#I#D
86391 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Ferdinand Hotel

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
12.06.2018
DE
Avatar ANILU
--- F ---
vârsta 50-60 ani
DIN Bucureşti
înscris/ă în 27.07.14
MEMBRU: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2018
DURATA: 1 nopti
TIP: CUPLU FARA COPII
REGIM MASĂ 80 lei Cina / 2 per.
PREŢ SEJUR:
180 lei + MD
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
12.5 %
  
Extrem de nemulțumit
CAZARE [camere etc]:
25.0 %
  
Foarte nemulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
25.0 %
  
Foarte nemulțumit
CADRUL NATURAL
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit
DISTRACŢIE / RELAXARE
37.5 %
  
Mai degraba nemulțumit

NOTA MEDIE rez.:
2.75
  
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul NU ar recomanda această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

rezervare cazare
la PMM* = 44 EUR  
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

#G#0
#M#0
   

NU recomand!!!


Urmare de aici

Sâmbătă, 9 iunie se organizeză o întâlnire cu colegii mei din liceu și cu Dirigu... mă anunță soțul.

Unde? stai să vedem câți ne adunăm și unde găsim cazare, dar să fie cât mai aproape de Timișoara, să-i fie mai ușor Dirigintelui.

Pun aici o paranteză – am participat și la întâlnirea de 20 organizată la Craiova, foarte impresionată am fost de cum au decurs lucrurile – acum sunt 28 de ani de la terminarea liceului, iar Dirigintele a insistat să se mai întâlnească, doarece are o vârstă (79 de ani) și nu știe dacă mai ajunge la întâlnirea de 30 ani. Precizez că a venit cu Loganul lui de la Timișoara!!!

Binențeles, ca de fiecare dată cineva trebuie să se ocupe de organizare. Și ca de fiecare dată s-a ocupat tot colegul și prietenul nostru de la Craiova.

S-a stabilit întâlnirea la Herculane și după multe dezbateri pro și contra s-a hotărât cazarea pentru o noapte la Hotel Ferdinand.

Când am văzut pe AFA ce s-a scris despre acest hotel, am plecat către Herculane cu inima îndoită, dar până la urmă am zis ”om trăi și-om vedea”.

Pentru noi a fost un motiv în plus de plimbare, această întâlnire de la Herculane.

Sâmbătă nu foarte de dimineață am plecat spre Herculane, nu ne-am grăbit deloc, ne-am orit la Pitești, la Craiova, la Severin unde am mâncat de prânz la Taverna Sârbului-voi scrie separat un articol-și de aici nu reușeam să plecăm de ploaie și furtună.

Nu am reușit să vedem Dunărea, așa de tare ploua la un moment dat în drum spre Orșova.

Am ajuns în Herculane când Simona câștigase al doilea set, am ținut să menționez asta pentru că toată lumea era în holul hotelului la bar se uitau la meci.

Când am ajuns la hotel se vedeau urmele furtunii ce tocmai trecuse și pe acolo, nu mai era curent, fumătorii pe afară... unii pe telefoane... ne amuzam de situație.

S-a făcut lumină într-un final... am văzut victoria Simonei... am mers la recepție să primesc cheia de la cameră... o fătucă fără nici un chef mi-a dat cheia fără nici un fel de formalități... a ba da, a făcut o copie după CI... dar fără să semnez ceva...

Hotelul Ferdinand de găsește în centrul istoric al stațiunii în Piața Hercule.

Este monument istoric, fiind construit în anul 1810. În anii 2001-2002, a fost reabilitat și modernizat, după care a fost redat circuitului turistic ca un complex hotelier cu cazare de 3*, restaurant cu o frumoasă grădină de vară în spatele hotelului și bază de tratament.

Imaginați-vă că de atunci nu s-a mai făcut nici un fel de imbunătățiri...

Ce-am găsit eu acolo – aer închis... poate de la apele sulfuroase... neîngrijit... prăfuit... îmbâgsit... personal depășit de situație...

Imaginați-vă un hotel care mai rezistă pentru că are bază de tratament, oaspeții lui fiind majoritari pensionari. Și poate ocazional și turiști mai tineri pentru că acceptă tichete de vacanță.

Eiiiii... și ne-am dus noi 21 de persoane odată, în vreo 10 camere... pentru o noapte.

Din exterior clădirea hotelului nu pare veche... văruit cu alb... ferestre termopan... 2 etaje.

Intrăm... aici holul pare impozant, păstrâdu-se erhitectura inițială. Pereți groși de juma de metru, marmură peste tot, scări de acces către etaje duble și pe stânga și pe dreapta.

