87494 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Poseidon Beach Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
20.07.2018
DE
Avatar silvia tudoran
vârsta 40-50 ani
DIN Bucuresti
înscris/ă în 03.08.11
MEMBRU: PARTENER
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 7 nopti
TIP: FAMILIE CU COPII
REGIM MASĂ AI
PREŢ SEJUR:
--
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2
+ COPII: 2 -- varsta: 11 si 14

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
90.0 %
  
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100 %
 
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
80.0 %
  
Mai degrabă mulțumit

NOTA MEDIE rez.:
9.00
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   
NB: Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment); — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții. Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

Hotel Poseidon Zakyntos Laganas


Atât de mult ne-am dorit să ajungem pe insula Zakyntos, încât aproape că nici nu ar fi contat unde stăm. Dar ne-am stăduit să fie ceva pe placul celor din grupul cu care călătorim, cu camere destul de mari în care să încăpem cu toții, pe familii, cu mesele incluse, astfel încât să nu pierdem timp de fiecare dată cu căutarea unei taverne decente, să aibă și piscină, dar să fie pe plajă - cu nisip fin, fără pietricele, pentru cei mici - dar într-o zonă cu viață de noapte... e-he... E foarte greu să ne facem pe plac!

Totuși Laganas s-a dovedit a fi, ca zonă, locul potrivit.

Să zic că alegerea hotelului s-a dovedit a fi cam pripită - așa am simțit în prima fază. În topul nostru au fost altele, dar au picat rând pe rând, pentru că nu au respectat unele criterii. Dacă stau să mă gândesc bine, nici nu au construit grecii hotelul care să ne mulțumescă pe toți! :D :D :)

Traseu - pe insula Zakyntos există aeroport, cu acces facil către toate zonele de plajă. Noi am călătorit cu autoturismul, poposind pentru o noapte la Metsovo - vezi impresii. Traseul Russe - Metsovo a fost parcurs în intervalul 6:00-14:45 iar Metsovo - Zakyntos 9:30-16:00, cu o oră și jumătate deplasarea cu ferryboatul. Ca taxe de drum au fost: podul Giurgiu - Russe 14 lei, 18 E vigneta BG pentru două săptămâni, autostrăzile din Grecia (2,40 E + 1,20E + 2,40E + 2,10E + 1,20E + 3E + 3,10E + 3,50E + 3E) +13,30 E Podul Patra. Adică un total de 35,20 E. Iar ferryboatul a costat 28,90 E pentru auto și 8,90 E / persoană.

Din Zante, de unde ne-a lăsat ferry, am mai făcut 15 min până la hotel. Din păcate acest resort nu are parcare, așa că am găsit câteva locuri în apropiere, fără plată.

Check-in rapid, brățări de all inclusive, personal vorbitor de limba engleză, 1,5 E taxă de stațiune pe cameră și... fețe de adolescenți dezamăgiți - pentru că hotelul nu are WI-FI gratuit. (Acest ultim aspect s-a rezolvat - cu 10 E / device pentru întregul sejur și zâmbetul a revenit rapid.):)

CAZAREA - Familia nostră formată din 4 persoane a fost cazată într-o cameră cu vedere laterală spre mare cu 4 paturi (3+1 suplimentar), cu balcon (scaune, masă, uscător), baie cu produse de igienă personală (de duzină) și o cădiță minusculă, feon, prosoape, două șifoniere spațioase, Tv imens, frigider. Pe jos, atât în cameră cât și la baie era gresie deschisă la culoare, ieftină.

Spațiile comune arătau mult mai bine, dar camera era modestă. Copiii, mai exigenți, au conchis că hotelul este unul mediocru. (!!!) Deh... ! Pretenții de copii plimbați peste tot, că așa mă plimba și pe mine tata (până la țară și înapoi) :p

Proprietatea este formată dintr-o clădire principală în formă de U și două corpuri pe lateralul piscinei. În cea principală, la parter, se află recepția, lobby-barul, terasa, bucătăria și spațiul de servire a mesei.

Între corpul principal și piscină se află o grădină cu legume și ierburi aromatice, delimitate frumos, cu balansoare, gazon, palmieri, cu flori în ghiveci și gard viu din rododendron.

În continuare, mergând spre plajă, coborând câteva trepte, în partea stângă se află barul unde se servesc snackuri, înghețată, bere, vin, foietaje, pizza, hotdog, hamburger, cafea, ceai. În fața acestui bar - o terasă acoperită și piscina.

Șezlonguri de jur împrejur și în partea opusă snackbarului există un poolbar, unde se servesc coktailuluri, bere la draft, suc, apă.

