EXCELENT
Merita, mai ales pt familiile cu copii
Hotel 4R Miramar -Costa Dorada, Calafell Playa.
Atentie! nu este hotelul din Barcelona, dar au aceeasi “palarie” , sau aveau. Recomand acest hotel, pret/calitate, excelent!
Cautati zbor pt Barcelona, El Prat, apoi cazarea, si apoi cu taxiul sau busul la prima gara si luati trenul pt Calafell, hotelul este la 10 min, pe plaja!
Excelent pt familiile cu copii, primul copil are gratuit pana la varsta de 12 ani sau 14, iar al doilea 50%.
all inclusive, excelent, mancare multa, cat de cat diversificata.
Daca achitati pana la 45 zile avans, aveti 25% reducere, cautati la TUI, fiind vacanta doar cazarea, nu conteaza din ce tara veniti.
La masa, sunt si ospatari romani, ce sa mai zic, super
Trimis de Leonard1974 in 07.10.23 16:09:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Leonard1974); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "4R Miramar Calafell Hotel, SEGUR DE CALAFELL" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Prețul indicat = 600 € == SIGUR nu a fost pentru „4 AD. + 3 COPII -- v: 3-5-10”
În plus „4 AD. + 3 COPII -- v: 3-5-10” NU SE PUTEAU caza în „camera dbl standard” , așa cum ai declarat
Informația din rubrica PREȚ trebuie să fie corelată cu nr de persoane (și nr de camere) , altfel iese VARZĂ
NU interesează PE NIMENI că ați fost „17 familii” acolo -- pe oameni îi interesează cât a plătit familia ta pentru acel sejur.
Presupun că v-a costat, într-adevăr, „600 de euro” -- pentru câte persoane? Câți adulți, câți copii?
@webmasterX: perfect
@webmasterX: pretul a fost in jurul a 600 euro, 2 adulti si 1 copil, sub 12 ani, dar rezervat cu mai mult de 45 zile inainte si beneficiezi de 25% reducere.
@webmasterX: poate intereseaza pe cineva ca am fost 17 familii, am dat detalii, cum ca poti "manari" rezervarea online! daca una din familii are 5 copii, ii zice ca nu exista camere si sa caute o agentie! dar daca mai sunt in grup, inca 2 familii, fara copii, 1 familie poate sa treaca la ea 2 copii, iar cealalta, unul!
@Leonard1974:
”pretul a fost in jurul a 600 euro, 2 adulti si 1 copil, sub 12 ani
Mulțumesc; am ajustat, în caseta tehnică: 600 euro pentru 2 AD. + 1 COPII -- v: sub 12 ani
Restul = POVEȘTI — care pot fi, fără probleme, povestite ÎN TEXTUL REVIEW_ului (NU în caseta tehnică)
@webmasterX: debutant, nu sunt familiarizat cu site - ul