Recepția în stânga, în dreapta este un mic bar cu mese și scaune și cu LCD fixat pe un perete și mai departe se intra în restaurant.

La jumătatea scărilor spre etajul unul, există o ușă de ieșire către grădina din spatele hotelului. Un bar cu mese și scaune cam obosite, unde dimineață ne-am băut cafeaua.

Grădina dădea semne de neîngrijită... a fost odată frumos gândită. Scări spre foișoarele amplasate printre copaci, căsuțe pentru păsărele prin copaci, podeț peste un pârâiaș ce se termina într-o minicascadă.

Am stat și noi într-un foișor până s-a întunecat, nu avea lumină... pentru că :p... și la ora stabilită pentru cină am mers în restaurant.

Camera noastră am avut-o la etajul 1 cu fereastra către stradă, fără balcon. Nici o cameră nu are balcon.

Aer închis, miros greu. O cameră foarte înaltă, cu mochetă grena și mobilier normal pentru o cameră de hotel, dar nu de 3*. Cuier cu oglindă după ușă, masuță pentru bagaje, birou cu minifrigider gol pitit sub birou, dulap cu două uși, o minimăsuță cu două minitaburete...

Pat matrimonial cu două saltele uzate, cu oglindă pe tablierul patului =)) dar care nu a scârțiit. Noptiere stânga și dreapta patului la fel și veioze din care numai una avea un bec și funcționa.

Lenjeria albă, uzată cu un miros de vechi sau poate un detergent care nu plăcea nasului meu:(

Ascuns după perdea și draperii stătea un aparat dezmembrat și rupt din toate închieturile, care nu i-am înțeles rostul dacă tot era nefuncțional. Sau poate făcea parte din inventarul camerei și acolo trebuia să stea » :)

Fereastra din termopan, are fixate pe ea rulouri jaluzea, ce impiedicau deschiderea singurei ferestre mobilă la maxim. Noi am lăsat-o batant până am venit în cameră la culcare.

Foarte importat, aveam trei pahare, două de plastic în baie și unul de sticlă pe minimăsuță și o scrumieră!!! De ce scrumieră într-o cameră fără balcon... n-am înțeles!!! Poate de aici și mirosul greu din cameră!!! Păi dacă avem scrumieră putem fuma, Nu???!!! » :)

Baia – utilată și funcțională. Apă rece și caldă a fost fără probleme. Două săpunele, două plicuri cu gel și căte două prosoape de fiecare, mari și mici, din care atârnau ațele de vechi ce erau... albe au fost odată...

Am reușit să dormim cu chiu cu vai, o noapte... dar mai mult nu cred că aș fi rezistat!!!

Cum vă spuneam personalul a fost depășit de situație.

Am stabilit pentru cină un meniu fix pentru toți, ceafă cu cartofi aurii și salată de roșii, cost 40 lei.

La ora 20,30, băieții se chinuiau să facă o masă comună să putem sta cu toții... au reușit într-un final.

Cina- sau mai exact mâncarea, a fost un fiasco – ceafa a fost tare, cartofii n-au fost aurii au fost o budincă (bunicică), salata de roșii peste care a venit mai târziu o doamnă și ne-a mai pus câte o felie de brânză... Asta a fost cine a putut a mâncat cine nu... nu!!! » :)

Băutura – cel puțin aici ne-au lăsat cu vinul nostru, dar le-am terminat apa minerală =))

Lăutari aveți? -uitei colo în colț... un amplificator cu boxe, a funcționat... noroc cu tehnologia asta... dar să nu dați muzica tare... să nu faceți gălăgie mare sau scandal «:-P

Una peste alta ne-am amuzat teribil... am făcut haz de necaz... în final ne-am distrat.

Micul dejun – inclus în preț tip bufet suedez, am avut ce alege de pe platourile puse la dispoziție. Mezeluri, brânză, cașcaval, omletă, crenwuști, cârnăciori prăjiți, roșii, castaveți, ardei, ridichii și iaurt.

Ceai și cafea. A fost ok.

Cafea am comandat de la bar și am stat pe terasa din spatele hotelului unde ne-am făcut siesta de dimineață, asta după ce am golit noi masa de pahare și scrumiere pline rămase de cu seară »:(

Pentru noi a fost o experiență... această cazare și să credeți când se scriu și lucruri neplăcute despre asemenea locații de cazare. Dacă nu mai investesc sau nu mai schimbă un pic lucrurile nu cred că mai rezistă pe piață. Păcat că au bază de tratament și nu știu să o valorifice, bază pe care nu am reușit să o văd ca să vă pot spune cum era și pe acolo...