Proprietatea continuă cu un spațiu pentru copii (în partea dreaptă a poolbarului), format dintr-o încăpere cu un animator, unde copiii pot desena, pot participa la jocuri și o zonă exterioară delimitată, cu căsuțe și tobogane de plastic, cu nisip pe jos (copii de max. 5 ani).

Până să ajungem la mare, există un spațiu verde de cca. 1000mp cu șezlonguri și umbrele. În această zonă se poate sta fără plată.

Coborând cele câteva trepte, spre nisip, hotelul are un spațiu de cca. 1500mp de plajă cu șezlonguri și umbrele - pentru care se percepe o taxă (6 E - 2 șezlonguri + umbrelă + măsuță).

Langă acest spațiu se afla Taverna DRIFTWOOD - situată pe plajă, care avea program cu muzică live in fiecare dupa-amiază de la ora 18:00 (cântau coveruri ale pieselor din anii 70-80) de-ți era mai mare dragul să stai pe sezlong să-i asculți!

MASA - hotelul este încadrat în conceptul all inclusive și toate mesele sunt servite în incinta restaurantului de la parter, care are și terasă în față și lateral, cu copertină și fără. Programul de masă este 08:00-10:00,12:30-14:30 și 19:30-21:00. Există și variante de mijloc: 10.00-11.00 (late breakfast), și 10.00-18.00 (gustări la piscină).

Cu privire la băuturi, pe acestrea le puteți găsi la poolbar (10.00-23.00), lobbybar (10.00-23.00) și snackbar (10.00-18.00).

De asemenea, puteți solicita cu o zi înainte, până în ora 18.00, la recepție, un lunchbox (prânzul la pachet) pentru cazul în care doriți să mergeți în excursie/croazieră și nu ajungeți la masă.

Cu privire la varietatea felurilor de mâncare, pe mese, poate v-ar interesa în detaliu...

Micul dejun (aceleași produse zilnic) - omletă, ou fiert, ochiuri, bacon, cremwurști, porumb, ciuperci, mezeluri, măsline, brânză, cașcaval, legume proaspete, iaurt grecesc, iaurt cu fructe, pâine de câteva feluri, croissante, fursecuri, cereale, gem, unt, margarină, miere, ceai, cafea, lapte.

Prânzul - are o parte dintre produse care se servesc zilnic: legume proaspete, salate, măsline, brânză, tzatziki, legume mexicane, pizza, orez, paste și sosuri, cartofi prăjiți, pepene, nectarine, mere, portocale, înghețată;

- se schimbă produsele din carne - sunt 2-3 feluri - pește, pui, vită, porc, sub diferite forme, calamar, souvlaki, grătare, pane-uri, la cuptor, în sos tomat, etc.

- zilnic sunt 3-4 feluri de desert: prăjituri, jeleuri, baclavale, budinci, plăcinte.

Cina - este la fel ca prânzul din punct de vedere culinar, schimbându-se doar felurile gătite cu carne și prăjiturile. Seara am găsit și supe.

PLAJA și APA - se poate face plajă pe șezlongurile de la piscină și pe cele de pe iarbă. Pe plaja cu nisip, așa cum am mai spus, pachetul de două șezlonguri cu umbrelă și o măsuță costă 6 euro pe zi. Apa de la piscină atinge 2,50m, pornind de la 1,20m., dar există și două bazine mici, lipite de piscina mare, care au o adâncime de 0,60m și 0,90 m. Programul: 09:00-20:00. Nu există banc de prosoape, dar se pot folosi cele din cameră. Se practică rezervarea cu prosop pe șezlongurile de pe spațiul verde, acesta fiind locul cel mai aglomerat.

Apa mării a avut o temperatură bună pentru înot în timpul dimineții, iar după-amiaza era foarte, foarte caldă. Pe plaja cu nisip fin abia dacă găseam vreo scoică ici-colo. Apa - cristalină, se vedeau bancuri de pești mici care se apropiau să te ciugulească de degete dacă zăboveai un timp nemișcat. Este de menționat că nisipul de pe mal era în permanență umed și nu sunt șanse să te trezește cu el pe prosop la prima rafală de vânt (asta dacă nu cumva ai vreun neastâmpărat mic cu tine...). Saltelele pentru șezlonguri ți le iei singur, nu sunt destule și nici nu le strânge nimeni seara.

ENTERTAIMENT - cel al hotelului este foarte slab. Sunt 3-4 animatori tineri dar... obosiți! :p :p Încearcă să adune turiști pentru un volei pe plajă, streching sau curs de salsa și tot ei organizează seara spectacole și câte un concurs de Bingo sau Music-quiz, Karaoke. În una din seri a fost invitat un fachir, în alta o formație de dansuri populare grecești. În seara în care era programată discoteca, ne-am uitat cu toții la un meci din Campionatul Mondial de Fotbal pe un proiector. Bucuria doamnelor! :D :p

Concluzia este că nu s-a investit în entertaiment pentru că nu era nevoie.

