#I#D
82369 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opţionale prin/din Zakynthos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
27.09.2017
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
23 euro
FĂRĂ transport
"ECHIPA" A INCLUS:
ADULŢI: 2

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

#G#0
#M#0
   

Zakinthos, croazieră în jurul insulei


Urmare de aici

Să fii în Grecia, și mai ales într-o insulă, și să nu faci o croazieră, mi se pare de neconceput! Ar fi o vacanță neîmplinită, o vacanță din care lipsește partea cea mai palpitantă. Așa că nu puteam rata croaziera în jurul insulei Zakinthos, o croazieră pe care agențiile și pliantele o prezentau la superlativ. Ca și în cazul altor excursii opționale, am apelat la serviciile unei agenții locale de la care am achiziționat excursia cu 23 Euro, mult mai puțin decât agenția parteneră celei cu care am ajuns în Zakinthos.

Dimineața, la 8:30, am plecat cu autocarul agenției spre Zanthe Town, capitala insulei, de unde ne-am îmbarcat pe vasul de croazieră, Top Cruise. Un vas mare, cu trei punți. Mulți turiști, de diferite nații, dar parcă predominau polonezii. După ora 10:30 am pornit în larg.

Când sunt într-o croazieră (doar în Grecia m-am bucurat de așa ceva!), am sentimentul libertății. Și e un sentiment deosebit, dat de nemărginirea mării, de culorile ei schimbătoare, de cerul senin, de vecinătatea țărmurilor ba stâncoase, ba împădurite. Simt că fac part din peisaj, mă bucur de fiecare oprire, de fiecare contact cu nisipul plajelor vizitate și cu apa cristalină.

Și această croazieră venea cu multe promisiuni, cea mai mare fiind posibila întâlnire cu țestoasele Caretta-Caretta. Spun posibila, pentru că, din păcate, nu le-am întâlnit. Se pare că ele ies doar când vor ele, nu când vrea mulțimea de turiști pregătiți cu aparatele foto. De altfel, când vasele ajung în zona respectivă, Insula Marathonisi, sunt obligate prin lege să încetinească, iar turiștii, rugați să nu tulbure liniștea țestoaslor, doar de dragul de a le vedea și fotografia. Măsuri firești, ținând seamă că aceste Țestoase, uriașe, sunt protejate.

Dar până să ajungem lângă insula broscuțelor (folosesc un diminutiv, deși ele au cam 100 Kg), vaporul ne poartă pe lângă țărmurile dantelate ale insulei, pe lângă stânci ieșind din mare, pe lângă plaje adăpostite de golfuri. Ne îndreptăm, din portul capitalei Zakinthos, spre Sudul și apoi Vestul insulei.

Vedem de la distanță plaja Banana, o plajă celebră.

Xigia, o altă plajă care ne trimite un miros puternic de sulf.

Dacă am trecut pe lângă insula Marathonisi fără să ne bucurăm de prezența țestoselor, ne-am resemnat și am așteptat cealaltă mare promisiune a acestei croaziere: Plaja Navaggio.

Am tot adimirat-o în reclamele agențiilor de turism, am tot visat-o cu ochii deschiși. Și acum, eram atât de aproape de ea!

Navaggio sau Shipwreck cum s-a numit până prin anii 80 și cum se află scrisă în pliante, este o plajă situată într-un golf. Nu este întinsă, nici foarte lată. Privită de la distanță, este mai spectaculoasa, mai frumoasă decât o percepi (cel puțin, eu) când ai pășit acolo. Cred că și mai spectaculoasă este când o vezi de sus, de pe unul din munți. O porțiune de vreo 2 metri de la țărmul mării este numai pietre. Greu am ajuns pe porțiunea cu nisip! Dar nisipul acela era fin, spre alb, fierbinte la ora aceea din miez de zi. Vasele de croazieră acostează la ora aceea când soarele este uciegător de fierbinte. De ce o fac atunci? Pentru că mai târziu plaja este acoperită de umbra lăsată de munții ce o străjuiesc și farmecul ei pălește. Pe plajă, tot emblematică, te așteaptă epava ruginită a unui vas. Un vas de pirați nevoit să eșueze în incercarea de a scăpa de autoritățile ce îl urmăreau, o navă a contrabandiștilor de țigări și a mafioților italieni? Sau un vas ruginit pus acolo ca o reclamă pentru a atrage turiști? Nu se știe care este adevărata variantă, dar, lucru cert, vasul Panagiotis este o atracție, la fel ca și gazda lui, plaja Navaggio.

