#I#D
88234 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Disneyland Paris (parc de distracții)

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
06.08.2018
DE
Avatar calincheita
vârsta 30-40 ani
DIN Mureș
înscris/ă în 21.03.12
MEMBRU: PREMIUM
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 3 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
PREŢ:
1700 euro
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 6

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.0 %
  
Mulțumit, aproape încântat
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
9.83
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Disneyland Paris sau cum să pleci bărbat și să te întorci copil


Urmare de aici

Am avut în vedere o excursie la Disneyland încă de când era copilul mic. Am tot adunat bănuți am făcut planuri peste planuri și în sfârșit anul 2018 se anunța a fi potrivit pentru o excursie cu familia la celebrul parc de distracții

TRANSPORTUL - am avut opțiunea Sibiu sau Cluj Napoca cu avionul noi fiind din Reghin. La Cluj prețul cu plecare miercuri și intoarcere duminică era 2300-2400 lei pentru 3 persoane iar la Sibiu am găsit la 1400 lei dar cu întoarcere luni seara (21 plecare din Paris).

Am făcut un calcul ardelenesc și mi-a dat că cel mai potrivit pentru noi e să luăm bilete și cazare pentru 3 zile de parc, adică zbor miercuri iar joi, vineri sâmbătă ne bucurăm de parc, duminică și luni revedem Parisul.

Zbor ok, 2 ore. Avionul ateriza pe aeroportul Beauvais la ora 20.30, destul de târziu și cum un drum cu autobusul până în Porte Maillot costa 51 euro pentru 3 persoane iar de acolo RER linia A încă vreo 20 de euro pentru doi adulți și un copil am optat pentru transferul privat cu firma RS Transports. Am făcut rezervare cu cca 2 săptămâni înainte la un cost de 79 euro până în fața hotelului.

Aici o mică peripeție, avionul a întârziat un sfert de oră iar noi eram programați să fim preluați la 21 (avionul ateriza la 20.30). La 21.10 minute nimeni. Sun la firmă intră robotul. Pe la 9.25-9.30 când ne resemnasem că o să luăm tot calabalâcul spre autocare sună șoferul firmei RS și ne roagă să îl așteptăm 15 minute că apare. La termenul anunțat vine unul mic, negru, îmbrăcat aiurea, nu dădeai doi bani pe el și ne roagă să-l urmăm in parcare. Și când ajungem la mașină ce să vezi, ultimul model de passat break. Ptiu drace. Ăla se scuza de mama focului noi făceam pe turiștii nemulțumiți. Dar hai, treacă de la noi😀.

O oră și 20 de minute am făcut până în față la B&B Disneyland hotel, Magny-Le-Hongre (strada Avenue des Pressoirs) spun asta deoarece sunt mai multe B&B dar acesta are marele avantaj că e mult mai ieftin ca mai celebrele Santa Fe, Kiryad, etc și are ca toate hotelurile din lanțul Disneyland transport gratuit la parc și înapoi de dimineață și seara din 15 in 15 minute iar în timpul zilei tot la 20 minute. Din parc până la stația de autobus (peronul E) se fac maxim 10 minute de mers lejer iar la ora 23, după focurile de artificii deși e aglomerat nu se pune problema să rămână cineva pe jos.

B& B Disneyland hotel mie mi s-a părut mai mult decât ok, camera avea trei paturi din care unul matrimonial, baia super, aer condiționat în sistem centralizat, schimbat prosoape zilnic, Tv LCD cu program și în limba engleză. Micul dejun foarte bun: ou fiert, pâine de 3-4 feluri, croissante, șuncă, unt , gem, dulceață, lapte, cereale, apă, cafea, suc natural, cașcaval șa.

Pentru cazare trei zile și acces în cele două parcuri am platit 860 de euro in total, 185 de euro de adult și 165 de copil iar cazarea cu mic dejun 325 euro pentru trei nopți. In timpul zilei am mai cheltuit cca 100 euro pe zi pe două mese (am mâncat mult la Macdonald- 7.8 euro un meniu big Mac) înghețate, sucuri, diferite suveniruri. Mare atenție la apă. Sunt cișmele in câteva locuri și apa e mai bună decât cea îmbuteliată. Noi am prins 32-33 de grade in primele doua zile și tot la 2 ore mergeam și ne umpleam sticlele cu apă rece și bună. O apă la 500 ml e 3 euro iar un cola la 500 e 3.5 euro peste tot. De altfel totul e dublu ca preț în incinta parcului.

