Hotel super ok
Buna seara.
Am stat 7 nopti la acest minunat hotel.
Am stat la camera 215.
Am foat intampinati cu un pahar de suc rece. Condusi in camera de o receptionera.
Complexul este foarte mare si impartit pe zone.
Camerele sunt de 4 si 5 stele.
Zona comuna are o piscina medie la intrare.
Mai exista o piscina cu intrare prin fata reataurantului pentru clientii care stau la masonette.
Mai exista o zona rezervata clientilor cu all inclusive la masonette si piscina gen therme situata in spate si intrarea se face pe baza de cartele.
Restaurantul este in dreapta receptiei. Mancarea a fost bestiala. Somon, scoici, purcelus la protap, sampanie, branza cu mucegai, calamar, dorada si multe alte delicatese.
Fructe proaspete, branzeturi foarte gustoase.
Totul cu gust si foarte rafinat.
La fiecare masa era gratar sau preparare la cald in fata clientilor.
Dulciuri si prajituri cu nemiluita.
Personalul exceptional.
Curatenie exemplara.
In fiecare seara cate un program gen dans latino, dans grecesc etc.
Totul de 5 stele adevarate.
Dezavantaj: pentru cei comozi lipsa plajei.
Trimis de NIKYSAN in 17.07.17 04:07:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (NIKYSAN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 50&ridAnt=79272
- Sep.2017 Din ce în ce mai bine — scris în 09.09.17 de Traveler666 din ODORHEIU SECUIESC - RECOMANDĂ
- Jul.2017 O experienta placuta — scris în 20.08.17 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanta la Nikiti, hotel Athena Pallas Village — scris în 05.09.16 de carmen.duse din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Athena Pallace Village — scris în 07.07.16 de Adamoiu din PITEșTI - RECOMANDĂ
- May.2016 La Athena Pallas Village, din nou, prizoniera apusului de soare — scris în 25.07.16 de Alina53 din GALATI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Un sejur perfect — scris în 06.11.15 de mireille10 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Arome de Halkidiki... — scris în 21.12.14 de Alina53 din GALATI - RECOMANDĂ