78187 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Royal Seginus Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
11.06.2017
DE
Avatar nicole33
--- F ---
vârsta 40-50 ani
DIN București
înscris/ă în 12.03.11
MEMBRU: AUGUSTUS
DATE SEJUR
MAY-2017
DURATA: 5 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ UAI
PREŢ SEJUR:
477 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
100 %
 
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
PLAJA şi MAREA
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții

NOTA MEDIE rez.:
9.20
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Nou și strălucitor, dar mai are de lucrat la servicii


Urmare de aici

Introducere

Nu aș putea spune că a fost chiar dragoste la prima vedere :D. Nicidecum. Prima întâlnire cu Royal Seginus a avut loc anul trecut în septembrie. Eram cazată la Mardan Palace şi mă întorceam cu maşina din staţiunea vecină unde fusesem să-mi vizitez o bună prietenă. Conduceam relaxată, nu mă grăbeam, de fapt, mă mai oprisem deja de două-trei ori pentru a fotografia locuri care îmi atrăseseră atenţia, când... l-am văzut. Mare, impunător, impresionant. Am oprit maşina, am coborât pentru a vedea mai bine despre ce este vorba şi am făcut primele fotografii, ferindu-mă din calea basculantelor care circulau intens prin şantier. Se afla încă în construcţie, dar într-o fază avansată. Avea pusă inclusiv steaua din vârf, stea care lucea noaptea într-un joc de lumini, vizibilă până departe la Mardan. Mai multe detalii despre ce şi cum va fi am aflat din pozele de pe panourile care împrejmuiau construcţia. Partea de piscine nu părea nici măcar începută. Acestea erau poziţionate pe terenul folosit drept parcare de cei de la Royal Holiday Palace, unde şi noi parcasem în urmă cu doar un an.

Totul arăta frumos şi promiţător, dar, un mare dar, hotelul avea un defect major: nu era pe plajă, ci în rândul al doilea, vederea spre mare fiind în mare parte obturată de către hotelurile din faţa sa, Royal Holiday Palace şi Melas. Fiind din acelaşi lanţ cu celălalt hotel Stone, în primă fază m-am gândit că vor avea mai multe facilităţi la comun, printre care şi plaja, suficientă pentru turiştii unui singur hotel, dar neîncăpătoare pentru un număr dublu de turişti.

Prin iarnă au început să apară şi primele oferte, chiar dacă hotelul urma să se deschidă abia în mai. Preţurile erau similare cam la toate hotelurile lanţului Stone, însă procentul reducerii de early booking fiind mai consistent, per total ieşea un preţ foarte convenabil. Nu aveam nicio intenţie să-l aleg în ianuarie când mi-am făcut rezervările pentru concediul din Turcia din mai-iunie anul curent, dar... never say never! :)

Mi-am dorit să ajung în Cipru. Este o dorinţă mai veche a mea care nu s-a materializat încă. Dacă anul trecut aveam şi biletele de avion luate, dar, negăsind o cazare convenabilă, am renunţat şi am ales un alt sejur, aţi ghicit, în Turcia, anul acesta am rezervat la Târgul de Turism din februarie un sejur în Ciprul de Nord, chiar înainte de Paşti. Însă nici de această dată nu a fost să fie:(. Excursia s-a anulat din cauza neîntrunirii unui număr minim de participanţi. Am reuşit cu greu să-mi recuperez avansul plătit agenţiei respective şi am căutat, foarte din scurt, un alt hotel în Turcia, înaintea sejurului deja planificat şi rezervat.

De ce am ales Seginus? Pentru că îl remarcasem încă de cu un an înainte, pentru că ştiam la ce să mă aştept alegând un hotel Royal după vizita la alte două (Royal Holiday Palace din Lara şi Adam & Eve din Belek) şi, deloc în ultimul rând :), pentru că beneficia de o reducere de early booking de 50%, astfel ajungând la un preţ foarte convenabil, de doar 477 de euro pentru cinci nopţi de cazare cu UAI în cameră cu vedere laterală la mare.

Am aflat înainte de a rezerva faptul că beneficiază de plajă proprie, ştiam exact cum arată plaja şi cam cât de departe este de hotel :D. Conceptul era aproape similar celorlalte hoteluri din lanţ, fiindu-mi deja cunoscut.

Nu mi-am făcut probleme că nu s-ar deschide la timp, eram oricum „acoperită” chiar şi în această situaţie, obişnuită deja cu relocarea după experienţa din 2015, când am ales Royal Dragon din Side şi am ajuns la Royal Holiday Palace din Lara :D.

Aveam şi experienţa din ultimii doi ani a trei hoteluri noi (Sueno Deluxe Belek în 2015, Aquasis din Didim şi Titanic Deluxe Bodrum în 2016) vizitate în primele săptămâni de la deschidere, unde disfuncţionalităţile inerente oricărui început pentru mine au fost ca şi inexistente.

Drumul

Acum, după întoarcerea acasă, intenţionez să scriu un articol separat doar despre drumul cu maşina spre Antalya. Sper să nu rămân doar la stadiul de intenţie aşa cum s-a întâmplat anul trecut :D cu cele două călătorii prima la Marea Egee şi cea de a doua la Marea Mediterană.

Am parcurs cei aproape 1400 de kilometri în două zile pe traseul: București - Giurgiu - Ruse - Razgrad - Târgoviște - Omurtag - Kotel - Yambol - Elhovo - Lesovo - Hamzabeyli - Edirne - Istanbul - Adapazari - Osmaneli - Bilecik - Bozüyük - Kütahya (998 km în prima zi) şi Kütahya - Afyon - Sandikli - Burdur - Antalya - Lara (388 km în a doua zi) .

Hotelul

Numele „Seginus” se pare că a fost dat după o stea cu acelaşi nume aflată la 85 de ani lumină distanţă de Pământ şi este foarte potrivit având în vedere forma construcţiei.

Aşa cum la Adam & Eve, mărul pătrat (de fapt, cubic :D) este simbolul prezent pretutindeni, aşa şi aici simbolul este steaua pe care o regăsim începând cu cea de pe acoperişul hotelului şi până la forma corpurilor de iluminat de oriunde din hotel. Mi-a plăcut chestia asta :).

Este un hotel nou nouţ, al şaptelea hotel al lanţului Stone, alături de Royal Wings şi Royal Holiday Palace din Lara, de Royal Alhambra, Royal Dragon şi Royal Taj Mahal din Side şi de Adam & Eve (adult only) din Belek.

Se află la 17 kilometri de centrul oraşului Antalya şi la 15 kilometri de aeroportul din Antalya.

Ocupă o suprafaţă de 70.000 metri pătraţi, aflându-se în linia a doua faţă de mare.

Dispune de 498 de camere: 349 de camere superior standard (64 mp), 5 camere pentru persoane cu dizabilităţi (64 mp), 48 de camere family (80 mp, cu două dormitoare şi o singură baie), 80 de camere family duplex (120 mp, pe două nivele, cu două dormitoare şi două băi), 8 junior suite (120 mp, cu dormitor, living şi două băi, toate cu vedere la mare), 8 deluxe suite (170 mp, cu dormitor+living şi două băi).

Parcarea

Hotelul dispune de parcare proprie aflată chiar înaintea barierelor de acces în resort. Am prezentat voucherul la punctul de control, am mers cu maşina până la recepţie, am coborât repede pentru că aveam întâlnire, soţul a oprit provizoriu în zonă până când terminam cu check in-ul, iar după ce am scos bagajele din maşină a dus maşina în parcare. Locuri erau absolut suficiente acum în mai când hotelul nu era ocupat mai mult de 30%. Când hotelul este plin, este posibil să fie şi atunci locuri suficiente, în funcţie de tipul turiştilor. Acum, cei mai mulţi turişti erau ruşi şi veniseră cu avionul.

Pe toată perioada sejurului, am fost singurii turişti români din resort, dacă fac abstracţie de grupul de peste o sută de români aflaţi în infotrip cu care ne-am intersectat în primele două zile.

Cazarea

Fix la ora 12.00 intram în recepţia hotelului Royal Seginus, unde aveam întâlnire cu o doamnă senator, deci nu îmi permiteam să întârzii :p.

Din a doua încercare reuşesc să mă întâlnesc cu Maria, aflată în același hotel din ziua precedentă sosirii mele, care se oferise să mă asiste şi să mă ajute cu formalităţile de cazare. Atuul vorbirii limbii turce s-a confirmat şi de această dată, obţinând fără efort o cameră cochetă la etajul al patrulea cu o frumoasă vedere la mare. Eu plătisem oricum la agenţie suplimentul pentru vedere laterală la mare, dar, în funcţie de poziţionarea camerei, această vedere putea fi mai multă sau mai puţină :D. Am primit imediat brăţările, cardurile de la cameră şi cele pentru prosoape de plajă.

