#I#D
84578 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Descoperă Ayia Napa

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.02.2018
DE
Avatar Maya_C
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN Cluj-Napoca
înscris/ă în 15.02.16
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 7 zile
TIP: FAMILIE CU COPII
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 1 -- varsta: 15

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢIE / RELAXARE
100 %
 
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE rez.:
9.33
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Ayia Napa - culoare, aglomeraţie & marketing


Urmare de aici

Aveam programată întâlnirea cu cei de la GoldCar încă de acasă, la ora 9 în aeroport. Luni dimineaţa… v-am zis că dumnica vreau oameni linistiti şi fără grija serviciului. Aşa că ne-am trezit devreme, am trecut pe la bar pentru o gustare uşoară, după care ne-am plantat în staţia de autobuz.

Bineînţeles că ora 9 ne-a prins undeva pe autobuz la mijlocul distantei. Nu ne-am facut probleme că văzusem înante cu o zi o gramadă de firme de inchiriat maşini. E drept că nu văzusem Goldcar, dar bănuam că din neatenţie. Ei bine nu l-am văzut pentru că nu exista, sau în orice caz, nu în aeroport. :D Sediul lor e cam la 3-4 km depărtare de aeroport, dar cum noi întârziasem, nu mai era nimeni… Numărul de telefon pe care îl aveam era inexistent aşa că eram din nou la mâna destinului.

De dimineată mai primisem o veste proastă. Vă amintiţi că v-am zis de un transfer bancar pe care l-am cerut într-un anumit cont? Ei bine banii au ajuns într-altul, la care nu aveam acces cu cardul pe care-l aveam la mine. Şi mă gândeam bine că n-au venit ăştia că le trebuia să facem un depozit de 1100 de euro iar banii ăştia erau în contul buclucaş.

Da nu apuc bine să mă relaxez că telefonul meu începe să cânte… Best Day of my Life. Nu-i aşa că alegerea melodiei e previzibilă? :D E… pentru cine mă cunoaşte. Erau fireşte de la cei de la Goldcar care mi-au explicat că au găsit numărul din contul de pe Booking. Mă arăt uimită… chiar eram.

William şi Sophie ne-au luat din aeroport şi ne-au dus la sediul firmei unde am încheiat contractul de închiriere. Ne-au oferit şi varianta închirierii fără depozit, cu plata unei asigurări suplimentare de 160 euro, maşina era achitată încă de acasă în jur de 80 de euro pentru 5 zile. La astea s-a adăugat suma de 200 de euro blocaţi pe card până la predarea maşinii. Cu toate plimbările adunate au fost cam 700 de km şi am consumat benzină de 50 de euro.

Deşi în contract era trecut că o să primim un Fiat Panda cu 3 uşi, am primit un Suzuki Swift cu 5 uşi şi cutie automată. Eu când am auzit că vor să ne dea automată m-am panicat că mi se părea aiurea. Nu ştiu ce am împotriva maşinilor cu cutie automată, ştiu că e mai uşor cu ele, dar nu îmi plac. Em a zis că nu îl dernjează şi s-a descurcat.

Mai greu de înghiţit a fost că semnalizarea era în stânga. Eram pregătiţi să circulăm pe partea stângă, dar creierului îi trebuie un pic să se obişnuiască. Era foarte amuzant că de câte ori voiam să semnalizăm, dădeam din stergătoare. După o vreme când vedeam ştergătoarele în mişcare începeam toţi să râdem. La primul sens giratoriu am avut o bâlbă. Em zice „nu trebuie să-l fac, numai să ies prin stânga”. Da am sărit pe el şi eu şi peştişorul că TREBUIE. Normal că nu trebuia, noroc că nu era nimeni în intersecţie. După ce ne-am prins că trebuie tinut copilotul la bordură n-am mai avut nedumeriri. Aş zice că nu e greu. Cine se consideră şofer bun poate încerca experienţa fără să îşi facă griji.

Odată ce ne-am văzut cu maşină am zbughit-o spre Ayia Napa. Deja soarele începuse pârjolul de zi cu zi şi toţi neuronii urlau că ei vor în mare.