A fost o plăcere întâlnirea cu colegii soțului, cu ei ne-am distrat și ne-am simțit bine.

Despre stațiune nu pot spune că s-au schimbat prea multe, clădirile istorice sunt în continuare în paragină. Aer curat, curățenie prin parcuri, multă verdeață... în rest nimic nou.

Ah, era să uit dacă ajungeți în Herculane să nu uitați să plătiți parcarea prin sms, indiferent unde vă cazați. Cred că nici nu mai contează cât costă ora de parcare, noi ne-am amuzat =))

O plimbare prin Herculane vă recomand, dar cazare la Hotel Herdinand, NU!

Toate cele bune.

---
Impresii încărcate de ANILU in 12.06.2018 19:59:38

Validat / Publicat: 13.06.18 08:30:26


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în ROMÂNIA. A mai fost în/la: Litoral, Ardeal, Bucovina
VIZUALIZĂRI: 2023


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (ANILU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură. 0
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Deţineţi ori administraţi o unitate hotelieră? AFA vă oferă pachetul de promovare CONTACT AFIȘEAZĂ [+]
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  39800 PMA (din 42 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- elviramvio
[13.06.18 09:15:52]
» mesaj pers

   @ANILU:

   O zonă frumoasă, interesantă, ca multe altele pe la noi dar oamenii distrug tot, prin neglijență și ignornță. Sau poate de lene, din câte alte motive.

   Să vă trăiască dl. diriginte și să vă vedeți și peste 2 ani într-o locație faină!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[13.06.18 09:48:35]
» mesaj pers

   @elviramvio: Știi vorba aia ”zonă frumoasă, păcat că este locuită”.

   De oamenii depinde ca lucrurile să se schimbe la Herculane.

   Să dea Domnul să reușim să ne mai vedem și peste 2 ani.

   Mulțumesc de vizită și ecou.

   O zi bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Mihai18
[13.06.18 10:46:15]
» mesaj pers

   Frumos.

    Rog scrieți câteva cuvinte despre diriginte

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[13.06.18 12:08:05]
» mesaj pers

   @ANILU: Of, am avut mari emoții, citisem că nu e Ok:(

   Bine ca v-ați distrat, bine că nu a fost mai rău de-atât.

   O ieși soarele și pe “strada” Herculane, poate s-or sătura unii de ciordeală și fac ceva cu locul acela frumos care a strălucit cândva.

   :*

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ungureanica
[13.06.18 12:08:17]
» mesaj pers

   Și dacă vă gândiți că acum câțiva ani hotelul avea 4 stele. Până s-a trezit cineva și l-au lăsat cu trei. Nu am stat niciodată acolo, chiar dacă am fost de foarte multe ori în Herculane. Dacă mai veniți vă recomand hotelurile Afrodita, Minerva și Diana, sunt renovate de curând. Toate cele bune!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Zoazore
[13.06.18 12:12:56]
» mesaj pers

   @ANILU: Omul sfinteste locul! Pacat! Locul era deja sfintit, asa ca, aici, la-ntinat!

   Ei se bazeaza pe faptul ca pensionarii nu comenteaza cazarea, pe ei ii intereseaza doar tratamentul si lasa totul in paragina! Hotelul, monument istoric, ar trebui pretuit la justa lui valoare, nu lasat de izbeliste!

   Bine ca macar v-ati distrat! Asta era scopul, de fapt!

   Radeam de bulgari! Is de mii de ori mai destepti ca noi si scot bani din orice piatra, cat de seaca!

   Sa traiasca Domn' Dirigu' si sa-l mai intalniti!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ghisor
[13.06.18 13:18:03]
» mesaj pers

   @ANILU: Intr-o statiune unicat in Europa, unde la 300 de metri altitudine respiri aer la fel de ozonat ca la 3,000 de metri, intr-o staiune unde apa iti iese din pamant la 80 de grade si trebuie s-o racesti pentru a o putea utiliza, noi ce facem?

   Punem toti impotentii intelectual sa administreze aceasta statiune. Sau poate totul se face cu intentie, cine stie?

   Banuiesc ca si hotelul pe care ni l-ai prezentat face parte din patrimoniul de stat. N-as crede ca un investitor privat si-ar permite sa-si trateze clientii asa.

   Statiunea asta ar trebui sa plateasca jumatate din datoriile Romaniei in cativa ani, numai cu bani incasati de la turisti straini care ar vizita-o, daca ar avea conditii decente.