Laganasul este plin de cluburi, fiind recunoscut pentru petrecerile până la răsăritul soarelui. Între două cluburi se găsește câte o tavernă, un magazin de suveniruri, o agenție de turism care închiriază bărci sau vinde excursii în jurul insulei, (la obiective turistice precum Keri Caves, Blue Caves, Navagio, Turtle Island), taxi-boats, etc. De toate, mai puțin sporturi nautice care să presupună forjarea motoarelor pe mare, pentru că zona este protejată - se numește Rezervația Naturală Marină Zakyntos.

Principala atracție a insulei este Caretta-Caretta, o specie de broască țestoasă imensă care se află pe cale de dispariție. Și pe plaja din Laganas, care este cea mai întinsă din toată insula, puteți găsi cuiburi cu ouă de broască țestoasă (mai ales spre zona nefrecventată de turiști). Acestea sunt protejate printr-un dispozitiv metalic special, pe care este atașată o plăcuță cu inscripția datei la care au fost depuse ouăle.

Există, totuși, un loc în care se practică sporturi nautice- Banana Beach, unde puteți face parasailing, diving, etc.

După acest sejur, mi-au rămas întipărite în minte peisajele din portul Zante, străduțele înguste în rampă și casele cu flori ale grecilor, plaja Navagio (văzută de sus și de jos), tavernele cochete înșirate pe malul Mării Ionice, culoarea apei din grote (un verde-turcoaz-bleu inexplicabil, ireal), livezile cu măslini aliniați, copacii arși pe o rază de câțiva kilometri, în zona montană, icoanele de la Muzeul Bizantin din port, luxosul ferryboat Levante și mirosul leandrilor roz, bătuți.

Oricâte poze aș face - și am încărcat destule - ochiul captează mereu imagini mult mai frumoase!

Revenind la hotel, trecând peste aspectul modest și învechit al camerei, peste cădița neîncăpătoare și obiectele sanitare de proastă calitate, îl recomand pentru spațiile frumoase exterioare, pentru serviciile legate de masă, pentru nisipul fin al plajei, pentru intrarea lină în apă și pentru poziția bună în stațiune.

La minusuri i-aș mai adăuga pe zgomotoșii adolescenți englezi veniți în tabără aici (noi am prins două serii!!). Au fost și câteva familii cu bebeluși... Pe mine personal nu m-au deranjat, dar cei din grup i-au considerați plângăcioși și iritanți (atât pe plajă cât și noaptea, în camere).

Ca să n-o mai lungesc... dacă sunt cumva aspecte pe care am omis să le abordez, vă răspund cu drag în mesaj privat.

Ponturi: 1. Cea mai bună cafea (singura din boabe) este cea de dimineață. 2. Magazin Lidl - la 3 km.

Cu voturi sau fără, știu că vă sunt de folos pentru că și voi îmi sunteți, de fiecare dată! :*

Vacanțe frumoase tuturor!

---
Impresii încărcate de silvia tudoran in 20.07.2018 08:40:20

Validat / Publicat: 20.07.18 09:46:39


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1156

Notează ca FAVORIT[ ce înseamnă? ] - ales ca "favorit" de 1 useri

NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (silvia tudoran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [1300 PMA]  -  UTIL/BUN [600 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  30600 PMA (din 22 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[20.07.18 09:23:46]
» mesaj pers

   Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- silvia tudoran
[20.07.18 09:38:30]
» mesaj pers

   @webmasterX: da, este foarte bine acolo

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- mondo_76
[20.07.18 13:39:57]
» mesaj pers

   @silvia tudoran: Frumos review. Vorbim totusi de Marea Ionica, nu Adriatica. Si cred ca Plaja Navagio (emblema insulei, nu Insula Navagio).

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- silvia tudoran
[20.07.18 15:46:03]
» mesaj pers

   @mondo_76: Multumesc!

   Asa este - cu Adriatica am ramas in minte de anul trecut... cand am fost in Muntenegru la Hotel Mediteran (Becici/Budva) despre care am povestit cu mare drag.

   Iar cu insula... si cu asta ai dreptate, probabil am fost foarte grabita in a relata totul, cu cat mai multe amanunte.

   Dar ma bucur ca ai fost tu vigilent, ca sa nu ramana textul cu inexactitati.

   Webmaster, te rog mult, scapa-ma de rusinea acestor greseli...

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- webmaster
[21.07.18 19:47:33]
» mesaj pers

   Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- webmasterX
[21.07.18 19:53:02]
» mesaj pers

   @silvia tudoran:

Webmaster, te rog mult, scapa-ma de rusinea acestor greseli...
Rezolvat!

