#I#D
93923 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Disneyland Paris (parc de distracții)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.06.2019
DE
Avatar dalumian
vârsta 30-40 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 24.01.10
MEMBRU: SENIOR
DATE SEJUR
MAY-2019
DURATA: 4 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
1200 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 8.10

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.88
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Magie, culoare, distracție - sfaturi utile


Indiferent de vârstă, fie că are 4-5 ani, fie că are 70-80 fiecare copil ar trebui să viziteze măcar o dată în viaţă acest tărâm de poveste.

Pe AFA dar şi în întregul mediu online se găsesc foarte multe informaţii despre cum să vă organizaţi vizita dar vă rog să primiţi şi umilele mele impresii, aşa cum am trăit noi primul episod din Povestea Disney. Da, cu siguranţă va fi şi episodul 2, poate şi 3.

Organizarea

În primul rând cred că Moş Crăciun (că el a organizat totul) a ţinut cont de vârsta copiilor. În cazul nostru 8, respectiv 10 ani. Cred că 6-11 ani este vârsta ideală (a nu se înţelege că ceilalţi nu se vor bucura de Magie) dar dacă vor fi prea mici vor avea fie restricţii la anumite atracţii, fie le va fi frică de anumite atracţii.

Apoi este foarte importantă alegerea perioadei (şi pentru cost dar şi pentru aglomeraţie).

La Disneyland există un sistem de sezoane care variază ca preţ care nu par a avea vreo legătură cu anotimpul ci mai degrabă cu valurile de vizitatori care au trecut pragul:

• Value Season

• Low Season

• Regular Season

• High Season

• Holiday Season

Aceste sezoane sunt denumite în ofertele agenţiilor de turism cu A, B, C, D, E.

Noi nu am avut o planşă foarte largă de intervale disponibile aşa că am ales luna mai (am sperat că evităm ploile şi frigul) între 8-11 Mai care era în High Sezon, parcă. Moşul a prins o ofertă încă din decembrie: 1200 Euro (3 nopţi cazare în Hotel Santa Fe, 2 ad+ 2 copii, Demipensiune, 4 zile acces în cele 2 parcuri).

Este de preferat şi de evitat vacanţele şcolare din Europa, mai ales Franta, Belgia, Anglia. Şi aşa am ajuns şi la intervalul de zile din săptămână. Noi am ajuns miercuri dar am observat că de vineri a început să se aglomereze, mai timid dimineaţa, mai mult după amiaza pentru ca maximul să fie atins sâmbăta.

Cred că intervalul ideal este de 3 nopţi/ 4 zile de marţi până vineri, primăvara sau toamna. Vara cred că este foarte aglomerat fiind Holiday Season iar iarna frigul ar putea să creeze disconfort.

Cazarea

Tentaţia fiecăruia este de a căuta ceva mai ieftin, poate un pic mai departe de parc însă, aşa cum s-a tot recomandat vă sfătuiesc şi eu să alegeţi cazarea la unul din Hotelurile Disney:

• distanța de la hotel la parc poate crea timpi morți faţă de cele câteva minute pe care le faci cu autobuzul gratuit de la unul dintre hotelurile Disney până la gară şi implicit parcuri.

• orele de acces în parcuri (clienții hotelurilor Disneyland au acces cu 2 ore mai devreme)

• mic dejun inclus (mănânci cât poţi)

• copiii au reduceri substanţiale

• promoţii diferite (Demipensiune gratuit şi 20% reducere în cazul nostru sau plăteşti 2 nopţi şi stai 3, etc...)

• bilete pentru ambele parcuri (Disneyland și Disney Studio) incluse cu intrari / ieşiri nelimitate

• Personaje Disney la recepţia hotelului în fiecare dimineaţă pentru foto.

Lista poate continua….

Pentru rezervare am folosit direct site-ul www.disneylandparis.com care îţi facilitează şi plata în tranşe. La rezervare am plătit 200 E, urmând ca diferenţa să fie achitată fie în tranşe fie toţi o data cu până la 30 de zile de data de intrare. În contul personal Disney la secţiunea Booking sunt detaliile şi opţiunile plăţii.

