Hotel Akuzun se afla in orasul Urgup-zona Cappadocia. L-am ales dupa ce am citit pe tripadvisor si bine am facut.
Intr-o zona plina de piatra, hotelul aduce o nota de prospetime cu gradina foarte draguta. Este un hotel condus de o familie, foarte amabili. Camerele nu exceleaza in marime, ca si baia, dar sunt curate. Mobilerul cam vechiut. Cu toate astea, cand vom merge din nou Cappadocia vom alege acelasi hotel pentru sederea in Urgup. Asta ca sa intelegeti ca desi exista oarece deficiente, tot ne-am simtit bine.
Micul dejun bufet foarte bun. In plus, daca anuntai pe proprietara, iti gatea si seara.
Locul unde se servea micul dejun era f. dragut. Imi pare rau ca nu l-am pozat.
Oricum, o sa postez cateva poze, mai ales din exterior. Oricum, pe noi marimea camerei nu ne-a deranjat, pt. ca intram doar sa dormim (si eram secerati de oboseala).
Apelati cu incredere la patronul hotelului. Stie zonele cele mai bune de vizitat, ne-a recomandat cum sa mergem spre Antalya, ne-a dat si alte sfaturi in legatura cu zona.
Trimis de chrismo in 01.11.09 00:14:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (chrismo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.