In primul rand, as dori sa subliniez faptul ca la acest hotel am fost cazati doar o noapte, cand ne intorceam de la Paris, am ajuns seara la ora 21, 00 si am ramas pana a doua zi dimineata, cand am plecat in jur de ora 9, 30, fara a servi micul dejun, deoarece ni s-a parut cam scump chiar in raport cu pretul camerei.
Cladirea hotelului, deloc somptuoasa, parter plus doua etaje, destul de cocheta, parcarea cam mica, in limita locurilor disponibile, noroc ca in acea seara in hotel nu se aflau prea multi clienti si am gasit loc.
Interiorul, dragut, ambianta placuta, camere mari, spatioase, TV color, bar, birou, lenjerie si mobila ok, chiar am fost surprinsi de dimensiunile camerei, in conditiile in care noi solicitasem camera tripla, am gasit o camera cu doua paturi duble, plus o canapea extensibila.
Baia, de asemenea imensa, utilata cu tot ce trebuie, nu lux, dar conditii foarte bune pentru cele trei stele.
Ca impresie finala, am constatat ca acest hotel a fost tocmai ceea ce ne trebuia si ca raportul calitate-pret a fost unul corespunzator.
Trimis de ancabanu in 05.12.09 20:20:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA. A mai fost în/la: Nurnberg
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ancabanu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2009 Un hotel bun cu servicii bune — scris în 04.11.11 de leonmaximilian din TIMISOARA - RECOMANDĂ