Buna ziua
Am fost in perioada 01-08 Ianuarie 2011 doua cupluri, fara copii.
1. Nu dati spaga la receptie pentru a vi se da o camera mai buna. Toate sunt la fel si veti avea surpriza traita de noi, ca vi se va oferi o camera folosita, iar o alta plina de praf si mizerie la colturi (Din punctul lor de vedere era curata)
2. Din camera se fura - noua ne-au furat 20 de euro (bani ascunsi in buzunar secret al bagajului, se pare ca nu are atat de secret) + 2 pachete de tigari, furate pe rand, in zile diferite (si acestea erau in bagaje).
3. Mancarea nu era destul variata, insa stiam la ce sa ne astepta, nu a reprezentat un fapt care sa ne deranjeze.
4. Pozitionarea hotelului este destul de buna, cum numesc agentiile, pe prima linie de plaja, adica nu trebuie sa ajungi cu autobuzul la plaja si nici sa treci strada, doar te plimbi pe aleile destul de ingrijite ale resortului. Din acest punct de vedere, hotelul are un plus fata de altele din acelasi nivel.
5. Daca sunteti un cuplu care doriti sa veniti pt distractie si nu sa va uitati la orice detaliu din serviciile oferite, recomand hotelul... insa suntem convinsi ca sunt altele mult mai in reglua decat acesta.
Egiptul este o tara a contrastelor, odata aleasa ca destinatie, este necesar sa va informati si sa aflati tot ce este necesar, pentru a nu fi surprinsi.
Trimis de simireone in 16.01.11 18:51:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (simireone); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.