Am rezervat la recomandarea unui blogger si nu am gresit. Hotelul se afla intr-o suburbie a Stockholm-ului dar cu acces direct de la metrou. Din centru in max 15 minute eram la hotel.
Transferul de la aeroport la hotel l-am facut cu Arlanda express, trenul rapid, fiind o oferta ptr familii. Foarte comod si rapid.
Din statia centrala am luat metroul spre Akalla si am coborat la Nackrosen. Din statie se vedea hotelul, la maxim 150 metri.
Camera curata cu mobilier specific suedez si alaturi o mini-bucatarie cu frigider, cuptor cu microunde si resou.
Personalul f amabil. Desi in camera era si o canapea, copilului i-a fost adus un pat pliant.
A fost o vacanta interesanta iar orasul il recomand spre vizitare pe timpul verii!
Trimis de danita in 12.08.15 11:07:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "2 Home Hotel Apartments [Solna], STOCKHOLM" (nou-creată pe sait)
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=19061
@danita - Urmaresc cam tot ce se scrie despre Tarile Nordice, inclusiv cazare. Sa inteleg ca a costat pe noapte 80 de euro?
Metroul era scump? Ar fi bine daca ai pune si niste poze.
@mprofeanu - promit sa revin cu poze!
Da, asta a fost tariful. revin cu detaliile despre Stockholm card in care a fost inclus si transportul pe orice mijloc de transport in comun (metrou, bus, ferry)
@danita - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
@webmaster - da, este ok!
Buna, te rog frumos poti sa imi spui si mie daca hotelul a avut consumabile si prosoape?
Multumesc frumos