Pentru plăţile în altă monedă decât cea naţională am folosit un card Revolut pe care l-am folosit pe tot parcursul vizitei. Ce este acest card? Este un card cu un cont curent ce se deschide online, ulterior îl primeşti şi fizic acasă şi cu care poţi plăti oriunde la schimbul interbancar. Cu cardul meu obişnuit, deşi am comision 0 oriunde în lume, cursul valutar este foarte prost. Ultima plata in Euro a fost tranzactionata la un curs de 4,92 lei/Euro faţă de 4,76 cât a fost cu Revolut. L-am folosit fără nicio problemă la Disney şi Paris.

Zborul

Am făcut mai multe simulări de zbor, am luat în calcul orele de sosire şi respectiv de plecare şi a ieşit câştigător zborul cu Air France.

În alegerea companiei aeriene a contat foarte mult:

- ora de sosire în Paris (plecare 6.05 aterizare 8.20) ceea ce însemna o zi câştigată

- siguranţa plecării la ora stabilită

- relaxarea în ceea ce priveşte dimensiunea şi greutatea bagajului

- chiar şi masa inclusă pe durata zborului poate fi un avantaj

- avantajul de a ateriza pe CDG faţă de alt aeroport mai îndepărtat şi de aici uşurinţa de a alege transferul.

- diferenţa mică de preţ faţă de low cost şi un preţ chiar mai mic faţă de Tarom

Transferul

Pentru transferul de la Aeroport la Hotel exista mai multe variante:

- Magic Shuttle Disney care poate fi achizitionat la pachet cu cazarea sau separate (23 Euro /adult si 10 Euro/copil mai mic de 12 ani)

- Transfer privat (preturile oscileaza intre 70 si 90 Euro / grup 4 persoane). Cel mai mare pret l-am obtinut de la firma care are patroni romani, aeroshuttle, 90 Euro :)

- RER, cea mai ieftina varianta insa trebuie schimbate 2 trenuri.

- Tren de mare viteza, TGV.

Am analizat toate variantele si am ales TGV-ul. De ce? Pentru ca a iesit cel mai ieftin si pentru ca face doar 9-10 minute spre deosebire de transferul auto care poate dura 45-60 minute.

Cum am procedat? In primul rand am cautat pe site-ul en.oui.sncf/en trenurile care pleaca spre Disneyland. Este prima statie si se numeste Marne-la-Vallée Chessy. Mi-am luat o marja de transfer de la terminal la gara. Timpul nostru, fara a ne grabi, ba chiar am mers foarte lejer a fost de 35 de minute. La controlul pasapoartelor se formeaza rand separat pentru calatorii cu copii asa ca nu a durat foarte mult.

Aveam ca variante trenuri cu plecare la: 8.55,9. 19,9. 57. Trenul de 8.55 mi s-a parut cam riscant ca timp de tranzit de la avion la gara, cel de 9.19 era cel mai potrivit ca ora dar trenul de 9.57 avea o reducere pentru plata online insa pretul era nerambursabil pentru neefectuarea calatoriei. Am riscat si am platit 57 Euro cu cardul pentru 2 adulti si 2 copii. Dupa efectuarea platii am primit un cod pe adresa de email, cod care va fi necesar la eliberarea biletelor de tren de la automatele din gara. Important: La eliberarea biletelor de la automat este absolut necesar sa introduceti acelasi card cu care ati facut plata si codul primit pe mail. Este destul de intuitiv automatul, asa ca nu va speriati...

In gara am observat doua porti de acces pe peron N si S. Cu o jumatate de ora inainte parca, pe tabela electronica este afisata poarta si linia. Biletele se valideaza la intrarrea pe peron la un automat galben care va ştanţa data si ora. Trenul a venit fara intarziere si a plecat la 4 minute dupa sosirea in gară.

Dupa 9 minute eram in statia Marnne la Valle Chessy.

Pentru cei care sunt cazati la unul din hotelurile Disney exista si optiunea Disney Express. Ce este acesta?

In statia de tren este un birou Disney care iti poate prelua bagajul, ti-l le trimite la hotelul la care esti cazat, iti inmaneaza cartelele de acces in parcuri si, de asemenea, la terminarea sejurului iti aduce bagajele la gara la o ora stabilita de dvs. Insa aceasta optiune nu este gratuita si s-ar justifica in masura in care vrei sa maximizezi timpul petrecut in parcuri. Costul este de 17 E de persoana. Ar putea fi rentabil poate doar daca ati avea cazarea la un hotel partener Disney iar timpul de deplasare de la gara pana la Hotel si inapoi ar fi prea mare. Pentru cei cazati la Hotelurile Disney, transferul se realizaeaza in aproximativ 10 minute.