Auzisem de Ayia Napa că e cel mai potrivit loc pentru bălăceală, că apa e mică şi are o culoare albastră. În toate pozele de prezentare a Ciprului văzusem imaginea care cred că e cea mai reprezentativă, cu Nissi Beach, aşa că acolo am stabilit că vrem şi noi. În 30-40 de minute, ne căutam deja parcare. Numărul mare de maşini pe care-l văzusem deja îmi dădea emoţii. Prima impresie m-a făcut să mă întreb ce căutăm acolo. Sute de oameni avuseseră aceeaşi idee. Să se bălăcească la Nissi Beach. Când se întâmplă astfel de accidente, nu sunt genul care se plânge. Recunosc că nu toate distracţiile sunt potrivite pentru oricine.

Înţeleg de ce e apreciată de turişti. E plin de viaţă, cluburi, am văzut multe maşini de fiţe, chiar dacă erau închiriate. Trei tineri într-un Porche decapotabil făceau ture prin parcare. Muzica se auzea de la distanţă, iar unul dintre ei stătea aşezat pe spătarul scaunului. Aşa… să fie mai înalt. Unii ar face orice să nu treacă neobservaţi. Maşina de altfel cea mai frumoasă bucată din puzzleul pe care-l aveam în faţă ochilor, avea numere roşii. Închiriată. Încercam să ne facem loc spre plajă, iar drumul ne-a dus inevitabil spre cei trei băieţi. Aud ca prin vis vocea unuia „hei gagica, te facem o plimbare? ” Nu, nu mi se adresa mie, dar sincer, m-am gândit că aş fi preferat să aud orice altă limbă…

Sigur că e normal că unde sunt sute de oameni mai găseşti şi mizerie pe jos sau pe plajă, mirosuri urâte, urlete, agitaţie şi oameni de tot felul. Cu greu am găsit un loc unde marea să nu aducă alge la mal. Mi-a plăcut că era muzică pe plajă, oameni binedispuşi care se bucurau de apă, copii care râdeau în hohote când îi lovea mai tare câte un val. M-am bucurat de toate. Am stat de vorbă cu nişte tineri care fuseseră cu o zi înainte la Aquapark-ul din apropiere şi erau tare încântaţi. E unul dintre cele mai mari din Europa. Plaja avea un nisip alb perlat de bună calitate, păcat că nu mă omor după el. Nu ştiu de ce combinaţia de apa de mare şi nisip mie imi provoacă alergie. La apă cu bolovani nu am decât reacţii pozitive. :D

Plaja în formă de E culcat e foarte apreciată de turişti. O mare porţiune e cu apă mică pe alocuri până la genunchi. În anumite momente, am văzut în poze că se formează o limbă de pământ care te duce până pe insulita din apropiere. La momentul la care am fost noi, limba nu exista, trebuia să te uzi dacă voiai să ajungi pe insuliţă. Nu a fost o problemă.

Pe insuliţă am asistat la un spectacol de sărituri. De fapt astea au fost cele care ne-au atras acolo. Deşi am văzut nişte indicatoare care atenţionau asupra pericolului, curajoşi au fost mulţi. Am stat la distanţă şi le-am admirat inconştienţa. Unii îşi făceau curaj de mai mule ori până la saltul propriu zis. Alţii săreau din prima. Înecercam să îmi imaginez caracterul fiecăruia după felul în care săreau. Am identificat câteva „trestii”, indivizi care se lasau în voia sorţii. Închideau ochii şi săreau fără avânt, fie ce-o fi. În caz de eşec, probabil erau pregătiţi să creadă că aşa le era scris. Alţii erau „săbii”, se aruncau cu încredere înainte, săreau cât puteau de departe spre locul în care credeau că apa e mai adâncă. Mi-i imaginam genul de oameni care se cred centrul universului, şi făra ei lumea ar fi sortită dezastrului, pentru că doar ei pot s-o pună în miscare. Am identificat şi nişte „creioane”. Calculau atat de mult unghiul şi rata de risc încât se pregăteau de mai multe ori, îi lasau pe alţii, se mai pregăteau o dată, făceau loc altora până mai calculau ceva, până ieşea calculul corect şi daca nu îi părasea curajul, în cele din urmă săreau. Mie mi s-au părut un specatacol, mai ales că toate personajele au ieşit din scenă pe picioare. Adica înot... Eu am stat şi i-am pozat în voie pentru că asta a fost placerea mea. Când am auzit că peştişorului îi vin idei să încerce, am zis că e momentul s-o luăm din loc. Doar nu era să stăm toată ziua acolo. :)

