Fiind intr-un mic tur al Europei cu familia (sotia si copilul), venind de la Munchen (vezi impresii) spre Austria - Viena, am hotarat sa facem un mic popas si in oraselul german de granita Passau, la recomandarea unor prieteni de familie care mereu la intoarcerea din circuit isi fac cumparaturile din zona celor 4 marketuri situate unul langa altul aproape de intrarea dinspre sud a orasului.
Rezervarea la hotel a fost facuta din tara pentru 2 nopti (2 adulti si 1 copil de 12 ani, cazare cu mic dejun 72 euro/noapte).
Cazarea: Camera foarte mare situata la parter, cu pat matrimonial si o canapea extensibila, baie mare, totul foarte curat, chiar o mica terasa in spatele hotelului pentru camerele de la parter cu masa si 3 scaune. Pe langa parcarea laterala de care a scris colega mai sus, mai exista si una mult mai mare in partea din spate a hotelului care este prevazuta si cu camere de filmat.
Masa: Am optat pentru mic dejun, in cursul zilei si pana seara fiind plecati in oras. Restaurantul maricel, foarte cochet si curat, personal serviabil. Micul dejun bogat, mezeluri, branzeturi, oua, gemuri, paine si produse de patiserie, ceai, cafea, lapte, cereale.
Raportul pret-calitate este unul foarte bun dupa parerea mea si pe drumul de intoarcere acasa, este una din optiunile bune pentru cazare rapida, 1 sau 2 nopti, pentru cei care sunt obositi, dar si faptul ca poti face si ceva cumparaturi pentru acasa la preturi bune (comparativ cu Austria).
In Passau am mai stat anterior la un hotel (nu ii retin numele) situat chiar in fata garii, proprietarul fiind un roman din zona Sibiului plecat imediat dupa razboi, unde pretul este putin mai mare, dar hotelul este mai mic, cochet, dragut, proprietar amabil cand a auzit ca vorbim romaneste.
Trimis de leonmaximilian in 04.11.11 09:32:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GERMANIA. A mai fost în/la: Munchen
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (leonmaximilian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2008 O optiune pentru orice buzunar — scris în 05.12.09 de ancabanu din PITESTI - RECOMANDĂ