Cu toate ca ne-am dus in Lisabona in luna noiembrie si toata lumea ne spune ca o sa ne ploua maxim...guess what: am avut o vreme de vis- 20 de grade, si doar o zi a fost semi ploioasa.
Drumul pana in Lisabona a fost cam lung, dar lin- am zburat cu escala de cateva ore bune prin Frankfurt. De la aeroport la hotel am luat un autobuz expres care ne-a lasat la 200 m de hotel. Ne-am cazat foarte rapid. Camera impecabila si cu o vedere superba (asta se vede si din poze), cu toate ca au gresit si ne-au dat paturi twin si nu unul matrimonial, a fost ok. Noi ne-am luat cazare cu mic dejun care a fost cam acelasi in fiecare dimineata, tip bufet destul de diversificat.
Hotelul e situat fix langa statia de metrou Praca de Espana si aproape de autogara Sete Rios. Noi am putut ajunge repede in centru in afara peste tot.
A fost o vacanta frumoasa, iar orasul e unul in care m-as muta oricand.
Trimis de aalinutza18 in 08.07.12 14:27:44
- A fost prima sa vizită/vacanță în PORTUGALIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aalinutza18); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.