Disneyland este un loc fabulos, e întradevăr încărcat de magie, fiecare căsuță, fiecare floare, fiecare atracție spune câte o poveste. La întâlnirea cu Mickey Mouse inima ne bătea nebunește tuturor iar prima dată când am pășit în parc am avut fluturi in stomac. E copleșitor la prima vedere dar extrem de simplu de abordat și în 2-3 ore se parcurge la pas lejer.

Despre frumusețea și posibilitățile de a petrece timpul in cele două parcuri s-au scris multe, atracțiile sunt binecunoscute.

Este structurat pe mai multe " tărâmuri". Adventure land cu pirații din Caraibe, Big Thunder mountain , Indiana Jones, River boat trip, casuta din copac a lui Robinson Crusoe și multe altele, fantasy land cu pavilionul prințeselor, it's a small world, Dumbo- the flying elephant, labirintul, ceșcuțele ce se învârt, plimbarea cu trenulețul și apoi cu bărcuțele pe apă prin tărâmul contelui de Fees, și Frontierland cu motive războiul stelelor. Aici cap de afiș era împușcarea zorgilor in Buzz lightyear, StarWars journey și montagne-russe space mountain dar și multe alte atracții mai mici inclusiv un tren special care înconjoară ambelor parcurile in cca 40-45 minute- de neratat zic eu.

Disney studios, celălalt mare parc alăturat e cel puțin la fel de interesant ca și fratele mai mare. Atracția principală aici e Ratatouille- foarte bun, Nemo Crush coaster și la 2.15 în fiecare zi există un spectacol de cascadorii auto foarte, foarte bun. Pe lângă acestea sunt o puzderie de alte atracții foarte frumoase, pe unele din ele nu am avut curajul să ne dăm (Nemo) iar pe altele nu am mai apucat deoarece am stat de trei ori la coadă la Ratatouille.

In Disney studios am fost iarăși cu un tren ce înconjoară parcul, pe alocuri sunt prezentate recuzite de film, mașini din diferite filme, decoruri apocaliptice, chiar am avut o oprire la o scenă de film in care exploda un camion-cisterna și apoi o cascadă de apă se prăvălea peste camionul aflat printre stânci până în fața trenului ce ne transporta. Magnific.

Noi am avut biletele printate de acasă (cazarea și biletele le-am luat prin agenție) în format A4 iar la prima intrare în parc trebuie schimbate cu biletele obișnuite. Se poate intra și ieși ori de câte ori se dorește din parcuri, ba chiar e de preferat sa se ia masa in Disney village unde sunt mai multe restaurante și mai mari. Biletele trebuie folosite in primele 7 zile de la prima validare și în parc sunt de asemenea folosite pentru a lua fast pass-uri.

Deși a fost Iulie și e considerată perioadă de vârf nu prea am așteptat mai mult de 30 minute nicăieri. Dimineața când ajungeam ne luam fast pass-uri la atracțiile ce știam că se vor aglomera cum sunt big Thunder mountain, Peter Pan flight, Ratatouille. Dacă luam fast pass-uri la 10.30 să zicem ne întorceam pe 12.30-13.20 de obicei și stăteam maxim 5 minute pe când coada normală era de 60-70 minute.

Cu o oră înainte de intrarea cu fast-pass se putea merge lua alt fast-pass și astfel bifam cu ușurință două atracții principale în prima jumătate a zilei. In rest ne îndreptam spre atracțiile cu timp de așteptare scăzut: Pinocchio- de obicei 15 minute, albă că zăpada - 10 minute in orele de vârf. It's a small world- nu a fost mai mult de 15 minute niciodată. La fel și în Disney studios unde întâi luam fast pass-uri la Ratatouille și până se făcea timpul de pe pass vizitam altceva, ne plimbam, făceam poze, ne întâlneam cu diferite personaje Disney pentru poze, etc.

Noi am vizitat in prima zi parcul mare, în a doua de dimineață până la 4-5 parcul Studios și apoi seara exclusiv lumea star wars (unde am avut o întâlnire șoc!!! cu Darth Vader - nu ne așteptam) iar în ultima zi le-am împărțit în mod egal pe cele două parcuri. Preferatele noastre au fost Big Thunder mountain, Ratatouille și space trip star wars (de fapt un cinematograf 5D) și unde chiar ai senzația că ești într-o navetă).