Legat de insuliţă este un ponton cu bărcuţe de închiriat, jet-schi-uri. De acolo puteţi închiria echipament pentru diferite sporturi acvatice, parasaling. Dintre toate plajele pe care le-am vazut, în topurile agenţiilor de turism e pe primul loc. Cea mai frumoasă, nisip fin, apa limpede, servicii, facilităţi gen dus, restaurante, distracţii, muzică pe plajă (bună…), siguranţă, apă mică, salvamari la tot pasul, peisaj superb. Are de toate. Nu renunţaţi la ea, dar în topul meu personal a fost pe ultimul loc. Prefer oricând o plaja sălbatică, neamenajată, unică, naturală, cu bolovani, stânci sau ce i-a lăsat natura unde să fiu doar eu şi marea. Sau hai să zic maxim 10 de persoane. Nu vă faceţi griji. Am găsit şi de-alea.

Ayia Napa, e capitala petrecerilor şi a vieţii de noapte. Unii o pun alături de Ibiza, Rimini sau Myconos. Zic ei că au peste 20 de cluburi adunate în același loc, baruri, cafenele, puburi și restaurante. DJ faimoși întreţin ritmul cam de pe la ora 8 seara până spre dimineaţă. E destinația numărul unu de distracție a insulei și unele cluburi au mai multe încăperi astfel că pînă la urmă tot gaseşti pe undeva muzica potrivită. Taxele de intrare ajung până la 25 de euro, dar dacă te ţine pentru mai multe seri, preţul scade şi la jumătate. Ai ocazia să întâlneşti tineri din toată lumea în căutare de distracţie. Noi am părăsit Ayia Napa înainte să se întunece. Ne-am întors în Larnaca.

Încerc să nu vorbesc despre plajele Finikoudes, cu terase la tot pasul, baruri, cluburi si o faleză lungă de la Fortul Medieval până în port, pe care te poţi plimba la apus sau dimineata devreme. Nu insist nici pe cea de la 2-3 kilometri, plaja Mackenzie deasupra căreia poti admira zborul avioanelor care aterizează pe aeroportul Larnaca. Mai aproape de locul unde eram cazaţi, în Kiti era Faros Beach, mult mai mică decât primele două, dar mai puţin aglomerată. Nu căutaţi aici nisipul fin, deschis la culoare. E mai bolovănos, dar peştii se vad mai bine.

De mâine ne deplasăm spre Paphos. Fiţi pe fază, de-acolo ar fi păcat să lipsiti. Sunt locuri plinde de magie prin care am sa vă plimb în curând.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Maya_C in 12.02.2018 22:34:07

Validat / Publicat: 12.02.18 23:32:50


 • A fost prima sa vizită/vacanţă în CIPRU
VIZUALIZĂRI: 2986


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Maya_C); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  32600 PMA (din 34 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • Ai fost acolo? - Scrie impresii DE CĂLĂTORIE
 • Dorești să întrebi/discuți ceva legat de impresiile postate de Maya_C? - folosește rubrica Ecouri (mai jos)
 • N.B.: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată - click aici
  sau scrie-ne pe adresa oferte@amfostacolo.ro
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[12.02.18 23:32:33]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Ayia Napa, AYIA NAPA (AGIA NAPA)" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: Descoperă Cipru]

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[13.02.18 08:54:20]
» mesaj pers

   Bună dimineața.

    Îmi place reviewul i să vă spun de ce.

    - conținutul este cât se poate de natural, conține strict trăirile voastre acolo

    - nostime pățăniile cu autoturismul cu volanul si celelalte comenzi pe dreapta. Apreciez șoferul. Eu conduc de cca. 4o de ani și comenzile mi-au intrat în reflex, încât mi-ar fi extraordinar de greu să conduc pe stâng. Cred că ași merge cu 20 km. /h ca să am vreme să mă tot gândesc că trebuie să fac inveras dxe cum știu eu.