Camera

Am primit camera 1475. Mergem împreună să o vedem. Totul ok la prima vedere. Îmi recuperez soţul şi bagajele, caut un bell boy şi revin în cameră. La o a doua vedere apar şi problemele. Seiful era blocat pe deschis, iar televizorul nu avea semnal:(. Îi arăt bell boy-ului despre ce este vorba şi ridică din umeri, spunând: ten minutes. Aiurea!

Studiez baia şi dressing-ul în căutarea halatelor de baie. Evident, acestea nu existau. Întreb bell boy-ul despre halate şi primesc un răspuns halucinant: sunt trimisă la market să-mi cumpăr =)). Degeaba îi explic că vreau doar să le folosesc pe durata sejurului, nicidecum să le iau acasă. Nu am mai insistat, lămurită deja că nu am cu cine. Ştiam politica hotelurilor Royal în privinţa halatelor de baie, dar mai ştiam şi că lucrurile pot sta diferit. Teoretic, dacă vrei halat, trebuie să soliciţi şi să plăteşti (cinci stele UAI, nu-i aşa?). Practic, la A&E am cerut, am primit în câteva minute şi nu m-a pus nimeni să plătesc nimic, iar la RHP nu am cerut nimic, nu am plătit nimic, halatele erau deja în baie la sosirea noastră. În fine, am greşit plătind prostia şi obrăznicia individului.

Camera este imensă. Se intră într-un hol. Imediat în dreapta este intrarea într-un dressing - foarte spaţios, cu suficiente spaţii de depozitare, dar nu tocmai pe placul soţului meu, căruia nu-i place ca toate lucrurile să fie absolut la vedere. Pe mine nu mă deranjează. Aici am găsit un suport de bagaje cu două poliţe şi seiful, dar asta este o altă poveste, aşa mai cu cântec.

Continuând drumul pe hol, tot pe dreapta este intrarea în baie. Şi baia este tot foarte mare, mult peste medie. În baie găsim o cabină de duş pentru două persoane, cu duş fix şi mobil, care poate fi transformată într-o minisaună personală prin simpla apăsare a butonului care porneşte aburul. Ştiam şmecheria, acelaşi model existând şi la Adam&Eve :p. Toaleta este separată de restul băii printr-o uşă cu geam mat. Tot în baie mai aveam o oglindă foarte mare, o chiuvetă încastrată într-un blat de marmură, uscător de păr, oglindă de machiaj, cosmeticele uzuale: săpun solid, şampon, balsam, gel de duş şi loţiune de corp, bureţi de duş, discuri demachiante, beţişoare, piepten, căşti de duş. Lipseau periuţele şi pasta de dinţi, precum şi setul pentru bărbierit, care ar fi trebuit să existe, dar oricum le aveam pe ale mele. Mi-au plăcut teribil prosoapele albe, noi şi pufoase. Halate de baie yok, aşa cum aminteam mai înainte, dar nici nu m-am agitat să le obţin.

Ajungem în sfârşit şi în camera propriu-zisă. Pe peretele din stânga era o oglindă cât lungimea camerei în care era încastrat televizorul foarte modern şi cu diagonală mare, dar care, aproape trei zile a fost doar de decor – sinyal yok, adică mort, complet fără semnal. În primă fază am crezut că televizorul este mai „smart” decât noi, deşi aveam şi noi acasă televizoare suficient de „deştepte” ca să ne pricepem să-l butonăm, dar nu asta era problema.

La intrarea în cameră era un blat pe care erau căni şi pahare, cana electrică pentru încălzit apa, plicuri de ceai de diferite sortimente, plicuri de ness, lapte praf şi zahăr. Sub blatul respectiv era mascat minibarul care conţinea două beri Efes la doză, două doze de Pepsi, două de Mirinda, două cutiuţe de suc cu pai, patru sticle de apă plată şi două de apă minerală, completat gratuit în fiecare zi. Nu tu alune, chipsuri şi ciocolăţele cum eram obişnuiţi să primim. Tot la capitolul lipsuri voi semnala şi lipsa platoului de fructe, a sticlei de vin şi a felicitării de bun venit din partea managerului, o situaţie puţin ciudată cu atât mai mult cu cât eram repeated guests în lanţul Stone. Nu aveam nevoie de ele, dar gestul ar fi contat.

Există un pat dublu suficient de lat şi unul simplu, ambele foarte confortabile, cu lenjerii impecabile, între ele aflându-se noptierele aferente. Salteaua a fost cam tare după părerea soţului meu, dar mie mi s-a părut în regulă. Cam asta era zona de dormit. În continuare urmează zona de living cu un birou modern cu un scaun cu rotile comod, o sofa şi o măsuţă. Pe jos este parchet laminat de culoare deschisă şi o mochetă frumoasă şi pufoasă.

Aerul condiţionat este în sistem centralizat, dar nu a fost nevoie să-l folosim, deoarece aveam soare doar dimineaţa, iar dupăamiaza era ok. Am admirat sistemul de iluminat al camerei, tavanul fals cu lumini pe perimetru, în zona de living acesta având un decupaj în formă de stea, evident :D.

Balconul este destul de mic, de formă triunghiulară, dotat cu o măsuţă, două scaune şi uscător, proiectat astfel încât să-ţi ofere destulă intimitate ferindu-te de privirile curioase ale vecinilor. În fiecare dimineaţa îmi beam cafeaua în balcon admirând marea.

Curăţenie s-a făcut în fiecare zi. Prosoapele au fost schimbate zilnic, lenjeria o zi da o zi nu. Zilnic aspira mocheta, dar de spălat pe jos mai rar. În ultimele două zile ştiu sigur că nu a dat cu mopul prin baie, la fel nici prin balcon nu trecea decât pentru a goli şi spăla scrumiera. Camerista a fost recompensată în fiecare zi pentru efortul depus, deoarece, în general, a fost ok.

Cu ocazia acestei vacanţe am stat la patru hoteluri diferite, fiecare cu plusurile şi minusurile lui, dar, camera de la Seginus a fost, de departe, cea mai mare şi cea mai frumoasă.

Room service este disponibil oricând, dar contra cost.

Curioasă de felul meu, m-am dus să văd şi apartamentul Mariei. Acesta are două camere separate cu uşă, o cameră cu pat matrimonial şi alta cu două paturi, o singură baie şi balcon. Baia şi balconul sunt absolut identice cu cele de care am beneficiat eu.

Restaurantul

Hotelul oferă multiple posibilităţi de a lua masa.

Restaurantul principal, aflat la nivelul piscinei, oferă principalele trei mese ale zilei: micul dejun – 07.00-10.00, prânzul – 13.00-14.30 și cina – 18.30-21.00. Este foarte mare şi oferă o mare varietate de mâncăruri pentru toate gusturile. Am remarcat spaţiile de expunere foarte generoase şi, mai ales, culoarele foarte largi şi aerisite, neexistând riscul de a te ciocni de ceilalţi turişti în căutarea felurilor preferate. Nu există grătare în exterior, bucătarii gătind live la plite electrice, dar hotele nu reuşeau întotdeauna să absoarbă tot fumul şi mirosurile. Şi spaţiul de luat masa este unul generos, cel puţin la fel de mare ca la Royal Holiday Palace, existând şi patru terase preferate de cei mai vicioşi :D. Am remarcat cu plăcere lipsa gheridoanelor pentru debarasarea meselor şi, implicit, a zgomotului aferent, aici personalul ridica farfuriile de pe mese şi le ducea discret într-un oficiu unde urmau să fie spălate.

Nu mă voi apuca să enumăr sortimentele oferite, voi posta câteva fotografii din restaurant, dar voi face precizarea că mâncarea a fost foarte bună, peste aşteptări, eu găsind întotdeauna ceea ce doream eu să mănânc.

Începând cu cina din a treia zi, din cauza gradului redus de ocupare a hotelului, au închis o jumătate din restaurant, cu influenţă minimă asupra sortimentelor oferite.

Restaurantul pentru copii se află în imediata apropiere a restaurantului principal şi oferă celor mai mici dintre turişti mâncăruri mai potrivite pentru vârsta lor. Aici programul este 07.00-10.00,12.30-13.30 şi 18.00-19.00. Am intrat doar de curiozitate şi pentru a face câteva poze. Puţini copii, majoritatea părinţălor preferând să-i ia cu ei la masă în restaurantul principal.

