![](/images/printer_off_32.png)
Vineri dupa incheierea orelor de serviciu am impachetat costumele de baie, prosoapele si inca cateva lucruri de schimb si de toaleta si ne-am urcat in masina cu destinatia Ungaria.
Aveam rezervarea facuta de miercuri de pe net la Morahalom la 4 Barat Apartment, in traducere inseamna apartamentele'' la 4 prieteni''.
Un loc dragut cu multa verdeata nu departe de centrul oraselului foarte curat si ingrijit.
Locatia dispune de 5 studiouri nu prea mari dar suficient ca sa te simti confortabil iar in fata fiecarei camere e o mica terasa.
Fiecare camera e dotata cu o mica chicineta si tot ce e nevoie ca sa gatesti un pranz rapid sau cina, numai ingredientele sa le ai: -) dar nici asta nu e o problema pentru ca inainte de a coti de pe strada principala pe stanga este un CBA de unde te poti aproviziona cu ce doresti, preturile nu prea difera cu ce gasesti la noi.
Locatia e adminstrata de o familie tanara care locuieste in casa din fata si daca aveti o pisica sau un caine care calatoreste impreuna cu voi, nu e problema, animalele sunt admise in locatie. Bineinteles ca separat.
Pe langa chicineta e si o baie cu o chiuveta si un dus, dar e suficient.
Morahalom dispune de bai termale asa ca oricum e suficient un dus acolo unde esti cazat pentru ca jacuzzi si alte chestii de rasfat cu apa ca masage, inot, etc poti face la baile termale.
La 5 Km de Morahalom exista o pusta renovata si o crescatorie de bivoli, pe malul unui lac superb. La asfintit lacul geme de pasari de toate felurile care isi cauta un loc de innoptat, e minunat.
Tot aici in jur de Morahalom e un alt lac unde se pot inchiria barci pentru plimbare.
Imediat dupa iesirea din Szeged in directia Morahalom se vede pe stanga canalul olimpic de canotaj.
In orasel sint diferite locuri unde poti sta la o terasa cu un vin bun, inghetata sau la o mancare gustoasa.
In general e o oaza de liniste si relaxare.
O recomand cu placere.
Trimis de skippy in 23.04.12 15:49:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: cam in toata Ungaria
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (skippy); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.