Noi am ales Turcia constienti de serviciile de calitate care sunt oferite si pentru ca nu era prima data cand mergeam in aceasta tara. Din pacate, hotelul pe care l-am ales, Alara Kum, din lantul Alara, cotat 5 stele, in realitate arata ca un mic hotel de 2, max 3 stele. Se poate sta cat de cat, poti petrece un concediu acceptabil, doar ca cele 5 stele lasa mult de dorit. Camerele hotelului sunt standard, in baie, au probleme cu apa care pica din tavan, piscina este cam mica pentru numarul de turisti din hotel, iar mancarea era ca la o cantina. Plus ca mustele erau ca la ele acasa in restaurant, si cateodata mai picau si in farfurie. Plaja nu era amenajata, nu aveau dusuri, la plecare te spalai cu furtunul daca vroiai.
Referitor la Tez Tour, cel care s-a ocupat de noi din partea acestei Companii, Sergiu/Serghei o persoana dezagreabila, imorala, cu un tupeu si o nesimtire greu de descris a facut tot posibilul sa nu ne ofere solutii la cererea noastra de a fi transferati la un alt hotel, chiar daca plateam si o diferenta de bani.
Daca vreti sa mergeti in excursii optionale, nu platiti preturi de trei ori mai mari Tez Tour-ului si mergeti cu firmele turcesti, unde confortul si calitatea sunt superioare. Noi am fost cu o astfel de firma si a fost super. In plus, noi am platit 15 dolari de persoana, pe cand Tez cerea pt o excursie asemanatoare 45 dolari.
Din punctul nostru de vedere, acest hotel este de ocolit...
Trimis de cicorom in 29.07.10 00:21:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Istanbul: Golden Horn, Sude Konak; Silivri: Klassis Hotel; Ankara: Crown Plaza etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cicorom); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Eu mai scriam undeva (vezi hotel Planeta Sunny Beach - Bulgaria) ca pretul face diferenta.
Trebuia sa va dea de gandit faptul ca la 5 stele, in sezon, AI plus transport cu avionul si taxa inclusa pretul era mult, mult prea mic!
cicorom....poate pui si niste poze sa ne dam si noi seama de ce dezastru e pe acolo.
din documentarea mea a reiesit ca acest hotel este cotat la 4 stele PLUS pe multe site-uri mari din strainatate (inlcusiv holidaycheck.de, care pentru mine este cel mai relevant)
Astfel ca am hotarat sa afisam 4 stele la acest hotel (nu avem inca implementata notatia cu PLUS / MINUS, dar cand o sa existe, o sa adaugam si aici acel PLUS), ca un semnal de avertizare a eventualilor alti interesati in aceasta destinatie
Din punctul meu de vedere i se poate acorda maxim 3 stele. Eu oricum nu o sa mai trec prin hotelurile Alara. Cand eram in Alara Kum l-am gasit si eu pe unele site uri cu 4 plus.
Noi ne-am luat teapa cu el, sper ca romanii sa nu-si mai ia.
- Jul.2011 Evitati acest hotel — scris în 15.07.11 de domodomo din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Execrabil... mai trist decat in visele noastre — scris în 06.07.11 de Madylul din BUCURESTI - nu recomandă