Există opt restaurante a la carte: Seafood, Italian, Turkish, Steak, FarEast, Sushi, Tapas, Mexican, cu rezervare prealabilă contra unei taxe de rezervare, program 18.30-21.30, dar nu au fost deschise decât vreo două trei din cauza numărului redus de doritori.

Micul dejun pentru întârziaţi (10.00-11.00) şi gustarea de la miezul nopţii (0.00-07.00) erau servite în Bistro. Noi suntem mai matinali şi nici nu mâncăm noaptea, astfel că nu pot da detalii, dar şi aceste mese au utilitatea lor pentru cei interesaţi.

În afara restaurantului principal, prânzul putea fi luat în regim a la carte (fiecare comanda cele dorite dintr-un meniu) la Snack restaurantul (12.30-15.00) aflat undeva pe drumul spre plajă, dar nu chiar atât de aproape de plajă pe cât mi-aş fi dorit :D, sau lângă piscină la Food Corner-ul aflat sub amfiteatru. La Food Corner erau mai multe standuri cu pizza, îngheţată, waffle, gozleme, kebap, kumpir, fructe, sandvişuri şi cafea, deschise între anumite ore.

Amatorii de dulciuri şi de kilograme în plus aveau la dispoziţie Patiseria (16.00-23.30), aflată la nivelul recepţiei în apropierea restaurantelor a la carte. Intrat, văzut, plăcut, plecat.

Barurile

Hotelul dispune de opt baruri. Cam puţine :p.

Există două baruri la nivelul recepţiei: Capella Lobby Bar care este deschis non stop şi are terasa spre intrarea în hotel şi Skyline Lobby Bar, cu program 10.00-24.00 şi o terasă care oferă o vedere frumoasă spre piscine şi hotelurile din faţă spre mare. Pe la Skyline ne mai opream seara pentru o ultimă băutură înainte de culcare.

Amatorii de plajă la mare au la dispoziţie Sunset Bar, barul de pe ponton (10.00-18.00), cel mai aproape de noi care făceam plajă pe primul rând de şezlonguri sau Stella Snack Bar (10.00-17.00), bun să-ţi astâmperi setea în drumul spre şi mai ales de la plajă.

Alte două baruri deservesc zona piscinelor, respectiv Solaris Pool Bar (10.00-24.00), unde în patru seri din cinci am ascultat muzică live şi Amphi Bar, aflat sub amfiteatru, dar cu un orar de funcţionare cel puţin ciudat: 10.00-21.30, în condiţiile în care spectacolele de seară de la amfiteatru începeau fix la ora 21.30.

Mai există două baruri doar indoor sub nivelul recepţiei: Gameland Bar (16.30-24.00) şi Galaxy Disco (23.45-02.30) care nu m-au interesat, deoarece nu era permis fumatul :D.

Acum dacă tot am înşirat toate barurile, să spun câteva cuvinte şi despre băuturi, un aspect care m-a dezamăgit. Conform conceptului ultra all inclusive al acestui hotel, existau incluse şi câteva băuturi de import, cele uzuale, dar în primele două zile nu am primit decât băuturi locale, indiferent ce comandam. La fel şi cu cafeaua. Ceream cafea espresso, specificând clar Lavazza, şi primeam o aiureală de cafea instant la dozator pe care nu o puteam bea. Cu cafeaua am luat măsuri din prima, ducându-mă personal la bar şi indicând espressorul, nu dozatorul. Enervată de situaţia cu băuturile pe care le-am plătit, dar nu am beneficiat de ele, ori de câte ori doream să beau ceva mai de calitate, trebuia să merg la bar, să solicit şi să insist să scoată sticlele cu băuturi originale ascunse prin dulapuri şi pe sub tejghele, ceea ce nu mi se pare deloc normal la un hotel de cinci stele cu pretenţii. Din cauza „politicii” privind băuturile de import, voi scădea nota acordată hotelului la capitolul Bucătărie şi masă. Înţeleg dorinţa de a face economie, foarte bine, dar atunci precizează de la bun început faptul că nu oferi gratuit decât băuturi locale, iar turistul va decide, informat, dacă alege sau nu acest hotel.

Plaja şi marea

Plaja proprie a hotelului se află la o distanţă de aproximativ 200-250 metri. Se iese din resort pe poarta dinspre mare, se traversează străduţa pe care se face accesul la hotelurile Melas şi Royal Holiday Palace, există trecere de pietoni :D, iar în perioada sejurului meu montau şi limitatoare de viteză chiar dacă strada este puţin circulată şi se continuă drumul pe o alee cu pavele, mărginită de copăcei abia plantaţi, deci prin plin soare, spre mare. Drumul durează doar câteva minute. Cine oboseşte, se poate opri la Snack Bar-ul aflat în drum, mai bea un suc sau o bere, se răcoreşte cu o îngheţată sau mai ciuguleşte câte ceva.

Când am văzut prima dată hotelul, aflat în linia a doua, am strâmbat din nas gândindu-mă la lungul drum spre plajă, deşi ştiam că marea nu este prea departe. Dar la Rixos Sungate drumul până la plajă dura cel puţin la fel dacă nu mai mult, ce-i drept pe alei foarte umbroase datorită vegetaţiei bine dezvoltate. La Mardan Palace drumul era aproape de trei ori mai lung, mare parte de-a lungul piscinei interminabile şi nimeni nu a refuzat un sejur la Mardan pe motiv că minunata plajă cu nisip alb este la aproape un kilometru distanţă :D. Mai mult, la Titanic Deluxe Belek, hotelul la care am fost după ce am plecat de la Seginus, plaja este la aproximativ 1,5 kilometri de hotel şi drumul îl parcurgi în 4-8 minute pe râu cu şalupe rapide sau cu catamaranul, dar nu vreau să anticipez :p.

Chiar înainte de intrarea pe plajă pe partea dreaptă se află chioşcul cu prosoape de plajă care se pot lua în baza cardurilor primite la cazare.

La intrarea pe plajă există duşuri, ţâşnitori de curăţat nisipul de pe picioare, cabine de schimb şi toalete foarte curate.

Imediat ce intri pe nisip în stânga este un mic loc de joacă pentru copii, destul de banal după mine, dar având avantajul de a fi protejat împotriva soarelui de o copertină.

Plaja este lată, frumoasă și cu nisip, exact așa cum o știam. Doar la malul mării găsim un strat mai lat sau mai îngust de pietricele, în funcție de cum bat valurile, dar care nu necesită încălțăminte specială. Intrarea în mare este lină, marea se adâncește treptat. Chiar la intrare există o zonă cu apă puțin mai adâncă, după care adâncimea apei scade pentru a crește din nou pe măsură ce te îndepărtezi de țărm.

Temperatura apei mării este un subiect de obicei controversat, cât timp aceeași temperatură fiecare o percepe în funcție de propria sensibilitate sau de propriile așteptări. Eu nu am avut niciun fel de surprize la acest capitol. Marea a fost exact cum mă aşteptam să fie :)), puţin mai răcoroasă decât am găsit-o în urmă cu doi ani în aceeaşi zonă, tot în luna mai, dar zece zile mai târziu.

În cifre absolute, în a doua decadă a lunii mai, temperatura apei mării în Lara a fost undeva la 21-22˚C, sigur nu mai mult de atât. Pentru unii poate fi extrem de rece, pentru alţii poate fi extrem de caldă :D. Pentru mine a fost răcoroasă, dar acceptabilă, permiţându-mi să mă bălăcesc de voie în fiecare zi fără probleme. Am înotat mai puţin decât în alţi ani din cauza valurilor care mă loveau în faţă :(.

Pe plajă există mai multe rânduri de şezlonguri protejate contra soarelui de copertine. Personal, prefer varianta copertinelor umbrelelor individuale, chiar dacă umbrelele îţi oferă mai multă intimitate. Sub copertine şezlongurile sunt practic unul lîngă celălalt, dar nu mai trebuie să tot muţi şezlongul după soare. La trei patru şezlonguri găseai şi o măsuţă. Ghivecele pe post de coş de gunoi erau ceva mai rare, dar suficiente şi, periodic, trecea un angajat care le golea.

Fără a fi foarte matinali, am găsit în fiecare zi locuri libere în primul rând dinspre mare. Apreciez că numărul de şezlonguri este unul satisfăcător chiar şi atunci când hotelul este plin, deoarece mulţi turişti preferă să stea la piscine.

Hotelul dispune şi de un ponton propriu pe care se poate face plajă. Există şezlonguri şi umbrele suficiente, precum şi mai multe scări de acces în şi din mare. Singurele avantaje ale alegerii pontonului ar fi că nu te murdăreşti de nisip, sunt foarte puţini copii şi eşti foarte aproape de barul de pe ponton.

