Am poposit la locatia sus-mentionata la intoarcere din Austria.
Este situat oarecum in centrul Budapestei, aproape de metrou si statiile de autobuz. Constructia este noua, camerele mari (2 dormitoare, living si bucatarie).
Nu este ultra-lux, dar curat. Pretul, foarte bun-35 de euro/noapte, masa este exclusa, bineinteles, fiind regim rent-apartment. Recomandat pentru cuplurile cu copii sau grupuri de 4 persoane, pretul fiind muuuult mai mic decat pt doua duble la hotel.
Trimis de rinaldoparaipan in 06.04.10 16:23:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Szeged, Budapesta
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rinaldoparaipan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna,
Am stat si eu acolo, de trei ori chiar, adica de cate ori am fost la Budapesta anul trecut. parerea mea este ca aceste apartamente sunt foarte frumoase si as vrea sa aiba toata lumea in casa asa conditii bune cum am gasit acolo.
Intr-adevar, de cate ori am fost acolo am prins alt apartament, ceea ce ma face sa cred ca ei detin vreo 10 in acel imobil.
Aceste apartamente sunt foarte bune pentru un city break pentru ca au tot ce ai nevoie in bucatarie, internet wireless gratuit si parcare subterana gratuita cu loc rezervat (primesti telecomanda la venire, dai 20 de euro garantie si la plecare ii primesti inapoi).
Plus ca imediat dupa colt este un magazin Tesco Express deschis pana la ora 24 mi se pare, de unde poti cumpara tot ce ai nevoie.
Iar pretul, zic eu, intrece orice concurenta, mie mi s-a parut accesibil. Ultima oara am avut ocazia sa stau noaptea de duminica spre luni la un apartament Adler si de luni pana miercuri la vestitul Mercure City hotel de pe Vaci Utca. Credeti-ma, am putut face diferenta. Pe landa conditiile de cazare de la Adler, Mercure pare mult mai "prafuit" si obosit.
- Aug.2016 Cazarea ideala la Budapesta — scris în 29.08.16 de ancutza26 din OTOPENI [IF] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Adler Apartaments, ''acasa'' in buricul Budapestei — scris în 10.08.16 de fan bulgaria din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Adler apartaments Budapesta — scris în 27.08.14 de Cristinaana din DEVA - RECOMANDĂ