   M-am cam infierbantat. Si nici n-o sa-mi treaca pana n-oi vedea toate hahalerele-astea care s-au perindat la conducerea Romaniei de 30 de ani incoace, indiferent ce culoare politica au.

   S-auzim de bine

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[13.06.18 13:18:24]
» mesaj pers

   @Mihai18: Dirigu este, (al soțului) atât cât l-am cunoscut eu, sau din poveștile soțului, un om extraordinar.

   Elevii lui, acum oameni în toată firea, au dat în mintea... elevilor de odinioară, când s-au uitat la pozele din liceu (alb-negru). În poze Dirigu îi recunoștea pe elevii lui, acum când ne-am întâlnit cu el, nu i-a mai recunoscut pe unii... deh... chelie, burtică:(

   El se adresa lor cu ”rablelor” =)) în școală, dar și acum!!!

   35 de ani a fost profesor de matematică în Craiova, originar din Văliug, iar acum stă în Timișoara, unde îl ajută pe singurul lui fiu, în creșterea și mai ales în educarea nepoților... 9 la număr!!! 3 din ei fiind deja studenți la medicină. Deci vă dați seama că este foarte ocupat.

   Multe amintiri s-au depănat despre perioada liceului...

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 1200 PMA1 (din 4 voturi)]
- ANILU
[13.06.18 13:23:30]
» mesaj pers

   @krisstinna: Toți am fost dezamăgiți de condițiile de cazare.

   Este prima dată când nu recomand o locație de cazare, pentru că nu merită.

   pentru noi, importantă a fost întâlnirea cu prietenii și să ne distrăm.

   În rest numai de bine.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[13.06.18 13:26:46]
» mesaj pers

   @ungureanica: Nu a fost alegerea noastră acest hotel, am acceptat pentru a fi alături de foștii colegi ai soțului.

   Am văzut că sunt alte hoteluri mult mai bune.

   Nu promit că voi mai ajunge cât de curând prin Herculane.

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[13.06.18 13:30:11]
» mesaj pers

   @Zoazore: Și aici, tot oameni administrau hotelul... dar dacă nu există interes... totul începe să se dărâme...

   Păcat...

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ANILU
[13.06.18 13:40:37]
» mesaj pers

   @ghisor: Stațiunea este superbă pentru aer, ape termale, munții care o înconjoară, păduri... dar când mergi la plimbare pe malul Cernei și vezi clădirile istorice dărăpănate... nu mai este nici o plăcere. Pe mine mă enervau până și panourile indicatoare cu informații despre fiecare clădire... degeaba... au fost odată... acum sunt în paragină.

   Am ajuns acum în Herculane după 10 ani, speram să găsesc altceva... este mai rău...

   Hotelul nu mai este de stat din 2002 de când s-au tot schimbat ”investitorii”... și nu-mi dau seama ce

   urmăresc...

   Este exact ca-n bancul, în care Dumnezeu a împărțit bogățiile pe pământ. Nouă românilor ne-a dat: munți, mare, câmpii, ape, bogății naturale. S-au revoltat ceilalți, de ce românii au primit atât de multe? Iar Dumnezeu le-a răspuns, aveți răbdare să vedeți ce conducere le dau... !!!

   O zi bună.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- crismis
[13.06.18 16:27:43]
» mesaj pers

   @ANILU: Ce potențial are hotelul ăsta! Văzând fotografiile, mi-am amintit de Hotel Select, din Iași, seamănă întrucâtva, tot clădire istorică; dar ce diferență!!! Păcat!...

   În altă ordine de idei, se pare că scopul vizitei a fost atins cu vârf și îndesat! Să vă mai întâlniți mulți, mulți ani de acum înainte! Și... important e că ați selectat și au rămas doar amintirile frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- ANILU
[13.06.18 16:51:57]
» mesaj pers

   @crismis: Mulțumesc de vizită și ecou.

   Colegii soțului au insistat să ne întâlnim în Herculane... pentru a rememora excusia lor din clasa a IXa tot cu Dirigu.

   Aveau pozele de atunci la statuia lui Hercule. Au făcut și acum o poză la Hercule!!!... mai există săraca statuie... numai ei nu au mai îndrăznit să se urce pe soclu... sau mai sus, de teamă să nu cadă statuia... iar ei nu mai erau puștani.

   Statuia părea reabilitată... dar nu au riscat...

   Cât privește hotelul... păcat... mare păcat...