Piscinele

Pentru adulţi există o piscină exterioară cu o suprafaţă foarte mare (3700 mp), cu adâncimea de 1,40 m, traversată de câteva poduri şi piscina de la topoganele pentru adulţi cu adâncimea de 1,10 m. Similar, pentru copii există piscina pentru copii, cu adâncimea de 40 cm, şi piscina de la topoganele pentru copii (25 cm). În zona piscinei există multe şezlonguri şi umbrele, iar acum în mai erau locuri libere pe alese. Apa din piscină era cu puţin mai caldă decât apa mării. Turiştii care făceau plajă la piscină îşi alegeau strategic poziţia în funcţie de apropierea de cele două baruri şi de Food Corner.

Există şi o piscină interioară pentru adulţi şi una pentru copii, plus jacuzzi, dar aceste facilităţi sunt disponibile doar în sezonul rece, de la începutul lunii noiembrie şi până la sfârşit de martie. Noi am fost în mai şi am avut surpriza să le găsim cu apă, dar închise :D chiar dacă ar fi fost poate utile în zilele în care a plouat.

Aquaparkul are program 10.00-12.00 şi 14.00-16.30. Există opt topogane pentru adulţi şi trei pentru copii. Copiii mai mici de şapte ani nu pot folosi topoganele pentru adulţi decât cu acordul scris al părinţilor. Noi, frumos colorate, interesante şi atractive, mai ales Pâlnia şi Cobra :p, topoganele sunt mai mult decât suficiente pentru un aquapark de hotel.

Hotelul oferă gratuit şi Luna Park cu atracţii pentru copii, dar şi pentru adulţi. Programul de funcţionare este 15.00-17.00 şi 19.00-21.00, cel de seară suprapunându-se cu cina :D. Există maşinuţe care se tamponează, roată mare, corabia piraţilor şi alte câteva chestii pe care le veţi vedea în fotografiile ataşate.

Alte activităţi

Ca peste tot, şi aici echipa de animaţie organiza diverse activităţi pe tot parcursul zile, conform programului: 10.00 – gimnastica de dimineaţă, 10.30 – boccia şi volei pe plajă, 11.00 – darts, 11.30 – gimnastică în apă, 12.00 – jocuri şi concursuri la piscină, 14.30 – dansuri la piscină, 15.00 – polo, 15.30 – darts, 16.30 – volei pe plajă, 17.00 – step aerobic, fotbal şi baschet. Deşi eram mereu invitaţi să participăm, am refuzat de fiecare dată.

Mini clubul pentru copii are program 10.00-12.30 şi 14.30-17.00. Laşi copilul acolo pentru câteva ore să participe la activităţi cu animatoarele şi te poţi bucura de câteva ore de relaxare :D.

Tot pentru cei mici există şi un Splash Park, aflat în apropiere de Luna Park şi de Aquaparkul pentru copii.

Cei care nu pot renunţa la sport şi mişcare nici măcar în vacanţă (evident, nu este cazul meu) pot vizita sala de fitness, cu program 08.00-12.30 şi 13.30-19.30. După părerea mea de nespecialist, era destul de bine dotată, toate aparatele erau noi, dar puţini amatori. Există şi două terenuri de tenis cu utilizare gratuită pe timpul zilei, doar nocturna se plăteşte, oferind inclusiv rachete şi mingi, teren te volei, teren de fotbal.

Există şi o sală de jocuri cu biliard, diverse jocuri video şi alte câteva chestii, dar toate contra cost.

Am vrut să merg şi pe la Centrul Spa. Mă interesa piscina interioară şi jacuzzi, dar acestea nu funcţionează decât iarna. Hamamul, sauna şi baia de aburi sunt gratuite, dar vă va fi greu să ajungeţi acolo, asaltaţi fiind încă de la intrare de către personalul centrului care va încerca să vă convingă să cumpăraţi tot soiul de şedinţe de masaj, tratamente etc., care sunt convinsă că merită, dar preţurile mi s-au părut mari.

Spectacolele de seară au fost unele de nivel mediu. Am prins şi spectacole susţinute de animatori în care erau antrenaţi turiştii, gen Mister Seginus, dar şi cu trupe profesioniste de afară. Aducerea unor trupe din afară însă costă, uneori chiar destul de mult. Aici au fost invitate trupe mai de categoria a doua, show-urile fiind peste cele ale animatorilor, dar incomparabile cu cele de la alte hoteluri. Nu am stat foarte mult acolo. La alte hoteluri am văzut şi spectacole mai slabe, dar şi muuult mai bune.

Internet

Există internet wireless suficient de bun cam peste tot în resort, mai puţin la plajă. În cameră a mers mereu foarte bine. Pe terasele restaurantului şi ale barurilor mergea mai bine sau mai slab în funcţie de numărul utilizatorilor conectaţi simultan. Conectarea se face cu o parolă generală şi pe oricâte dispozitive.

Despre servicii

Pentru a justifica nota acordată la capitolul servicii, vă voi povesti ce am păţit eu la Seginus, chiar dacă sunt convinsă că probabilitatea de a se întâmpla şi altcuiva este una foarte redusă, doar eu am fost ghinionistă, însă pentru mine a fost clar faptul că s-au dovedit incapabili să gestioneze corespunzător problemele care pot apărea.

Aşa cum am precizat pe la începutul articolului, la momentul preluării camerei am sesizat şi semnalat imediat faptul că am găsit seiful blocat şi că nu funcţionează televizorul. Asta a fost în prima zi la prânz. Am continuat cu sesizăzile şi înainte de cină şi seara înainte de a urca la culcare. Îşi notau, scriau ceva în calculator şi mă asigurau că se rezolvă, dar nu se întâmpla nimic. A doua zi, am reluat şirul reclamaţiilor. După micul dejun şi după mai multe telefoane date la recepţie, în final apare un soi de şef cu un aparat care resetează codul precedent şi repune seiful în stare de funcţionare. Profit de prezenţa lui şi îi arăt că nici televizorul nu funcţionează. Încearcă şi el să butoneze telecomanda, dar fără succes şi dă verdictul: tehnic. Zic tehnic ok, dar cheamă pe cineva să-l repare. Scoate mobilul, vorbeşte cu cineva în turceşte şi îmi spune: five minutes, apoi pleacă. Nici după o jumătate de oră nu a apărut nimeni, aşa că am plecat la plajă, cu o scurtă oprire la recepţie şi la guest relations pentru alte reclamaţii pe acelaşi subiect. Pe tot parcursul zilei am tot reclamat, însă fără niciun rezultat. Mă gândeam deja serios să schimb camera, nedorind să-mi petrec sejurul doar făcând reclamaţii, dar nu prea aveam niciun chef să fac şi să desfac iar toate bagajele.

Pe la ora 11 noaptea intru pe pagina de Facebook a hotelului, las un mesaj în engleză pe messenger explicând pentru a nu ştiu câta oară care este problema şi fac şi un comentariu public glumeţ, dar acid :D cum că mă simt la Seginus exact ca în Evul Mediu fără televizor =)). Făceam singură haz de necaz.

A treia zi dimineaţa reiau şirul reclamaţiilor şi la recepţie şi la guest relation şi plec la plajă. La întoarcere, problema fusese în cele din urmă rezolvată. Mă aşteptam la niscaiva scuze pentru disconfortul creat şi nervii pe care mi i-au făcut prin incompetenţa şi dezinteresul arătat, dar de unde?

Abia a patra zi la prânz mi-au răspuns pe mess cerându-mi să le comunic numărul camerei. Too late, problema a fost rezolvată, dar totuşi le-am răspuns, deşi într-un hotel nou nouţ nu cred că mai era vreo altă cameră în care să nu meargă televizorul. Urmarea? Mi-au şters comentariul de pe FB, rămânând doar cele laudative. No comment :(.

Mulţi vor spune că mi-am făcut nervi aiurea. Poate au dreptate. În mod normal, eu nici nu prea deschid televizorul în vacanţă, însă soţul meu este total dependent. Dar într-o ţară ca Turcia după evenimentele din ultimii doi ani şi eu am ajuns la concluzia că dreptul/accesul la informare poate fi vital. În plus, amândoi eram curioşi cum vor prezenta televiziunile aspectele vizitei preşedintelui lor în SUA desfăşurate chiar în perioada respectivă.

Eu mi-am învăţat lecţia. Chiar dacă este un hotel nou nouţ, nu voi mai accepta niciodată o cameră în care nu funcţionează totul perfect din prima. Ar fi trebuit să schimb imediat camera cu una perfect funcţională şi nu să mă enervez aşteptând remedierea micilor probleme.