Asa am procedat si noi, peroanele cu autobuzele care merg catre hoteluri sunt vis a vis de gara, fiecare hotel avand alocat un peron la care ajunge busul doar pentru hotelul respectiv.

Acestea fiind zise, am ajuns la Hotel Santa Fe la aproximativ 10.25 si norocul a facut sa fim cazati deja la ora 11.00. Spre surprinderea noastra dar si a receptionistei, camera era gata. Dupa cateva minute de „tras sufletul”, pe o usoara ploaie am luat busul catre gara din fata receptiei si la ora 12.00 eram deja in parc. Pelerine achizitionate de acasa. :)

Asa cum spunea un alt coleg pe AFA, indiferent de ora la care ajungeti, este bine sa mergeti in parc pentru a va familiariza cu dispunerea atractiilor si cu orientarea. In primele 2 ore totul ti se va parea haotic, greu de orientat insa pe parcurs iti vei da seama ca totul este foarte usor si bine organizat. De altfel, cuvantul care defineste, in opinia mea Disneylandul este ORGANIZARE.

In parc

Odata ajunsi in parc este indicat sa luati o harta de la intrare pentru a va orienta mai usor. Noi am prins o vreme cu perioade de ploaie dar cred ca asta a fost in avantajul nostru, timpul de asteptare la atractii fiind foarte mic. Cel mai mult am stat o singura data, 25 de minute.

Cozile in ziua de sambata erau mari, timpii afisati indicand 40-45-60 de minute la atractiile cele mai solicitate. Recomand instalarea aplicatiei Disneyland Paris care va va afisa timpii reali la fiecare atractie dar si ce evenimente sunt programate precum si atractiile care sunt inchise pentru verificare.

Cum puteti totusi limita timpul de asteptare, acel ”skip the line”:

- Orange Card – se elibereaza pentru femeile insarcinate pe baza unei adeverinte medicale dar se bucura toata familia de acest avantaj

- Green Card – se obtine la invitatia unui angajat Disney

- Fast Pass – disponibilă la anumite atracții ce arată acest semn. Este practice o programare: te duci cu biletul, ti-l validezi la niste aparate speciale și primești un bilet cu un interval orar în care să revii. Nu poți avea mai mult de un FastPass activ în același timp

- Single Rider – daca celorlalti membri ai familiei le este frica te poti duce singur si vei primi loc langa cineva care este, la fel, singur.

- Baby Exchange – se da unul dintre parteneri in atractie in timp ce celalalt asteapta cu copilul. La final, cel care deja s-a distrat anunta un membru al parculul ca perechea asteapta cu copilul, acesta va va insoti si se face schimbul, perechea urmand sa mearga direct in fata.

Topul 5 atractii - evident, topul familiei

Nu am sa reiau modul de impartire al parcului in cele 4 zone, am fost in toate atractiile, atat in Disneyland Park cat si in Disney Studios, in in unele de foarte multe ori, astfel:

- Big Thunder Mountain (de 8 ori)

- Piratii din Caraibe (de 7 ori)

- Peter Pan

- Hyperspace Mission

- Pinocchio

Iar in Disney Studios:

- Aerosmith Rollercoaster

- RC Racer

- Crush’s Coaster

Din pacate Autopia si Dumbo au fost inchise.

Fetele s-au dat in absolut TOATE atractiile, mai putin cea mica in Indiana Jones din cauza limitei de inaltime. Au urlat si s-au bucurat in egala masura.

Am achizitionat si Photo Pass despre care a scris colega andreea_c aici vezi impresii si careia ii multumesc pentru pont. Pretul a fost destul de mare, parca in jur de 70 E dar a meritat, toate fotografiile cu personajele fiind realizate de profesionisti, mult mai bine decat cu telefonul. Conditia este sa i-l arati fotografului. De instantaneele din atractii… nu mai vorbesc.

Pentru fete am achizitionat si cate un carnetel pentru autografe cu spatiu entru fotografii unde vor fi asezate pozele descarcate de pe photopass, nu?

Am asistat la o singura parada de la ora 17.00. Am preferat ca pe la ora 15.00 - 16.00 sa ne retragem la hotel pentru putina odihna, apoi la 18.00 masa la restaurantul hotelului pentru ca apoi, dupa masa, sa mai dam o tura prin parc.