   Nu este nici o ruşine, i se poate întâmpla oricui asemenea scăpări!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- silvia tudoran
[22.07.18 00:28:11]
» mesaj pers

   @webmasterX: Multumesc!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
  Publicitate    [20.10.19 15:30:37]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[32] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] intrarea in hotel -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987682">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987682"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987682">Şterge vot</a></div><span id="v9987682" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987682)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987682Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987682MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] intrarea in hotel
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] aleea catre piscina -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987683">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987683"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987683">Şterge vot</a></div><span id="v9987683" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987683)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987683Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987683MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] aleea catre piscina
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] balcon cu boungavilea cu vedere in spate -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987684">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987684"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987684">Şterge vot</a></div><span id="v9987684" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987684)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987684Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987684MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] balcon cu boungavilea cu vedere in spate
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2018] lobby- bar - langa receptie -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987730">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987730"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987730">Şterge vot</a></div><span id="v9987730" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987730)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987730Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987730MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] lobby- bar - langa receptie
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] <span style="color:teal"><b>nevotabilă</b></span> - <span class="allrVotedi" id="av987731">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987731"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987731">Şterge vot</a></div>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018]
foto silvia tudoran [20.07.18] nevotabilă
# [50 PMA, fara bonus]

P06 [JUN-2018] imagine din camera noastra -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987732">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987732"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987732">Şterge vot</a></div><span id="v9987732" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987732)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987732Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987732MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] imagine din camera noastra
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] imagine cu lateralul hotelului -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987733">Şterge vot</a></div><span id="v9987733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] imagine cu lateralul hotelului
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] sea side view - vedere de la balconul camerei noastre -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987734">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987734"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987734">Şterge vot</a></div><span id="v9987734" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987734)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987734Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987734MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] sea side view - vedere de la balconul camerei noastre
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] vedere spre restaurantul hotelului - dinspre gradina cu legume -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987735">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987735"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987735">Şterge vot</a></div><span id="v9987735" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987735)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987735Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987735MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] vedere spre restaurantul hotelului - dinspre gradina cu legume
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] spatii comune frumos ingrijite -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987736">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987736"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987736">Şterge vot</a></div><span id="v9987736" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987736)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987736Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987736MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] spatii comune frumos ingrijite
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] restaurantul hotelului - terasa neacoperită -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987737">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987737"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987737">Şterge vot</a></div><span id="v9987737" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987737)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987737Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987737MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] restaurantul hotelului - terasa neacoperită
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] restaurantul - partea cu terasa acoperită -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987816">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987816"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987816">Şterge vot</a></div><span id="v9987816" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987816)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987816Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987816MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] restaurantul - partea cu terasa acoperită
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] langa poolbar -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987817">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987817"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987817">Şterge vot</a></div><span id="v9987817" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987817)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987817Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987817MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] langa poolbar
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P14 [JUN-2018] sezlonguri pe iarba - gratuite -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987818">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987818"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987818">Şterge vot</a></div><span id="v9987818" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987818)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987818Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987818MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] sezlonguri pe iarba - gratuite
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] aleea spre plaja -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987820">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987820"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987820">Şterge vot</a></div><span id="v9987820" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987820)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987820Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987820MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] aleea spre plaja
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2018] plaja cu nisip foarte fin si umed -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987821">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987821"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987821">Şterge vot</a></div><span id="v9987821" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987821)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987821Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987821MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] plaja cu nisip foarte fin si umed
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2018] cel mai frumos loc de servit o cafea... -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987822">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987822"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987822">Şterge vot</a></div><span id="v9987822" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987822)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987822Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987822MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] cel mai frumos loc de servit o cafea...
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2018] debarcader la marginea plajei Laganas -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987824">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987824"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987824">Şterge vot</a></div><span id="v9987824" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987824)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987824Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987824MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2018] debarcader la marginea plajei Laganas
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2018] superba insula Navagio vazuta de sus -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987826">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987826"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987826">Şterge vot</a></div><span id="v9987826" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987826)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987826Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987826MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2018] superba insula Navagio vazuta de sus
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P21 [JUN-2018] taverna Horizon din apropiere -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987827">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987827"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987827">Şterge vot</a></div><span id="v9987827" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987827)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987827Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987827MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P21 [JUN-2018] taverna Horizon din apropiere
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P22 [JUN-2018] insula Cameo - la marginea plajei Laganas -- foto by <b>silvia tudoran</b> [uploaded 20.07.18] - <span class="allrVotedi" id="av987828">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv987828"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=987828">Şterge vot</a></div><span id="v9987828" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(987828)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f987828Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e987828MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P22 [JUN-2018] insula Cameo - la marginea plajei Laganas
foto silvia tudoran [20.07.18]
# [0 PMA, fara bonus]

[32] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.121829986572 sec