RĂU
Un hotel situat central, in Larnaca, unde am vazut multi romani! Am ales acest hotel in urma amplasamentului, si a notei de pe Booking! Si rau am facut, pentru ca aceste note nu reflectau nicidecum adevarul!
Un hotel amplasat in spatele cladirilor din primul rand, (de pe Finikudes), unde se auzea in permanenta zgomotul hotelor si ale aparatelor de aer conditionat de la cladirile din jur (care sunt la circa 2-3 m distanta), masina de ridicat gunoiul venea la ora 5-5.10 in fiecare zi, apoi la ora 6 venea masina cu gaz.
Vis-a-vis de hotel (cam 3 m), s-a demolat o cladire, iar in locul ei urmeaza sa se construiasca un hotel, deci e clar ca cel putin in urmatorii 2 ani zgomotul va si insotit si de praf!
Nu recomand deloc acest hotel, ati avea o vacanta ratata, cu multi nervi...
Trimis de Mirelappsc in 02.11.23 12:58:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIPRU. A mai fost în/la: Larnaca
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mirelappsc); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 34.91362000 N, 33.63690000 E - CONFIRMATE
Bun revenit pe site. cu impresii — din păcate, din nou cu relatarea unei alte „negative” .
Sperăm să citim, cât de curând, și impresii din experiențele plăcute -- și îți dorim, pe viitor, doar astfel de vacanțe
- Apr.2015 Achilleos City Hotel - alegerea perfecta pentru cazare in Larnaca — scris în 28.04.15 de nosferatoo din BUCUREșTI - RECOMANDĂ