Personalul este în general amabil, vorbitor de rusă şi germană, dar te descurci şi cu engleza. Destul de tânăr şi destul de slab pregătit pentru un hotel de cinci stele, dar am întâlnit situaţia asta şi la alte hoteluri, din păcate tot mai des în ultimii ani, aspect legat mai degrabă de salarizarea acestuia, decât de faptul că este un hotel nou deschis. În restaurante am fost serviţi cu promptitudine cu băuturile comandate, mesele au fost debarasate la timp, la baruri serviciile au fost în regulă. Că nu am prea băut două cockteiluri care să aibă acelaşi gust deşi aveau aceleaşi ingrediente, este o altă poveste. Unii habar nu aveau să prepare nici cele mai cunoscute combinaţii, dar au fost şi alţii cărora le reuşea de minune :).

Concluzii

Am avut un sejur ok la acest hotel absolut nou. Raportul calitate preţ a fost unul excepţional, de departe cel mai bun dintre cele patru hoteluri vizitate în această vacanţă. Categoric, am primit mai mult decât am plătit. Cazarea a fost una absolut deosebită, mâncarea a fost foarte bună, băuturile ar fi fost foarte ok dacă nu s-ar fi apucat să tot ascundă sticlele cu băuturi de import:(, curăţenia a fost ok, plaja şi marea au fost exact pe măsura aşteptărilor.

Recomand hotelul cu toată încrederea, mai ales la preţurile promoţionale din acest an :)).

Check out rapid, fără probleme şi am plecat spre următorul hotel. Cred că s-au bucurat când am plecat :D

---
Impresii încărcate de nicole33 in 11.06.2017 14:23:08

Validat / Publicat: 11.06.17 20:56:02


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în TURCIA. A mai fost în/la: Alanya (Vikingen Quality, Delphin Botanik, Delphin Deluxe), Belek (Alva Donna Exclusive, Papillon Belvil, Royal Adam & Eve, Gural Premier, Titanic Deluxe), Bodrum (Yelken, Royal PalmArea, Titanic Deluxe), Didim (Aquasis), Kemer (Rixos Sungate X 2, Rixos Tekirova), Kuşadasi (Egeria, Sealight, Grand Belish, Ephesus Princess), Lara (Royal Holiday Palace, Delphin Botanik Exclusive, Mardan Palace, Delphin Palace), Ozdere (Onyria Claros Beach), Side (Silence Beach)
 • Alte destinații turistice prin care a fost: Bulgaria, Grecia, Spania, EAU, Iordania, R. Dominicană
VIZUALIZĂRI: 3871

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (nicole33); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  146100 PMA (din 96 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
NOTĂ 2: Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

Cele mai recente 30 ecouri scrise la acest articol [pagina 2, ecourile 31 - 60]
pentru ecouri mai vechi, folosiți PAG.URM, PAG. PREC (vezi mai jos)
Pentru ÎNTREGUL ȘIR de ecouri, în ordine cronologică, începeți cu PAGINA 1
SAU puteți consulta forma MONOBLOC (nepaginată) a ecourilor click aici
.
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[12.06.17 22:49:12]
» mesaj pers

   @sebigeanina:

   Din păcate, aceeaşi poveste cu băuturile străine ascunse şi date cu mâna tremurând s-a repetat şi la Delphin, unde chiar nu mă aşteptam.

   Cred că am fost printre singurii care insistam să bem ceea ce am comandat şi plătit. Un rus am mai văzut aşa, doar că ăla cotiza la fiecare pahar de băutură şi omul era bine antrenat, de cursă lungă :D. Eu sunt mai zgârcită.

   În schimb, nemţii nu aveau nicio treabă şi hotelul era plin de nemţi. Stăteau la bar la poveşti cu barmanii, vedeau ce le pune ăla în pahar, dar nu aveau absolut nicio reacţie :))

   Dar tu poţi să fii liniştit. La Rixos au fost serioşi :). Fără să le ceri în mod special, foloseau băuturile originale şi diferenţa se simţea imediat.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mishu
[12.06.17 23:04:01]
» mesaj pers

   @nicole33: Bine ca ai spus-o tu, tot la pestera ma gandeam si eu 👍.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[13.06.17 00:11:33]
» mesaj pers

   Măi fete dragi, @mishu&nicole33, pestera, nepestera, grotă sau cum vreti voi de cârcotase ce sunteti😂, păi de ce n-am io bani sa-mi "trag" doua sejururi in pestera de Seginus?! Că mâine m-as sacrifica si zău de nu as merge si cu căruta😂 numai sa ajung până-n septembrie😂😂😂😂😂! As ignora toate micile neajunsuri numai sa ma vad acolo!!! Si zic"zău"!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[13.06.17 06:46:44]
» mesaj pers

   @maria55:

Măi fete dragi, @mishu&nicole33, pestera, nepestera, grotă sau cum vreti voi de cârcotase ce sunteti😂, păi de ce n-am io bani sa-mi "trag" doua sejururi in pestera de Seginus?!

   Mărie, chiar nu a fost cârcoteală, zău.

   Mie mi-a plăcut design-ul interior, doar am comentat părerea lui Mishu. Am făcut multe poze cu lobby-ul tocmai pentru că mi-a plăcut, iar de revenit aş reveni oricând la Seginus, mai ales la preţul la care am fost în mai :D.

   Pentru că am fost acolo şi acum ştiu mersul lucrurilor, aş aborda cu totul altfel problema, fără să mă mai enervez :)).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- mishu
[13.06.17 08:25:40]
» mesaj pers

   @nicole33 si @maria55: Va pup pe amandoua:*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- artemisa24
[13.06.17 09:46:43]
» mesaj pers

   superb, superb, superb... te felicit pentru calatoriile frumoase pe care le faci si pentru locurile minunate pe care le vizitezi!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[13.06.17 11:02:26]
» mesaj pers

   @artemisa24:

   Mulțumesc pentru vizita și aprecieri.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sebigeanina
[13.06.17 11:18:42]
» mesaj pers

   @nicole33: Salut Nicole am rămas surprins să citesc ce ai detaliat tu despre unele servicii la un hotel nou deschis şi în special la capitolul băuturi incluse la uai teoretic şi în practică mai puţin şi aici nu pot să nu mă gândesc decât la vacanţa de anul trecut de la Spice Hotel unde nu am avut nici un moment senzaţia că ceri ceva şi să te servească cu altceva şi am fost un grup de 4 familii din care una avea la activ multe vacanţe în staţiuni luxoase şi chiar ei remarcau acest lucru, practic ce le cereai te serveau oriunde şi orcând. Deci o mare bilă albă pentru Spice Hotel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- laurak
[14.06.17 08:34:48]
» mesaj pers

   Foarte bun si complex review-ul, felicitari.

   Sper sa mai remedieze din problemele mentionate de tine si pana cand ajunge noi, la inceput de iulie, sa se schimbe in bine.

   Ma cam deranjaza faptul nu este la plaja hotelul, dar daca distanta nu este chiar mare, sper sa fie ok.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[14.06.17 08:41:06]
» mesaj pers

   @laurak: te rog sa nu-ti faci griji! Asa cum a specificat chiar @nicole33, uneori, intr-un resort mai mare, ai "sansa" să mergi mai mult de 250m la plajă! Si exemple ar fi suficiente...

   Micile neajunsuri, au fost chiar mici, colegele mele fiind "cârcotase" pentru ca sunt perfectioniste din nastere😁😁!

   Dacă poti trece peste micile bâjbâieli ale personalului, care probabil ca intre timp s-au remediat, atunci ai sa ai un concediu de vis la Seginus!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- laurak
[14.06.17 09:57:12]
» mesaj pers

   @maria55: Nu am nicio problema cu mersul pe jos, dar am inteles ca se iese din resort si se traverseaza. Am avut distante mai mari de parcurs la alte hoteluri unde am mai fost (Rixos Sungate, sau la Euphoria Aegean unde plaja era o distanta destul de mare si se coborau/urcau multe scari).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[14.06.17 12:40:30]
» mesaj pers

   @laurak:

   Mulțumesc pentru vizita și aprecieri.

   Poate ca am fost prea exigenta in notarea serviciilor ținând cont de faptul ca era deschis de doar doua săptămâni când am ajuns eu acolo, dar eu sunt mai perfecționistă de felul meu și am și de la alții așteptări asemănătoare.

   Distanța pana la plaja nu este mare. Se traversează doar o mică Străduța fără mare trafic și se continua pe o alee exclusiv pietonala cu vegetație abia plantata îngrijită de angajații hotelului.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Zoazore
[23.06.17 22:07:54]
» mesaj pers

   @nicole33:

Am primit camera 1475
Ștefan cel Mare ar fi mândru de tine! =))

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[23.06.17 22:22:19]
» mesaj pers

   @Zoazore:

   Mulţumesc, Tiza.

