un pont, rezervati apartamentul 2030, este situat central chiar in fata piscinei si e singurul care are doua terase, e cel mai bun!! Curatenie zilnica, pozitie deosebita fiind aflat la doi pasi de soseaua care inconjoara insula.
Acest apartament e de tipul split level iar parterul include si o mica chicineta cu frigider, plita, chiuveta si vesela iar afara gasiti si un gratar.
Seara dupa plaja va puteti plimba fara masina prin Limenas care de altfel e un oras micut plin de terase, magazine de suveniruri etc.
Piscina este micuta dar suficienta pentru copii in special si se curata zilnic.
Patronul foarte amabil-Dimitris, va ajuta cu o harta si sfaturi cu cele mai bune plaje.
Trimis de gl25mir in 16.07.13 20:20:10
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Halkidiki, Hotel Portes Palace, nu mi-a placut!
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gl25mir); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@gl25mir, nu ne pui si niste poze genuine? Chiar mi-a placut stilul hotelului dar parca nu as da banii pe pozele lor, care parca prea profesionist facute.
Cat faci pana in centrul orasului pe jos?
buna ziua,
am rezervat un apartament in august. te rog pune ceva poze facute de tine cu apart si piscina. prea arata bine in site-ul lor si eu nu prea am incredere in greci din punct de vedere al cazarii.
multumesc