După ce ne-am răsfățat pe plajă și am admirat culoarea ireal de frumoasă a mării în acest golf (când vezi aceată culoare în poze, înclini să crezi că e fotoshopată), am pornit la drum, drum de ape. Erau locuri în care ne apropiam atât de mult de țărm, încât aveam impresia că întinzând mâna poți atinge stâncile udate de apă, în jurul cărora marea se schimba în albastru închis, ca imediat, la mică distanță, să -și schimbe culoarea în verde, apoi în bleu.

S-au făcut și sărituri în apă, dar nu eu.

După Navaggio, Peșterile Albastre, Blue Caves, au fost a doua revelație a croazierei. Aceste formațiuni se află în Nordul insulei, la Est de Cap Skinari, punctul cel mai nordic al insulei. Vasul s-a apropiat de peșteri, era prea mare să intrăm, unele vase mici au făcut-o. Peșteri albastre inundate de mare se găsesc și în alte locuri ale Greciei, dar ultimele văzute sunt cele mai spectaculoase.

Acum, după trei luni de la croazieră, în memoria mea au rămas mai puțin denumirea locurilor pe lângă care am trecut, și mai mult imaginea culorilor mării, sentimentele trăite la vederea acelor locuri greu de descris în cuvinte.

La orele 18:30 am revenit de unde am plecat, stațiunea Alykanas.

A fost o croazieră reușită, pe care o recomand celor care vor petrece zile de vacanță în insulaZakinthos.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Rodel in 27.09.2017 18:29:47

Validat / Publicat: 27.09.17 20:05:14


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
VIZUALIZĂRI: 1751


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  34850 PMA (din 37 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- mprofeanu
[27.09.17 20:28:02]
» mesaj pers

   @Rodel: Foarte frumoasă această excursie, această croazieră în jurul insulei Zakinthos, pusă în evidență și de frumoasele și reușitele poze!

   Admiram nuanțele de albastru atât ale mării cât și ale cerului fără niciun nor! Totul este deosebit!

   Sper să ajung și eu acolo!....

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[27.09.17 20:40:06]
» mesaj pers

   @mprofeanu: Multumesc pentru lecturare și vot! Vei ajunge acolo dacă-ți dorești. Toată Grecia e frumoasă, cu cer senin și ape limpezi de un albastru incredibil.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[27.09.17 21:08:15]
» mesaj pers

   @Rodel: Foarte frumoasă excursie, foarte frumoase fotografii

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[27.09.17 21:27:25]
» mesaj pers

   @AZE: Mulțumesc pentru vizită și aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[27.09.17 22:26:46]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Un albastru infinit! Asta e Grecia.

   Foarte frumoase poze!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[27.09.17 22:56:26]
» mesaj pers

   @elviramvio: Mulțumesc! O caracterizare potrivită: un albastru infinit! Zakinthos a fost a douăsprezecea mea vizită in Grecia, dar e puțin pe lângă ceea ce oferă. M-am îndrăgostit iremediabil de acest albastru infinit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- krisstinna
[27.09.17 23:12:18]
» mesaj pers

   @Rodel: Emoția ta am simțit-o printre rânduri. Felicitări pentru vacanță, articol și poze!

   Pentru mine Navagio reprezintă culoarea Greciei, n-am fost prin multe locuri dar din tot ce am văzut și citit, EA e culoarea perfectă.

   Să știi ca mi-am găsit in Laganas o rochiță de culoarea Navagio. E superbă, sunt tare mândră de ea, are și nume rochița: Navagio :)

   Părerea mea, Navagio e mult, mult mai frumoasă de sus :)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- ovidiuyepi
[28.09.17 08:38:42]
» mesaj pers

   @Rodel: Sunt bucuros că ați trăit aceleași senzații frumoase pe care le-am trăit eu in urma cu patru ani (august 2013). Felicitări pentru impresii și pozele minunate.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[28.09.17 10:21:13]
» mesaj pers

   Albastru de Navaggio! A fost prima culoare de albastru, prima vizită în Grecia! Prima dragoste! De atunci descopăr rând pe rând toate nuanțele posibile ale mării, reperul fiind întotdeauna acest albastru. Când am fost noi, în 2010, se pornise furtuna, vaporul a ajuns acolo, la Navaggio, dar nu a intrat până la plajă, a stat preț de câteva minute ca să putem face poze, însă mai apoi am fost sus la balcon și am văzut-o și de acolo. E frumoasă de oriunde, chiar și atunci când nu era soare, cum am găsit-o noi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[28.09.17 10:33:23]
» mesaj pers

   @krisstinna: Da, ai dreptate: Navaggio poate fi emblematică pentru Grecia nu numai prin plaja celebră, cu o epavă tot celebră, dar și prin culoarea mării. Și mie mi-a rămas în memorie această culoare, mai mult decât plaja în sine , care sunt convinsă că este mai frumoasă văzută de sus. Să porți sănătoasă rochia Navaggio!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
- Rodel
[28.09.17 10:38:49]
» mesaj pers

