In cadrul periplului meu prin Iordania, in orasul Aqaba (port la Marea Rosie) am stat la Al-Cazar hotel.
Alcazar este identic ca si facilitati cu hotelul Mariam, despre care am scris anterior. Daca la Mariam camera tripla a fost incapatoare, aici era imensa! Pentru cei pretentiosi, un minus ar fi mobilierul cam vechi (dar perfect functional), si poate i-ar trebui o zugraveala. Aer conditionat in fiecare camera (este obligatoriu pentru Aqaba, sa nu se gandeasca cineva sa stea in Aqaba la vreun hotel fara AC!). Frigider in camera, TV cuplat la receptor satelit. Lift.
Personal excesiv de amabil. Parcare "pe apucate", dar fara probleme.
Doresc confirmare cu card, in caz de neprezentare si neanuntare in prealabil isi trag contravaloarea primei nopti.
Trimis de ergon in 17.11.08 11:49:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ergon); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.