   Toate cele bune.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
- Bujie
[22.07.18 22:50:10]
» mesaj pers

   @ANILU: Deh, review-ul tau nu face decat sa confirme incapacitatea noastra ca neam de a face ceva bun si, mai ales, sa-l si intretinem.

    Herculane mai are un soi de frate, in Opatija (Croatia) dar acolo, o tara urata de felul ei, a fost infrumusetata de ambitiosii ei locuitori. La vremea cand Herculane era infloritor DOAR datorita stapanirii austriece, atunci cand Franz Joseph venea special pentru izvoarele si aerul din zona, el si altii de rangul lui, o alta localitate austriaca (la vremea aceea) beneficia de aceeasi grija imperiala. La Opatija veneau pe timpul verii o multime de capete incoronate, inclusiv Carol I "al nostru". Nici Herculane n-o ducea rau, palatele aveau o stralucire ce i-a dus faima hat, peste hotare. Si astazi, palatele de la Opatija arata la fel de stralucitor, fiind hoteluri de 5*. Am trecut prin zona acum ceva ani si-am ramas uimit de asemanarea palatelor de acolo cu cele din Herculane. Sute de turisti cu dare de mana se bat pe hotelurile croate... Ca ne place sau nu, trebuie sa recunoastem ca civilizatia nu-i atu-ul nostru...

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 900 PMA1 (din 3 voturi)]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[18] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - intrarea -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974326">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974326"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974326">Şterge vot</a></div><span id="v9974326" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974326)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974326Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974326MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - intrarea
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - holul -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974329">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974329"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974329">Şterge vot</a></div><span id="v9974329" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974329)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974329Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974329MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - holul
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - ușa de acces în grădina din spate -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974331">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974331"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974331">Şterge vot</a></div><span id="v9974331" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974331)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974331Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974331MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - ușa de acces în grădina din spate
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P04 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina din spatele hotelului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974334">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974334"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974334">Şterge vot</a></div><span id="v9974334" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974334)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974334Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974334MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina din spatele hotelului
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina din spatele hotelului -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974338">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974338"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974338">Şterge vot</a></div><span id="v9974338" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974338)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974338Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974338MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina din spatele hotelului
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina din spatele hotelului, dimineața -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974340">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974340"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974340">Şterge vot</a></div><span id="v9974340" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974340)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974340Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974340MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina din spatele hotelului, dimineața
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2018] Hotel Ferdinand-grădina cu cascada, văzută seara -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974342">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974342"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974342">Şterge vot</a></div><span id="v9974342" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974342)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974342Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974342MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2018] Hotel Ferdinand-grădina cu cascada, văzută seara
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina văzută seara -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974345">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974345"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974345">Şterge vot</a></div><span id="v9974345" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974345)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974345Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974345MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - grădina văzută seara
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - vedere din cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974347">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974347"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974347">Şterge vot</a></div><span id="v9974347" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974347)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974347Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974347MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - vedere din cameră
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - vedere din cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974350">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974350"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974350">Şterge vot</a></div><span id="v9974350" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974350)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974350Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974350MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - vedere din cameră
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - din cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974354">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974354"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974354">Şterge vot</a></div><span id="v9974354" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974354)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974354Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974354MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - din cameră
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - din cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974358">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974358"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974358">Şterge vot</a></div><span id="v9974358" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974358)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974358Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974358MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - din cameră
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - din cameră -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974362">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974362"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974362">Şterge vot</a></div><span id="v9974362" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974362)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974362Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974362MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - din cameră
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - baia -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974364">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974364"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974364">Şterge vot</a></div><span id="v9974364" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974364)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974364Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974364MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - baia
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - restaurantul -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974368">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974368"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974368">Şterge vot</a></div><span id="v9974368" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974368)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974368Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974368MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2018] Hotel Ferdinand - restaurantul
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2018] Hotel Ferdinand -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974373">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974373"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974373">Şterge vot</a></div><span id="v9974373" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974373)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974373Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974373MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2018] Hotel Ferdinand
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P17 [JUN-2018] Herculane -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974377">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974377"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974377">Şterge vot</a></div><span id="v9974377" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974377)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974377Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974377MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2018] Herculane
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

P18 [JUN-2018] Herculane -- foto by <b>ANILU</b> [uploaded 12.06.18] - <span class="allrVotedi" id="av974380">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv974380"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=974380">Şterge vot</a></div><span id="v9974380" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(974380)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f974380Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e974380MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2018] Herculane
foto ANILU [12.06.18]
# [50 PMA, fara bonus]

[18] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.121515989304 sec