   @maryka: Albastru de Navaggio! Ce frumos! De acum înainte voi avea un reper al nuanțelor de albastru!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[28.09.17 14:13:12]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi: Multumesc pentru le turare si vot! Senzatiile au fost intr-adevar frumoase.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[28.09.17 16:47:26]
» mesaj pers

   @Rodel: Poze ireal de frumoase, dar se pare ca realitatea este ireal de frumoasa. Felicitari, votat cu mare placere.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- iulianic
[28.09.17 17:19:37]
» mesaj pers

   @Rodel: Înțeleg că în luna iulie turul insulei Zakynthos - cu același vas Top Cruise - se făcea în sensul acelor de ceasornic, adică de-a lungul coastei vestice spre nord cu întoarcere prin est. În septembrie am făcut și noi turul insulei cu vaporul, dar în sens invers.

   Într-adevăr, apa, țărmurile stâncoase sunt minunate. Nu știi ce să admiri mai întâi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 300 PMA1 (din 1 voturi)]
- Rodel
[29.09.17 09:34:01]
» mesaj pers

   @mishu: Multumesc, Mishu, pentru vizita si vot! Da, realitatea bate pozele!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[29.09.17 09:43:59]
» mesaj pers

   @iulianic: Am mers de la Est spre tarmurile stancoase din Vest, am ajuns in Nord si ne-am intors de unde am plecat. Daca nu faceam aceasta croaziera, Zakinthos nu m-ar fi impresionat peste masura, pentru ca nu i-as fi descoerit partea cea mai frumoasa. De aceea, recomand tuturor celor care vizitează insula croaziera in jurul ei.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
#G#1

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă
#M#1

[11] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUL-2017] Vasul ne poartă pe lângă țărmuri stâncoase scăldate de apele albastre ale mării. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906379">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906379"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906379">Şterge vot</a></div><span id="v9906379" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906379)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906379Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906379MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUL-2017] Vasul ne poartă pe lângă țărmuri stâncoase scăldate de apele albastre ale mării.
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUL-2017] Plaja Navaggio și vasul care ne-a plimbat în croazieră. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906381">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906381"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906381">Şterge vot</a></div><span id="v9906381" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906381)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906381Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906381MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUL-2017] Plaja Navaggio și vasul care ne-a plimbat în croazieră.
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P04 [JUL-2017] Plaja Navaggio văzută de pe vas -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906395">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906395"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906395">Şterge vot</a></div><span id="v9906395" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906395)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906395Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906395MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUL-2017] Plaja Navaggio văzută de pe vas
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

#G#2

P06 [JUL-2017] Culoarea apei mării este reală. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906409">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906409"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906409">Şterge vot</a></div><span id="v9906409" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906409)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906409Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906409MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUL-2017] Culoarea apei mării este reală.
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUL-2017] Tecem și pe lângă Blue Caves -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906414">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906414"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906414">Şterge vot</a></div><span id="v9906414" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906414)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906414Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906414MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUL-2017] Tecem și pe lângă Blue Caves
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUL-2017] Blue Caves -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906415">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906415"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906415">Şterge vot</a></div><span id="v9906415" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906415)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906415Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906415MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUL-2017] Blue Caves
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, fara bonus]

P09 [JUL-2017] O altă plajă. Sărituri în apă și înot până la plajă -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906416">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906416"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906416">Şterge vot</a></div><span id="v9906416" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906416)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906416Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906416MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUL-2017] O altă plajă. Sărituri în apă și înot până la plajă
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUL-2017] O plajă cu pietre unde am stat puțin. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906417">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906417"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906417">Şterge vot</a></div><span id="v9906417" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906417)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906417Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906417MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUL-2017] O plajă cu pietre unde am stat puțin.
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUL-2017] Iahturi pe Marea Ionică. Colorau atât de frumos peisajul! -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906418">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906418"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906418">Şterge vot</a></div><span id="v9906418" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906418)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906418Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906418MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUL-2017] Iahturi pe Marea Ionică. Colorau atât de frumos peisajul!
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUL-2017] Plaja Navaggiola adăpostul muntelui -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906419">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906419"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906419">Şterge vot</a></div><span id="v9906419" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906419)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906419Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906419MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUL-2017] Plaja Navaggiola adăpostul muntelui
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUL-2017] Plaja Navaggio cu epava vasului, atracții pentru turiști -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 27.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av906475">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv906475"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=906475">Şterge vot</a></div><span id="v9906475" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(906475)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f906475Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e906475MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUL-2017] Plaja Navaggio cu epava vasului, atracții pentru turiști
foto Rodel [27.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[11] foto . Click pe oricare pentru a le mări
#I#D2
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2020 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.119210958481 sec