Din punctul meu de vedere a meritat fiecare bănuț. Întradevăr se intră într-o lume de poveste unde toată lumea e fericită și unde magia Disney e peste tot. Copilul meu a fost extrem de încântat și noi la fel. Pe noi, ca familie ne-a schimbat foarte mult această experiență. E genul de vacanță pe care o trăiești la intensitate maximă, te uiți în jurul tău și îți vine greu să realizezi că mâna omului a reușit să creeze ceva atât de frumos și de complex, începând cu feeria construcțiilor și terminând cu mirosul încântător de flori ce se simte peste tot. Despre parada de la ora 5 și mai ales despre focul de artificii și jocurile de lumini, muzică și lasere in care se prezintă principalele povesti Disney ce să mai spun. Le priveam cu gura căscată. Mirific.

A treia zi am părăsit lumea Disneyland pe la 5 după masa ne-am dus la hotel și ne-am luat bagajele (se pot lăsa gratuit într-o cameră specială) și am luat apoi RER A către Paris -Charles de Gaulle etoile și de acolo la Porte Maillot unde rezervasem două nopți la Neuilly Park Hotel, doar cazare la 750 lei adică 82 euro pe noapte.

Duminică dimineață am luat un carnet cu 10 călătorii pentru noi și unul tot cu 10 pentru copil.

Am vizitat Turnul Eiffel, am făcut o croazieră cu Bateau Mouche pe Sena o oră, am vizitat Notre Dame și cartierul Latin iar după masă am mers pe Champs Elizee unde era o mulțime de oameni - era sosirea turului Franței la ciclism. Am urmărit ceva pe acolo și apoi am luat-o la pas spre grădinile Tuilleries și Louvru- doar exterior. Lângă louvru era deschis un parc de distracții cu mașinuțe, roată, o grămadă de mâncăruri. Am zăbovit și pe acolo cca o oră iar apoi am mâncat o înghețată și ne-am odihnit in fața la louvru.

A doua zi am vizitat cartierul Monmartre, Sacre Coeur și pe la 4 am plecat spre aeroport.

A fost minunat și abia așteptăm să revenim.

O să atașez în curând și fotografii.

---
Impresii încărcate de calincheita in 06.08.2018 16:52:25

Validat / Publicat: 06.08.18 18:00:29


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în FRANȚA. A mai fost în/la: Paris
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Turcia
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 6753


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (calincheita); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  19100 PMA (din 20 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOU! În colaborare cu Aero Shutle Paris, AmFostAcolo vă oferă posibilitatea rezervării unui transfer privat (cu limuzină sau microbuz) spre/dinspre Paris sau Disneyland, de la orice aeroport.
 • Se vorbește limba română!
 •  
    ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

  - webmasterX
  [06.08.18 17:57:11]
  » mesaj pers

     Excelent și acest reveiw

     Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 03&ridAnt=88234

     --

  O oră și 20 de minute am făcut până în față la B&B Disneyland hotel, Magny-Le-Hongre (strada Avenue des Pressoirs)

     Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

  Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

  În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)

  Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmaster
  [07.08.18 08:16:58]
  » mesaj pers

     Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - calincheita
  [07.08.18 10:51:40]
  » mesaj pers

     @webmaster: 😎

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - webmasterX
  [07.08.18 13:14:07]
  » mesaj pers

     Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - Dan&Ema
  [07.08.18 13:34:03]
  » mesaj pers

     @calincheita:

     Bravos Domnule! Asa de lauzi inca din titlu! :)

     Felicitari pentru articol si minighid. Disneyland este superb chiar daca e scump. Parerea mea.

     Tu ai spus ca:

  Din punctul meu de vedere a meritat fiecare bănuț.

     Scump este pentru buzunarele mele cand vad cati bani lasi acolo. E drept insa ca sa intretii un asemenea parc, o mica mare industrie sunt niste costuri si o organizare de exceptie.

     Numai de bine! :)

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - calincheita
  [07.08.18 13:38:05]
  » mesaj pers

     😀. Pe avion înapoi un sandwich la 5 euro ni se părea un chilipir! Noroc cu politica Wizzair privind bagajele de mână- 10 kg. Ne-am blindat cu " ronțănele" de puteam să ne deschidem butic !

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 150 PMA1 (din 1 voturi)]
  - adrianradu
  [09.08.18 12:20:32]
  » mesaj pers

     La anul vreau sa fac și eu același tur Paris+Disney.

     Poți sa îmi dai mai multe detalii despre hotel, va vad dacă se merita sa ma cazez în același loc?

