recepţionerul în propriul buzunar diferenţa de bani. Aici mai intervine şi prostul obicei al unora care solicită ceva mai bun decât au plătit punând bani în paşaport şi sensibilizează astfel un recepţioner prost plătit şi dornic de ciubuc, însă în cazul hotelurilor mari, problema se rezolvă cu o reclamaţie fermă din primul moment sau maxim a doua zi dimineaţă.
”se fura, dispar si țigările lăsate pe masa, colac copii, tot...
Nu se înţelege clar UNDE anume ai fost furat. Din cameră este puţin probabil. În rest, este normal să ai tu grijă de lucrurile tale.
”nu se face curat in camera, noi am stat îngropați de pampersi 6 zile, nu se schimba prosoapele, dacă ceri insistent curățenie doar ca nu te palmuiesc femeile de serviciu.
Cumva ai refuzat serviciile de curăţenie pentru că veneau la ore nepotrivite când dormea copilul?
Nu pot înţelege cum aţi rezistat pe căldurile astea ŞASE ZILE printre pamperşii folosiţi. Masochism curat! Eu în primă fază aş fi reclamat camerista, dar, dacă vedeam că tot nu se rezolvă, aruncam dracului singură gunoiul "parfumat", nu stăteam o săptămână cu el la nas.
Prosoape curate puteai lua direct de pe cărucioarele cameristelor.
”În apa nu se poate intra de bolovani.
Ba se poate, dar DOAR cu încălţăminte adecvată. Nu costă mult şi aveai bazarul chiar peste drum şi mai era unul tot peste drum cum mergi spre Alanya.
Mai important mi se pare faptul că marea se adânceşte brusc şi ar cam trebui să ştii să înoţi.
Tu te întrebi "de ce ai lăsa bani pe aici? "
Eu te-aş întreba de ce ai pleca într-o vacanţă fără o minimă informare?
- Jul.2024 Vacanta confortabila cu de toate din plin — scris în 31.07.24 de Dana72 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2024 Nu recomand — scris în 07.07.24 de Caraveteanu din ARGES - nu recomandă
- Jun.2024 O vacanta minunata — scris în 30.06.24 de ux134592 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Nu recomand pentru 5* — poate 3-4 — scris în 18.06.23 de ux129357 din ROMANIA - nu recomandă
- Aug.2022 Hotel curat, nou, recomand. Plaja praf intrarea in apa abrupta!!!! — scris în 10.08.22 de Steli C-4 din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