BUN
4 zile frumoase
Am ales hotelul acesta pt ca este poziționat ft bine si pt ca avea recomandari bune pe diferite site-uri. Este ft convenabil așezat pe faleza plina cu palmieri si cu o promenada drăguță in sliema -gzira
Recomand sa optați pt camera cu vedere la mare. este excelenta. am întâlnit romani care aveau camera cu vedere in spate la alti pereti... erau tare nemultumiti.
Baia este cam micuta si nu prea se aeriseste bine.
Hotelul este la o distanta de 3-4 minute de terminalul de feriboturi. tot acolo este si stația de autobuz expres TD3 cu care veniți de la aeroport. foarte convenabil (3€pers)
Fix vis-a-vis de hotel este o statie de autobuz care va duce direct in valleta. ca sa fiți siguri ca opreste trebuie sa ii faceți cu mana. Daca nu oprește înseamnă că este plin si nu mai aveți loc. Din acest motiv mergeam pana la stația de lângă terminal si il luam de acolo. Aveam mai multe șanse sa urcam.
Pt a vizita MDINA recomand VINTAGE BUS RIDE. l-am luat tot din fata terminalului de feribot dar in direcția spre st Julian (de pe partea cu hotelul) tot acolo ne-a lăsat si la întoarcere
La toate autobuzele se plătește si cu cardul si Cash direct la sofer
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de Lucigabi in 31.03.26 14:53:17
- A fost prima sa vizită/vacanță în MALTA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lucigabi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
=
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 18323&hid=28267.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat ceva, ar fi chiar util — link încărcare video.
- Sep.2023 115 The Strand Hotel & Suites Gzira - o alegere inspirată — scris în 08.10.23 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ

Rog așteptați...