Foarte dezamagitoare escala de o noapte la acest hotel de 4 stele (chiar 5 stele cum erau aratate la intrarea in hotel).
Am rezervat o noapte la acest hotel in primul rand ca aveau piscina, in care vroiam sa ne balacim cum sosim (orele 13:00-14:00).
Cu doua-trei zile inainte am primit informarea de la ei ca ne asteapta si ca... piscina nu este functionala in perioada iunie-septembrie!?!?!?). Nu puteam anula rezervarea decat daca plateam jumatate din costul rezervarii, asa ca am fost nevoiti sa ramanem.
In afara de sapun lichid, prosoape si hartie igienica, alte dotari de 4 stele nu aveau. Mai mult cand foloseai dispozitivul de sapun lichid, invariabil cadea capacul in cada.
Frigiderul era extrem de mic si nu functiona, asa ca dupa insistente, ne-a schimbat camera cu alta, unde frigiderul era la fel de mic, insa functiona cat de cat.
Eu unul nu o sa mai rezerv niciodata camera la acest hotel.
Trimis de Aristiti in 13.08.19 11:23:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Halkidiki, Corfu, Lefkada, Zakynthos, Korinos, Paralia-Katerini, Ioanina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aristiti); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 09&ridAnt=95666
@webmasterX: Din pacate, de data aceasta (si datorita dezamagirii de la fata locului), nu am facut nici o fotografie.
Salutare, ai avut ghinion (cred) sau erau nervii prea incordati... Noi mergem de 12 ani la acest hotel (ca pct de tranzit) si mai putin anul trecut cand a fost o problema cu piscina (nu a functionat), totul a fost ok.
@DUDU: Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Aug.2017 Hotel ok — scris în 10.09.17 de enacosmetics din BUCURESTI - RECOMANDĂ