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - calincheita
  [20.08.18 11:56:01]
  » mesaj pers

     @adrianradu: Am scris 2 review-uri despre b&b și Neuilly Park. Dacă pot să vă ajut și cu alte informații nu ezitați... !

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - adrianradu
  [20.08.18 15:44:19]
  » mesaj pers

     Le-am citit

     Mulțumesc!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - cpmarius
  [03.01.19 11:17:40]
  » mesaj pers

     @calincheita: Salut. Scuze pentru ca vreau ca te intreb ceva mai amanuntit. Ma intereseaza daca dupa ce ai platit intrarea in parc ai platit la celelalte atractii din interior si cam cat. Multumesc anticipat.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - calincheita
  [03.01.19 13:45:46]
  » mesaj pers

     @cpmarius: Bună

     Odată intrat în parc nu se mai plătește nimic pentru accesul la diferitele atracții.

     Sunt foarte multe in ambele parcuri și eu aș recomanda trei zile pline pentru parcurgerea lor pe îndelete.

     La cele care o să vă placă foarte mult o să mergeți de mai multe ori și, deloc întâmplător, sunt in topul preferințelor și a altora așadar se cam stă la coadă.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  - cpmarius
  [04.01.19 13:16:15]
  » mesaj pers

     @calincheita: multumesc frumos pentru informatii

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - anamaria86
  [11.11.19 09:19:24]
  » mesaj pers

     @calincheita: Buna ziua, frumoasa vizita! Va rog sa ma ajutati cu informatii legate de transport intern, si noi tot pe Beauvais vom ateriza dimineata, vrem sa ramanem in Paris si seara sa mergem spre B&B Hotel, apoi de la Disney vrem sa mergem direct in aeroport. Nu stiu de unde sa incep cautarea, pe ce site-uri. Multumesc frumos!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - calincheita
  [11.11.19 09:42:58]
  » mesaj pers

     @anamaria86: Bună

      Eu am rezervat transport privat de la Aeroport la Disneyland cu compania RS Transport. Puteți rezerva dus întors și atunci scăpați de grijă. Trebuie să specificați zborul și ora la care doriti să fiți preluati de la hotel și de la Aeroport. La noi au întârziat putin (30 de minute) la preluarea de pe aeroport.

     B&B și Disneyland au un parteneriat prin care asigură transport de la și la hotel la parc extrem de bine pus la punct. Practic, la fiecare 15-20 min vine un bus.

     Dacă rămâneți peste zi în paris cred ca cel mai usor e să luați un autocar ce pleacă spre oraș imediat după aterizare deci atenție sa nu-l pierdeți. Bilete cred că puteți lua de la șofer . Biletul e 17 sau 18 euro de persoană și ajunge în cca 1.2 ore. O să vă lase aproape de o stație de metrou in mod sigur.

     Spre Disneyland, seara cel mai îndemână e RER-ul ce îl puteți lua din stația Charles de Gaulle , linia A parcă. Trenul circulă des și costă destul de putin și vă lasă exact lângă Disneyland. Stația de autobus către hotelul B&B este peste drum de gară, peronul E parcă.

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
  [punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
  - anamaria86
  [11.11.19 09:56:10]
  » mesaj pers

     @calincheita: Multumesc!!!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  - anamaria86
  [11.11.19 11:28:55]
  » mesaj pers

     @calincheita: Revin cu alte intrebari: 1. ati mancat in parc? Este Mc Donalds in interior? Sau unde se mai poate manca in zona Disney, Magny-Le-Hongre? si 2. Biletele pentru parc le-ati luat on line? Cu cat timp inainte? Multam!

  ---

  LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  #G#1

  SCRIE ECOU
  Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

  AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

  UTILIZATOR
  PAROLA

  Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

  Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici  ---
  1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
  Alte impresii din această destinaţie:
  NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
   
  POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
  Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
  #M#1

  [49] foto. Click pe poze pentru a le mări

  P01 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995319">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995319"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995319">Şterge vot</a></div><span id="v9995319" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995319)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995319Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995319MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P01 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P02 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995320">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995320"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995320">Şterge vot</a></div><span id="v9995320" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995320)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995320Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995320MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P02 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P03 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995321">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995321"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995321">Şterge vot</a></div><span id="v9995321" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995321)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995321Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995321MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P03 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  #G#2