Cam asta a fost, in mare parte, experienta noastra la Disney, experienta pe care o doresc fiecarui copil din lumea aceasta.

---
Impresii încărcate de dalumian in 12.06.2019 10:50:59

Validat / Publicat: 12.06.19 11:57:38


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în FRANȚA
VIZUALIZĂRI: 2861

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 2 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (dalumian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  23600 PMA (din 25 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOU! În colaborare cu Aero Shutle Paris, AmFostAcolo vă oferă posibilitatea rezervării unui transfer privat (cu limuzină sau microbuz) spre/dinspre Paris sau Disneyland, de la orice aeroport.
 • Se vorbește limba română!
 •  
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmaster87
  [12.06.19 11:57:18]
  » mesaj pers

     @dalumian:

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 03&ridAnt=93923

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster87
  [12.06.19 16:12:58]
  » mesaj pers

     @dalumian:

     Mulțumim pentru promptitudinea cu care ai dat curs invitației noastre de a încărca fotografii!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Dana2008
  [13.06.19 12:30:44]
  » mesaj pers

     @dalumian: Foarte bun articolul! Felicitări! Fotografiile sunt superbe, sunt sigură că mai aveți câteva sute... poate ne mai bucuri copilul din suflet și cu alte fotografii.

     E un vis al tuturor copiilor să ajungă în ținutul de basm Disneyland...

     Mă bucur pentru voi și mulțumim pentru detaliile legate de organizarea eccursiei care cu siguranță vor fi de mare folos viitorilor vizitatori.

     Călătorii plăcute!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - dalumian
  [13.06.19 12:49:10]
  » mesaj pers

     @Dana2008: Mulțumesc pentru lectura!

     Am fotografiile împrăștiate pe mai multe device-uri. Încerc sa le adun zilele astea și mai postam. Multe însă sunt cu caracter personal. 😊

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Dana2008
  [13.06.19 13:04:02]
  » mesaj pers

     @dalumian: 👍👏

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adrianaglogo
  [13.06.19 17:48:44]
  » mesaj pers

     @dalumian: Mi-ai trezit amintiri grozave. Acum vreo 10 ani am fost si noi -sotul si eu, la Disney. Inaintea copiilor, pe ei i-am trimis anul urmator.

     Si noi ne-am bucurat de toate atractiile, mai tare decat copiii cred!

     A fost minunat, tin minte toate detaliile.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - dalumian
  [13.06.19 20:14:03]
  » mesaj pers

     @adrianaglogo: Mulțumesc pentru lectura!

     Este adevărat, momente memorabile.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - anamaria86
  [17.09.19 10:59:51]
  » mesaj pers

     @dalumian: Buna ziua, ati vizitat si Paris ul? Daca da, cum ati procedat, aveti ceva sfaturi? In primavara vrem sa mergem si noi, dar macar o zi am dori sa hoinarim prin Paris :) Multumesc!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adrianaglogo
  [17.09.19 13:51:35]
  » mesaj pers

     @anamaria86: Ma bag si eu in vorba.

     O zi nu ajunge de hoinarit prin Paris.

     Dar daca nu se poate mai mult, nu puteti decat sa va plimbati pe Champs Elysee, pe la Arcul de Triumf, place de la Concorde si turnul Effel.

     Tot e ceva!

     Si cum sigur o sa va placa, programati o vizita mai lunga. Parisul merita vazut pe indelete.

     Succes.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  - anamaria86
  [17.09.19 15:14:53]
  » mesaj pers

     @adrianaglogo: sunt sigura ca nu e de ajuns, nici o saptamana nu ar fi... Dar de data aceasta atat vom putea :) Decat deloc, tot e ceva. Parcul Disney vrem sa il vedem pe indelete, dar daca tot suntem acolo e pacat sa nu vedem macar cateva obiective din Paris si sa petrecem o seara pe strazile pariziene

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adrianaglogo
  [17.09.19 15:38:40]
  » mesaj pers

     @anamaria86: Bineinteles, aveti timp, suntei tineri.

     E timp pt toate. Noi am fost la Disney la 52 de ani, ca pana atunci nu am avut bani...

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - dalumian
  [17.09.19 16:38:01]
  » mesaj pers

     @anamaria86: Da, noi am vizitat Parisul insa am stat 3 nopti la Disney si 4 nopti in Paris.