Ștefan cel Mare ar fi mândru de tine!

   Aşa cum sunt şi eu mândră că am o tiză SENATOR. Felicitări şi la mai mare! :*

   Spre cinstirea marelui Ştefan şi pentru a-i face în necaz lui Suleiman nu am schimbat camera. Probabilitatea de a nimeri la 1504, de exemplu, fiind totuşi una destul de redusă :)) şi nici vederea la mare nu ar mai fi fost aceeaşi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- sens
[15.07.17 16:19:29]
» mesaj pers

   Complet review. Nu știu dacă voi mai scrie și eu un altul. Camera 1586, check-in luni, pana ieri/ vineri încă nu aveam lenjeria schimbată.

   Camerista in vârsta și grăsuță doar mima ca face curățenie.

   Am scris nemulțumirile mele de pe șezlong de la piscina, din comoditate, prin mess Facebook, mi-au răspuns rapid.

   Când am revenit in camera in scurt timp am inteles ca ajunsese aici reclamația mea.

   

   Wifi f slabut peste tot, spre lipsa in zona exterioara.

   

   Oarece miros neplăcut in zona restaurantului. Acesta fiind la nivelul -1. Cu siguranța pe acolo trec și țevile de scrurgere/ canalizare. Noi mâncam DOAR pe terasa.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.07.17 16:32:03]
» mesaj pers

   @sens: da-mi voie sa nu cred aproape nimic din tot ceea ce spui! Poate doar problema net-ului in anumite zone, asta da!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.07.17 16:43:54]
» mesaj pers

   @sens:

   Bănuiesc că eşti încă acolo.

   Sugestia mea ar fi să te bucuri în continuare de vacanţă, iar la întoarcerea acasă să-ţi scrii propriile impresii despre hotel.

   Eu poate am exagerat cu detaliile fiind vorba de un hotel nou nouţ deschis de doar două săptămâni la data vizitei mele.

   Nu am pretenţia de a deţine adevărul absolut. Eu am scris doar ce am văzut şi am simţit acolo atunci când am fost.

   Mai multe impresii scrise de persoane diferite, cu gusturi şi aşteptări diferite conduc la o medie mai reprezentativă a locaţiei respective şi sunt de ajutor celor interesaţi de un sejur la acest hotel.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- sens
[15.07.17 16:47:27]
» mesaj pers

   @maria55: Sunt o persoana obiectiva. Nu exagerez laudativ dar nici nu îmi place sa ascund gunoiul sub preș. Si am experiența turistică f vasta.

   Am început comentariul cu " review complet". Sunt multe aspecte pozitive dar toate au fost punctate de Nicol.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- sens
[15.07.17 16:52:35]
» mesaj pers

   @nicole33: eu ma bucur de tot ce e bun și frumos, Nicol!

   Iar când am intrat prima data in hotel am zis: " asta va fi și la anul" :)))

   Camera e superba.

   Ne relaxam, ne simțim bine.

   Aspectele care nu îmi plac sunt ocolite. ;)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[15.07.17 17:03:51]
» mesaj pers

   @sens: acum la rându-mi sa ma supar si eu pe tine ca m-ai facut anormală si penibilă!

   Nu! Ai fost dur si nedrept! Dar nu ma supar! Daca am spus ca "nu pot sa cred", asta nu inseamna nici pe departe ca te-as fi facut mincinos! Bine, imi asum greseala😂😂😂ortografică, adica era necesar un semn de exclamare ca sa faci diferenta! Adica mai pe romaneste, cam mari diferente intre luna mai si iulie!!!

   Atât!

   Sunt mult prea in varsta să nu-mi asum niste greseli, dar mult prea normală incat sa pot face niste diferente... cât despre penibilitate😂😂😂o fi, ca prea cu foc ai spus-o!

   Eu totusi iti doresc un sejur fain in continuare!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster45
[15.07.17 17:09:11]
» mesaj pers

   @sens:

   Calm.

   Maria55 nu a afirmat că ai minţi în privinţa hotelului. Ea şi-a exprimat doar neîncrederea în faptul că lucrurile se pot schimba atât de mult în doar două luni de când şi ea a fost acolo.

   O atitudine agresivă nu te va face mai credibil.

   Ecoul tău a fost editat.

   

   Vă rog pe amândoi să păstraţi discuţia în limite decente.

   Mulţumesc.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- hanibalbogdan
[19.07.17 12:28:09]
» mesaj pers

   @nicole33:

   Buna ziua

   Foarte utile impresile. Multumim frumos.

   Ma intereseaza doua aspecte legate de drum:

   Sectorul de drum deteliorat dintre Razgrad si Târgoviște?

   La ce ora ai traversat Istambulul? Pe unde?

   Cat de aglomerat a fost?

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- sens
[19.07.17 12:41:45]
» mesaj pers

   @hanibalbogdan: Ieri am venit din Turcia. Vorbesc deci de sensul acesta de mers.

   Drumul este închis. Din giratoriu ești direcționat către Razgrad prin Popov. Noi am intrat totuși pe acest drum, am mers câțiva km și in mijlocul drumului erau multe mormane de piatra: Drum total închis, inposibil de mers mai departe. Ne-am întors ușor, prima la stânga și am ieșit intr-un drum principal, din nou întrebarea dacă sa o luam spre Razgrad sau via Popov -Razgrad.

   Am zis sa mai facem o încercare către Razgrad... din nou după câțiva km drum semnalizat închis dar localnicii circula continuu. Am trecut așadar și noi ieri (18.07) pe acel drum care este in multe locuri decopertat. (zona Monastirsk).

   Și in Turcia se lucrează pe multe tronsoane.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[19.07.17 18:29:35]
» mesaj pers

   @hanibalbogdan:

Sectorul de drum deteliorat dintre Razgrad si Târgoviște?

   Tronsonul Razgrad-Târgovişte a fost foarte prost anul acesta. Cred că de prin 2010-2011 nu am mai văzut asemenea gropi pe acest traseu:(.

   Zona care arăta ca după bombardament era de la Manastirko la Trapişte. Eu am trecut pe aici pe 13 mai şi la întoarcere pe 5 iunie. La sfârşit de iunie deja începuseră să-l repare.

La ce ora ai traversat Istambulul? Pe unde?

   11,52-13,57 Edirne-Istanbul pe O3, la 15,05 am intrat pe O2 (Fatih Mehmet Sultan Koprusu), 15,24-16,32 pe O4 Istanbul-Adapazari.

   La întoarcere a fost mult mai bine ca la dus, dar mai aglomerat decât eram noi obişnuiţi, deoarece a fost prima dată când ne-am întors într-o zi de luni şi nu de duminică. Bine, duminica dimineaţa era parfum. Mai liber ca traversarea Bucureştiului într-o zi lucrătoare la 7,30 dimineaţa :).

Cat de aglomerat a fost?

   Foarte aglomerat. Nu mi-a plăcut deloc drumul de anul acesta. Anul trecut a fost superb.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[19.07.17 18:34:57]
» mesaj pers

   @sens:

Drumul este închis. Din giratoriu ești direcționat către Razgrad prin Popov.

   Utilă informaţia cu drumul închis.

   Prin Popovo se ocoleşte destul de mult şi sunt şi destul de multe localităţi prin care treci. Decât prin Popovo mai bine schimb traseul.

   Mă bucur sincer că s-au apucat să-l repare temeinic. Prea era făcut praf. În septembrie intenţionez să plec tot pe acolo în Turcia. Asta dacă se redeschide până atunci :)).

   Dacă nu se redeschide, aplic planul B:

   București- Giurgiu- Ruse- Veliko Târnovo- Gurkovo- Sliven- Yambol- Elhovo- Lesovo- Hamzabeyli.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Nasshu
[19.07.17 18:59:20]
» mesaj pers

   Nu știu dacă la noi există, dar la bulgari 100 % este :)

   Pentru cei curioși să vadă zonele/drumurile unde se lucrează sau care sunt închise pot consulta siteul lima.api.bg/dashboard

   Infomațiile lui sens se verifică. Drumul clasic între Razgrad și Tțrgiviște figurează pe hartă ca închis!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- sens
[19.07.17 19:22:05]
» mesaj pers

   @nicole33: nici pe noi nu ne încânta ideea ocolului prin Popov, de aceea am ales sa continuam spre Razgrad in condițiile in care localnicii ne-au asigurat ca putem ajunge in oraș.