    - P-5 și P-6 sunt foarte reușite. Aparatul sau camera foto cu timpi de expunere mult sub o secundă, v-au permis să surprindeți subiectul fotografiat care era în viteză în acel moment.

    Cu bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[15.04.18 19:12:49]
» mesaj pers

   @Maya_C: Frumos si relaxant articolul. Frumoase si pozele, dar preferata mea ramane P16.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[17] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] plaja Nissi -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944617">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944617"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944617">Şterge vot</a></div><span id="v9944617" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944617)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944617Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944617MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] plaja Nissi
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P02 [JUL-2017] aglomeratie si culoare. Nissi Beach -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944620">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944620"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944620">Şterge vot</a></div><span id="v9944620" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944620)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944620Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944620MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] aglomeratie si culoare. Nissi Beach
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUL-2017] prin apa pana la genunchi poti ajunge pe insulita -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944622">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944622"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944622">Şterge vot</a></div><span id="v9944622" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944622)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944622Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944622MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUL-2017] prin apa pana la genunchi poti ajunge pe insulita
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUL-2017] spectacolul de sarituri se desfasoara fara incetare -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944623">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944623"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944623">Şterge vot</a></div><span id="v9944623" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944623)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944623Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944623MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] spectacolul de sarituri se desfasoara fara incetare
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUL-2017] unii sabii... -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944627">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944627"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944627">Şterge vot</a></div><span id="v9944627" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944627)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944627Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944627MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUL-2017] unii sabii...
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUL-2017] altii bolovani... -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944629">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944629"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944629">Şterge vot</a></div><span id="v9944629" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944629)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944629Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944629MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] altii bolovani...
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] iar altii calculau unghiuri inainte de a se arunca -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944631">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944631"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944631">Şterge vot</a></div><span id="v9944631" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944631)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944631Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944631MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] iar altii calculau unghiuri inainte de a se arunca
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] a avut nevoie de ceva incurajari -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944633">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944633"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944633">Şterge vot</a></div><span id="v9944633" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944633)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944633Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944633MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] a avut nevoie de ceva incurajari
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUL-2017] dar pana la urma i-au iesit calculele -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944634">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944634"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944634">Şterge vot</a></div><span id="v9944634" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944634)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944634Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944634MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] dar pana la urma i-au iesit calculele
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] e locul potrivit pentru sporturi pe apa -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944636">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944636"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944636">Şterge vot</a></div><span id="v9944636" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944636)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944636Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944636MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] e locul potrivit pentru sporturi pe apa
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944638">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944638"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944638">Şterge vot</a></div><span id="v9944638" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944638)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944638Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944638MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017]
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P12 [JUL-2017] plimbarile cu salteaua se finalizau cu o balaceala buna obligatorie -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944640">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944640"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944640">Şterge vot</a></div><span id="v9944640" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944640)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944640Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944640MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] plimbarile cu salteaua se finalizau cu o balaceala buna obligatorie
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944642">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944642"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944642">Şterge vot</a></div><span id="v9944642" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944642)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944642Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944642MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017]
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUL-2017] -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944643">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944643"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944643">Şterge vot</a></div><span id="v9944643" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944643)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944643Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944643MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUL-2017]
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P15 [JUL-2017] si o poza in care le puteti vedea pe toate. curajosi care sar, care zboara, care plutesc si care se ard la soare :) -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944644">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944644"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944644">Şterge vot</a></div><span id="v9944644" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944644)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944644Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944644MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUL-2017] si o poza in care le puteti vedea pe toate. curajosi care sar, care zboara, care plutesc si care se ard la soare :)
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUL-2017] si va prezint si masinuta de care am avut grija de parca ar fi fost a noastra. :) -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944648">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944648"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944648">Şterge vot</a></div><span id="v9944648" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944648)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944648Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944648MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUL-2017] si va prezint si masinuta de care am avut grija de parca ar fi fost a noastra. :)
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUL-2017] ... doar si-a tinut majoratul cu noi :)) -- foto by <b>Maya_C</b> [uploaded 12.02.18] - <span class="allrVotedi" id="av944650">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv944650"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=944650">Şterge vot</a></div><span id="v9944650" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(944650)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f944650Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e944650MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUL-2017] ... doar si-a tinut majoratul cu noi :))
foto Maya_C [12.02.18]
# [50 PMA, +BONUS]

[17] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.117832183838 sec