Am fost la Akazia Gladiola in vara lui 2007. La recomandarea unei agentii din Cluj am ales hotelul pentru ca era aproape de plaja. Ne-am gandit ca cele trei stele cu care se lauda nu poate fi foarte rau, dar ne-am inselat. Singurul avantaj a fost apropierea de plaja si anume chiar la un minut de nisip.
Noi am avut atunci doar mic dejun, destul de consistent, dar restaurantul vesnic plin si ajungeai sa stai pe terasa unde era plin de albine.
Camerele erau de doua tipuri si tinea doar de noroc in care ajungi. Practic hotelul este format din trei corpuri, cel central e renovat si camerele arata mai bine, iar cele laterale sunt ceva mai vechi si chiar cu unele renovari sunt departe de a avea trei stele. Sunt mici, inghesuite si cele cu vedere la parc au de fapt vedere spre alt hotel unde e vesnic galagie.
La piscina, chiar daca e frumoasa se platesc sezlongurile si chiar nu merita pentru ca in 2007 era plin de arabi galagiosi.
Trimis de alexandragroza in 07.04.10 15:10:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexandragroza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28222200 N, 28.04232700 E - neconfirmate încă
Chiar de hotelul asta nu am auzit, dar se pare ca daca iei plasa la 4 stele la bulgari, la 3 la ce sa ne mai asteptam...
Cat a costat sejurul? Ai avut all inclusive sau doar micul dejun era inclus?
Cand am fost noi la hotel nu era decat demipensiune si ne-a costat 34 de euro pe noapte camera. Nu pot spune ca a fost horror, dar cred ca sunt hoteluri mult mai bune in Nisipuri
- Sep.2012 Foarte multumiti! — scris în 14.09.12 de ceraselatoader din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Am revenit de acolo — scris în 11.07.11 de angi27isbi din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2007 Akazia Gladiola — scris în 03.07.09 de Mikaela2009 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2007 Si eu am fost in 2007, 2008 si ma duc si anul asta — scris în 26.04.11 de angi27isbi din BUCURESTI - RECOMANDĂ