   Așadar am mers 18 km cu viteza redusă, se lucra serios tronsonul după utilajele și muncitorii din zona. Spre norocul nostru la ora 17 când am trecut pe acolo își cam încheiau activitatea.

   Sunt șanse mari ca in Septembrie sa aveți drum bun.

   PS: anul asta am văzut și Pamukkale! Minunat!! Și apoi " ocazia" sa trecem prin ploaie torentiala între Ayvacik și Canakkale.

   Pt noi s -a încheiat frumos aventura Turcia 2017.

   Vacanța plăcută și pe toamna!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- nicole33 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[19.07.17 22:34:11]
» mesaj pers

   @Nasshu:

   Mulţumesc mult.

   Extrem de util şi de ţinut minte.

   Până acum studiam doar starea drumurilor din Bulgaria (roads-bg.eu) în săptămâna dinaintea plecării pentru a şti la ce să mă aştept în funcţie de varianta aleasă şi mereu s-a confirmat, dar văd că nu se mai actualizează.

   =

   @Sens:

PS: anul asta am văzut și Pamukkale! Minunat!!

   Felicitări şi să ne povesteşti!

   Mi-e dor să revăd Pamukkale.

   Mulţumesc pentru urări.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- m liviu
[21.10.17 14:52:19]
» mesaj pers

   Cand citesc ecourile lui Nicole imi schimb starea de spirit. In general a fost la hoteluri unde gradul de satisfactie a fost mare.

   Multumim de tot cea ce ne ai spus si pe mine ma cam pui pe ganduri.

   Dc anul trecut nu as fi mers la acest hotel acum incep sa ma balbai 😊😊😊. Royalurile de Side delphin Alanya sau Seginus... multumim inca o data Nicole

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- maria55 CONS. ONORIFIC AFA / TURCIA
[21.10.17 15:53:12]
» mesaj pers

   @m liviu: si anul acesta, chiar a avut oferte bunicele! Ai ratat! Nu mai sta atat de mult pe ganduri! Stiu ca este greu in a lua o decizie, dar hotelul este unul bun aproape din tpdv. Mai aveau de lucrat la solucitudinea personalului, dar fiind primul an, a fost de inteles@ raport pret calutate a fost unul bun!

   Mie imi este f greu sa recomand cuiva o locatie, pentru ca reusita vacantei depinde fff mult si de profilul turistic al fiecaruia!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
  Publicitate    [17.07.18 10:45:40]  
.

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
NOTĂ: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[187] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804057">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804057"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804057">Şterge vot</a></div><span id="v9804057" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804057)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804057Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804057MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P02x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804058">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804058"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804058">Şterge vot</a></div><span id="v9804058" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804058)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804058Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804058MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P03x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804059">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804059"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804059">Şterge vot</a></div><span id="v9804059" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804059)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804059Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804059MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03x [MAY-2017] Royal Seginus Lara -
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]P04x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804060">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804060"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804060">Şterge vot</a></div><span id="v9804060" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804060)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804060Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804060MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04x [MAY-2017] Royal Seginus Lara -
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P05x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804061">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804061"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804061">Şterge vot</a></div><span id="v9804061" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804061)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804061Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804061MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05x [MAY-2017] Royal Seginus Lara -
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P06x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804062">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804062"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804062">Şterge vot</a></div><span id="v9804062" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804062)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804062Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804062MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06x [MAY-2017] Royal Seginus Lara -
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P07x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804063">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804063"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804063">Şterge vot</a></div><span id="v9804063" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804063)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804063Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804063MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P08x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804064">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804064"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804064">Şterge vot</a></div><span id="v9804064" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804064)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804064Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804064MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08x [MAY-2017] Royal Seginus Lara -
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P09x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804065">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804065"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804065">Şterge vot</a></div><span id="v9804065" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804065)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804065Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804065MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P10x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804066">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804066"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804066">Şterge vot</a></div><span id="v9804066" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804066)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804066Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804066MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P11x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016 -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 23.10.16] - <span class="allrVotedi" id="av804067">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv804067"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=804067">Şterge vot</a></div><span id="v9804067" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(804067)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f804067Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e804067MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11x [MAY-2017] Royal Seginus Lara - octombrie 2016
foto nicole33 [23.10.16]
# [50 PMA, +BONUS]