     Citisem in mai multe recomandari ca nu e indicat sa le cuplezi ca e obositor dar a fost foarte bine.

     Daca aveți doar 1 zi si banuiesc ca mergeți cu copiii, ar putea fi prea obositor si sa vedeți prea puțin.

     Dar o poza la Turnul Eifel, una pe Champs si poate o croaziera pe Sena poate intra in program.

     Personal, dupa ce am fost, as aloca minim 2-3 zile sau deloc si as lasa pe un viitor.

     Dar asa cum scriam mai sus, e loc pentru toate.

     Daca vreți sa va răspund punctual la ceva anume, nu ezitati!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - anamaria86
  [18.09.19 08:44:17]
  » mesaj pers

     @adrianaglogo: :)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - anamaria86
  [18.09.19 08:46:21]
  » mesaj pers

     @dalumian: Multumesc! Din pacate vom avea doar 1 zi, maxim 2, dar vrem si de acest putin sa profitam, si cu siguranta vom merge alta data doar in Paris mai multe zile. Presupun ca ati schimbat hotelul, nu? Ce ati ales pentru Paris?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - dalumian
  [18.09.19 08:49:57]
  » mesaj pers

     @anamaria86: Hotel Aiglon. Am scris un review despre el. Il recomand din toată inima!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - anamaria86
  [18.09.19 09:00:33]
  » mesaj pers

     @dalumian: Multumesc tare!!!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  #G#1

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [12] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [MAY-2019] TGV-ul care ne va duce la Disney -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077254">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077254"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077254">Şterge vot</a></div><span id="v91077254" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077254)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077254Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077254MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [MAY-2019] TGV-ul care ne va duce la Disney
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P02 [MAY-2019] Peronul de la care pleaca busul catre Hotel -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077255">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077255"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077255">Şterge vot</a></div><span id="v91077255" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077255)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077255Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077255MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [MAY-2019] Peronul de la care pleaca busul catre Hotel
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P03 [MAY-2019] Busul e gata. Si noi -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077256">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077256"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077256">Şterge vot</a></div><span id="v91077256" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077256)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077256Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077256MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [MAY-2019] Busul e gata. Si noi
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  #G#2

  P04 [MAY-2019] La hotel, pentru a evita imbranceala, calatorii coboara intr-un loc iar peronul de urcare este la 20 m distanta. -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077257">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077257"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077257">Şterge vot</a></div><span id="v91077257" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077257)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077257Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077257MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [MAY-2019] La hotel, pentru a evita imbranceala, calatorii coboara intr-un loc iar peronul de urcare este la 20 m distanta.
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P05 [MAY-2019] Castelul se pregateste de artificii. Noi, la fel -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077258">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077258"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077258">Şterge vot</a></div><span id="v91077258" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077258)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077258Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077258MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [MAY-2019] Castelul se pregateste de artificii. Noi, la fel
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P06 [MAY-2019] Cativa nori. dar ce conteaza? -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077259">Şterge vot</a></div><span id="v91077259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [MAY-2019] Cativa nori. dar ce conteaza?
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P07 [MAY-2019] Intalniri emotionante cu personajele -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077260">Şterge vot</a></div><span id="v91077260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [MAY-2019] Intalniri emotionante cu personajele
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P08 [MAY-2019] Preferatul nostru - Big Thunder -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077262">Şterge vot</a></div><span id="v91077262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [MAY-2019] Preferatul nostru - Big Thunder
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [MAY-2019] -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077265">Şterge vot</a></div><span id="v91077265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [MAY-2019]
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P10 [MAY-2019] parada de la 17.00 -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077267">Şterge vot</a></div><span id="v91077267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [MAY-2019] parada de la 17.00
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P11 [MAY-2019] Un ceai, o cafea? Doar invartita -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077268">Şterge vot</a></div><span id="v91077268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [MAY-2019] Un ceai, o cafea? Doar invartita
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P12 [MAY-2019] -- foto by <b>dalumian</b> [uploaded 12.06.19] - <span class="allrVotedi" id="av1077270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv1077270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=1077270">Şterge vot</a></div><span id="v91077270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(1077270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f1077270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e1077270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [MAY-2019]
  foto dalumian [12.06.19]
  # [50 PMA, fara bonus]

  [12] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  #I#D2
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.122680902481 sec