buna as dorii sa scriu cate ceva despre acest resort. Am cumparat biletele in luna februarie la un alt resort pe nume ,,alexander the great" 10 nopti demipensiune, am fost sunat de catre agentie ca nu mai exista disponibilitate, ni s-a oferit angionissi resort pensiune completa.
resortul se gaseste pe insula Amoulianni, cazare masa ok de 3.5 stele, piscina superba, centru spa ok, plajele se gasesc la 80 m de resort sezlonguri gratis
in fiecare zi am schimbat locul de plaja.
insula este deosebita plasata intre cele 2 brate.
feribotul 15 euro auto + 4 persoane. o barca cu motor se inchiriaza cu 40 euro + combustibilul pe mine m-a costat benzina 40 euro de la 8-20.
Trimis de luxten in 28.07.12 13:10:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (luxten); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.31640100 N, 23.92851200 E - neconfirmate încă
Buna!
Vrem sa mergem la acest hotel in iulie 2013 si dorim sa aflam mai multe despre masa si cazare. Plaja este aproape? Eventual daca se poate trimite-mi pe email agentia care a oferit AI, pentru ca in general am gasit doar cu demipensiune.
Multumesc!
Ma gandesc sa incercam aceasta mica insula. Pentru ca agentiile din Bucuresti vand acest hotel doar cu demipensiune dorim sa stim daca in apropierea hotelului se gasesc taverne si magazine.
Multumesc anticipat pentru raspuns
- Jul.2014 Vacanta in insula Amouliani — scris în 07.07.14 de mica din CRAIOVA - RECOMANDĂ