P01 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - la o cafea şi un mojito cu doamna senator -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863259">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863259"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863259">Şterge vot</a></div><span id="v9863259" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863259)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863259Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863259MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - la o cafea şi un mojito cu doamna senator
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - Cu Maria pe terasă la un mojito şi o cafea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863260">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863260"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863260">Şterge vot</a></div><span id="v9863260" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863260)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863260Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863260MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - Cu Maria pe terasă la un mojito şi o cafea
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - una din stelele din lobby, aici la ultimul etaj -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863261">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863261"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863261">Şterge vot</a></div><span id="v9863261" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863261)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863261Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863261MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - una din stelele din lobby, aici la ultimul etaj
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - steaua de la etajul nostru -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863262">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863262"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863262">Şterge vot</a></div><span id="v9863262" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863262)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863262Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863262MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - steaua de la etajul nostru
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - holul hotelului. vedere de sus -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863263">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863263"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863263">Şterge vot</a></div><span id="v9863263" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863263)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863263Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863263MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - holul hotelului. vedere de sus
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - holul hotelului. vedere de jos -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863264">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863264"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863264">Şterge vot</a></div><span id="v9863264" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863264)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863264Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863264MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - holul hotelului. vedere de jos
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - scările de la nivelul recepţiei la cel al piscinei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863265">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863265"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863265">Şterge vot</a></div><span id="v9863265" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863265)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863265Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863265MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - scările de la nivelul recepţiei la cel al piscinei
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863266">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863266"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863266">Şterge vot</a></div><span id="v9863266" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863266)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863266Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863266MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - intrarea în hotel
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - intrarea în hotel. seara -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863267">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863267"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863267">Şterge vot</a></div><span id="v9863267" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863267)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863267Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863267MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - intrarea în hotel. seara
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863268">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863268"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863268">Şterge vot</a></div><span id="v9863268" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863268)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863268Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863268MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - intrarea în hotel
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - parcarea hotelului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863269">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863269"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863269">Şterge vot</a></div><span id="v9863269" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863269)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863269Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863269MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - parcarea hotelului
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - parcarea hotelului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863270">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863270"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863270">Şterge vot</a></div><span id="v9863270" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863270)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863270Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863270MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - parcarea hotelului
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - holul de la etajul 4 cu mocheta nouă şi pufoasă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863271">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863271"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863271">Şterge vot</a></div><span id="v9863271" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863271)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863271Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863271MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - holul de la etajul 4 cu mocheta nouă şi pufoasă
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera 1475 cu sonerie şi indicatoare de curăţenie şi 'nu deranjaţi' -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863272">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863272"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863272">Şterge vot</a></div><span id="v9863272" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863272)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863272Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863272MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera 1475 cu sonerie şi indicatoare de curăţenie şi "nu deranjaţi"
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera superior deluxe (cea mai ieftină) cu pat matrimonial şi pat single -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863273">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863273"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863273">Şterge vot</a></div><span id="v9863273" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863273)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863273Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863273MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera superior deluxe (cea mai ieftină) cu pat matrimonial şi pat single
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - televizorul şi zona de living -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863274">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863274"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863274">Şterge vot</a></div><span id="v9863274" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863274)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863274Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863274MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - televizorul şi zona de living
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - setul de preparare a ceaiului şi cafelei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863275">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863275"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863275">Şterge vot</a></div><span id="v9863275" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863275)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863275Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863275MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - setul de preparare a ceaiului şi cafelei
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - minibarul completat zilnic gratuit -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863276">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863276"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863276">Şterge vot</a></div><span id="v9863276" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863276)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863276Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863276MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - minibarul completat zilnic gratuit
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera superior deluxe -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863277">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863277"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863277">Şterge vot</a></div><span id="v9863277" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863277)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863277Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863277MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera superior deluxe
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - tavanul în zona livingului -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863278">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863278"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863278">Şterge vot</a></div><span id="v9863278" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863278)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863278Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863278MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - tavanul în zona livingului
foto nicole33 [11.06.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - zona de living interesant iluminată -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863279">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863279"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863279">Şterge vot</a></div><span id="v9863279" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863279)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863279Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863279MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - zona de living interesant iluminată
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P22 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - aerul condiţionat centralizat, bine poziţionat în tavanul fals -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863280">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863280"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863280">Şterge vot</a></div><span id="v9863280" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863280)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863280Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863280MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - aerul condiţionat centralizat, bine poziţionat în tavanul fals
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P23 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - dressingul spaţios -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863281">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863281"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863281">Şterge vot</a></div><span id="v9863281" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863281)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863281Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863281MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P23 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - dressingul spaţios
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P24 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - seiful încăpător, dar lăsat blocat pe deschis de către oaspeţii precedenţi -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863282">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863282"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863282">Şterge vot</a></div><span id="v9863282" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863282)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863282Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863282MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P24 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - seiful încăpător, dar lăsat blocat pe deschis de către oaspeţii precedenţi
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P25 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - baia foarte mare şi foarte curată -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863283">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863283"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863283">Şterge vot</a></div><span id="v9863283" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863283)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863283Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863283MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P25 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - baia foarte mare şi foarte curată
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P26 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - toaleta separată de restul băii printr-o uşă cu geam mat -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863284">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863284"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863284">Şterge vot</a></div><span id="v9863284" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863284)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863284Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863284MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P26 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - toaleta separată de restul băii printr-o uşă cu geam mat
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P27 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - cabina de duş pentru două persoane, cu duş fix şi mobil, care putea fi transformată în minisaună -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863285">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863285"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863285">Şterge vot</a></div><span id="v9863285" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863285)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863285Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863285MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P27 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - cabina de duş pentru două persoane, cu duş fix şi mobil, care putea fi transformată în minisaună
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P28 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - cabina de duş -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863286">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863286"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863286">Şterge vot</a></div><span id="v9863286" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863286)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863286Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863286MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P28 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - cabina de duş
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P29 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin cameră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863287">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863287"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863287">Şterge vot</a></div><span id="v9863287" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863287)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863287Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863287MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P29 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin cameră
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P30 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - balconul camerei mele cu vedere laterală la mare -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863288">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863288"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863288">Şterge vot</a></div><span id="v9863288" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863288)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863288Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863288MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P30 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - balconul camerei mele cu vedere laterală la mare
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P31 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - marea văzută din balcon -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863289">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863289"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863289">Şterge vot</a></div><span id="v9863289" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863289)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863289Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863289MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P31 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - marea văzută din balcon
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P32 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - vederea mea la mare -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863290">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863290"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863290">Şterge vot</a></div><span id="v9863290" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863290)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863290Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863290MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P32 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - vederea mea la mare
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P33 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - dar aveam vedere şi spre oraş -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863291">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863291"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863291">Şterge vot</a></div><span id="v9863291" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863291)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863291Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863291MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P33 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - dar aveam vedere şi spre oraş
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P34 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera cu două paturi din apartamentul Mariei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863292">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863292"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863292">Şterge vot</a></div><span id="v9863292" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863292)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863292Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863292MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P34 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera cu două paturi din apartamentul Mariei
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P35 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera cu două paturi din apartamentul Mariei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863293">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863293"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863293">Şterge vot</a></div><span id="v9863293" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863293)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863293Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863293MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P35 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera cu două paturi din apartamentul Mariei
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P36 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera cu pat matrimonial din apartamentul Mariei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863294">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863294"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863294">Şterge vot</a></div><span id="v9863294" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863294)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863294Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863294MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P36 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - camera cu pat matrimonial din apartamentul Mariei
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P37 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - land view din balconul Mariei spre terenurile de sport, luna park şi aquaparkul pentru copii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863295">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863295"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863295">Şterge vot</a></div><span id="v9863295" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863295)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863295Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863295MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P37 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - land view din balconul Mariei spre terenurile de sport, luna park şi aquaparkul pentru copii
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P38 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - land view din balconul Mariei -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863296">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863296"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863296">Şterge vot</a></div><span id="v9863296" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863296)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863296Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863296MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P38 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - land view din balconul Mariei
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P39 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - recepţia -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863297">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863297"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863297">Şterge vot</a></div><span id="v9863297" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863297)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863297Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863297MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P39 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - recepţia
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P40 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin lobby şi lifturile -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863302">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863302"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863302">Şterge vot</a></div><span id="v9863302" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863302)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863302Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863302MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P40 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin lobby şi lifturile
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P41 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - lifturile, noi, silenţioase, elegante, spaţioase. Patru pe o parte şi patru pe partea cealaltă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863303">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863303"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863303">Şterge vot</a></div><span id="v9863303" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863303)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863303Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863303MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P41 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - lifturile, noi, silenţioase, elegante, spaţioase. Patru pe o parte şi patru pe partea cealaltă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P42 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863306">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863306"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863306">Şterge vot</a></div><span id="v9863306" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863306)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863306Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863306MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P42 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin lobby
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P43 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin lobby -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863307">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863307"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863307">Şterge vot</a></div><span id="v9863307" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863307)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863307Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863307MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P43 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - prin lobby
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P44 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - hotelul văzut noaptea de la piscină -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863339">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863339"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863339">Şterge vot</a></div><span id="v9863339" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863339)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863339Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863339MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P44 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - hotelul văzut noaptea de la piscină
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P45 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - piscina noaptea şi RHP frumos luminat -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863342">Şterge vot</a></div><span id="v9863342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P45 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - piscina noaptea şi RHP frumos luminat
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P46 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - parcarea hotelului şi mai goală seara -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863346">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863346"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863346">Şterge vot</a></div><span id="v9863346" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863346)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863346Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863346MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P46 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - parcarea hotelului şi mai goală seara
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P47 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - flori şi palmieri la intrarea în hotel -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863350">Şterge vot</a></div><span id="v9863350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P47 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - flori şi palmieri la intrarea în hotel
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P48 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - ieşirea din hotel spre plajă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863351">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863351"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863351">Şterge vot</a></div><span id="v9863351" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863351)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863351Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863351MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P48 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - ieşirea din hotel spre plajă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P49 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - drumul spre plajă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863354">Şterge vot</a></div><span id="v9863354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P49 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - drumul spre plajă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P50 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - drumul spre plajă. în dreapta este snack restaurantul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863356">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863356"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863356">Şterge vot</a></div><span id="v9863356" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863356)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863356Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863356MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P50 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - drumul spre plajă. în dreapta este snack restaurantul
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P51 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - lungul drum de la plajă spre casă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863359">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863359"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863359">Şterge vot</a></div><span id="v9863359" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863359)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863359Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863359MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P51 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - lungul drum de la plajă spre casă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P52 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - în final am ajuns şi la plajă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863362">Şterge vot</a></div><span id="v9863362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P52 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - în final am ajuns şi la plajă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P53 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - duşuri, cabine de schimb şi toalete chiar lângă plajă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863366">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863366"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863366">Şterge vot</a></div><span id="v9863366" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863366)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863366Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863366MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P53 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - duşuri, cabine de schimb şi toalete chiar lângă plajă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P54 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - ţâşnitori pentru spălat pe picioare -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863369">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863369"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863369">Şterge vot</a></div><span id="v9863369" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863369)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863369Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863369MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P54 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - ţâşnitori pentru spălat pe picioare
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P55 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - loc de joacă pentru copii pe plajă, dar la umbră -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863373">Şterge vot</a></div><span id="v9863373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P55 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - loc de joacă pentru copii pe plajă, dar la umbră
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P56 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja şi marea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863376">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863376"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863376">Şterge vot</a></div><span id="v9863376" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863376)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863376Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863376MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P56 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja şi marea
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P57 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - pe plajă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863377">Şterge vot</a></div><span id="v9863377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P57 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - pe plajă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P58 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - nisipul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863380">Şterge vot</a></div><span id="v9863380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P58 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - nisipul
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P59 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja şi pontonul -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863382">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863382"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863382">Şterge vot</a></div><span id="v9863382" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863382)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863382Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863382MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P59 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja şi pontonul
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P60 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - pe plajă -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863384">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863384"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863384">Şterge vot</a></div><span id="v9863384" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863384)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863384Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863384MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P60 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - pe plajă
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P61 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja, pontonul şi marea -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863386">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863386"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863386">Şterge vot</a></div><span id="v9863386" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863386)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863386Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863386MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P61 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja, pontonul şi marea
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P62 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863390">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863390"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863390">Şterge vot</a></div><span id="v9863390" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863390)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863390Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863390MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P62 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - plaja
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P63 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - unul mai curajos -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863391">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863391"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863391">Şterge vot</a></div><span id="v9863391" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863391)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863391Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863391MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P63 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - unul mai curajos
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P64 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - piscina interioară -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863395">Şterge vot</a></div><span id="v9863395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P64 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - piscina interioară
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

P65 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - piscina interioară pentru copii -- foto by <b>nicole33</b> [uploaded 11.06.17] - <span class="allrVotedi" id="av863403">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv863403"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=863403">Şterge vot</a></div><span id="v9863403" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(863403)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f863403Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e863403MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P65 [MAY-2017] Royal Seginus Lara - piscina interioară pentru copii
foto nicole33 [11.06.17]
# [0 PMA, fara bonus]

[187] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2018 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2018 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

pagină generată in 0.757164001465 sec