  P04 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995322">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995322"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995322">Şterge vot</a></div><span id="v9995322" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995322)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995322Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995322MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P04 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P05 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995323">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995323"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995323">Şterge vot</a></div><span id="v9995323" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995323)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995323Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995323MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P05 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P06 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995324">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995324"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995324">Şterge vot</a></div><span id="v9995324" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995324)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995324Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995324MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P06 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P07 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995325">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995325"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995325">Şterge vot</a></div><span id="v9995325" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995325)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995325Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995325MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P07 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P08 [JUL-2018] Unul dintre locurile de unde se poate lua apa. De obicei era si o toaleta langa. -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995326">Şterge vot</a></div><span id="v9995326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P08 [JUL-2018] Unul dintre locurile de unde se poate lua apa. De obicei era si o toaleta langa.
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P09 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995327">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995327"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995327">Şterge vot</a></div><span id="v9995327" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995327)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995327Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995327MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P09 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P10 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995328">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995328"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995328">Şterge vot</a></div><span id="v9995328" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995328)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995328Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995328MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P10 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P11 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995329">Şterge vot</a></div><span id="v9995329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P11 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P12 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995330">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995330"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995330">Şterge vot</a></div><span id="v9995330" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995330)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995330Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995330MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P12 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P13 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995331">Şterge vot</a></div><span id="v9995331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P13 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P14 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995332">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995332"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995332">Şterge vot</a></div><span id="v9995332" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995332)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995332Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995332MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P14 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P15 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995333">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995333"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995333">Şterge vot</a></div><span id="v9995333" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995333)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995333Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995333MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P15 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P16 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995334">Şterge vot</a></div><span id="v9995334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P16 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P17 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995335">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995335"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995335">Şterge vot</a></div><span id="v9995335" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995335)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995335Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995335MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P17 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P18 [JUL-2018] Catre ratatouille -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995336">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995336"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995336">Şterge vot</a></div><span id="v9995336" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995336)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995336Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995336MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P18 [JUL-2018] Catre ratatouille
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P19 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995337">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995337"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995337">Şterge vot</a></div><span id="v9995337" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995337)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995337Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995337MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P19 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, fara bonus]

  P20 [JUL-2018] recuzita de film pe traseul trenuletului ce inconjura disney studios -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995338">Şterge vot</a></div><span id="v9995338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P20 [JUL-2018] recuzita de film pe traseul trenuletului ce inconjura disney studios
  foto calincheita [07.08.18]
  # [50 PMA, +BONUS]

  P21 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995339">Şterge vot</a></div><span id="v9995339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P21 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P22 [JUL-2018] Scena de film live cu un camion-cisterna ce ia foc si apoi o cascada de apa se pravaleste peste el -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995340">Şterge vot</a></div><span id="v9995340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P22 [JUL-2018] Scena de film live cu un camion-cisterna ce ia foc si apoi o cascada de apa se pravaleste peste el
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P23 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995341">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995341"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995341">Şterge vot</a></div><span id="v9995341" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995341)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995341Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995341MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P23 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P24 [JUL-2018] Decoruri de film in Disney studios -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995342">Şterge vot</a></div><span id="v9995342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P24 [JUL-2018] Decoruri de film in Disney studios
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P25 [JUL-2018] Scena unde se desfasurau cascadoriile auto si unde putea fi vazut si Fulger MacQueen -de neratat -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995343">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995343"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995343">Şterge vot</a></div><span id="v9995343" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995343)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995343Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995343MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P25 [JUL-2018] Scena unde se desfasurau cascadoriile auto si unde putea fi vazut si Fulger MacQueen -de neratat
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P26 [JUL-2018] Pffff ce ne-a mai speriat! -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995344">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995344"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995344">Şterge vot</a></div><span id="v9995344" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995344)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995344Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995344MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P26 [JUL-2018] Pffff ce ne-a mai speriat!
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P27 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995345">Şterge vot</a></div><span id="v9995345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P27 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P28 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995346">Şterge vot</a></div><span id="v9995346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P28 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P29 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995347">Şterge vot</a></div><span id="v9995347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P29 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  P30 [JUL-2018] -- foto by <b>calincheita</b> [uploaded 07.08.18] - <span class="allrVotedi" id="av995348">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv995348"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=995348">Şterge vot</a></div><span id="v9995348" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(995348)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f995348Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e995348MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
  P30 [JUL-2018]
  foto calincheita [07.08.18]
  # [0 PMA, fara bonus]

  [49] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  #I#D2
    CĂUTARE
  Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
  Șir de căutare
  Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
  Căutare (text) în sait:

          [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată

  Website Security Test
  pagină generată in 0.140433073044 sec