82269 
nu sunteţi logat. - LOGIN
Excursii opţionale prin/din Zakynthos

ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN:
24.09.2017
DE
Avatar Rodel
--- F ---
vârsta > 60 ani
DIN Sibiu
înscris/ă în 03.05.11
MEMBRU: SENATOR
DATE SEJUR
JUN-2017
DURATA: 1 zile
TIP: PRIETENI
PREŢ:
35 euro
cu transport AUTOCAR

GRAD SATISFACŢIE:
SERVICII:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CAZARE [camere etc]:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]
CADRUL NATURAL
100 %
 
Încântat, fără reproș
DISTRACŢIE / RELAXARE
----  
 
[Nu sunt în masură să mă pronunț]

NOTA MEDIE rez.:
10.00
 
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)
Autorul ar RECOMANDA această destinaţie unui prieten sau unui cunoscut

   

Kefalonia, insula cu nume de fată


Urmare de aici

Dacă ar fi să găsesc un echivalent uman acestei insule, gândul m-ar duce spre o fată frumoasă, cu părul răvășit de vânt, cu ochii albastru-turcoaz, o fată ce-și așteaptă oaspeții cu brațele deschise, plină de mister și promisiuni. Nu știu dacă există vreo legendă care să se apropie de această imagine plăsmuită de mine, dar probabil există una și despre această insulă, așa cum au celelalte, legende în care zeii și semizeii își dădeau mâna fiind răspunzători de geneza locurilor superbe de care noi, simpli muritori, ne-am îndrăgostit.

Incă înainte de plecarea în insula Zakinthos, hotărâsem că trebuie să vizitez și insula vecină, Kefalonia de care o despart 113 Km pe mare. Excursia am achiziționat-o de la o agenție locală din Alykanas, contra sumei de 35 Euro.

Dimineața, la ora 9, ne-a preluat un autocar al agenției care ne-a dus întâi în Portul Agios Nicolaos, de unde urma să ne îmbarcăm pe feribotul cu destinația Kefalonia. Drumul cu autocarul până în port a fost ca o mică excursie, deoarece am trecut și prin alte stațiuni.

Ajunși în port, am avut timp liber să a admirăm yachturile, să facem poze, cumpărături, cine a dorit o amintire de aici. Am stat acolo aproximativ 1 oră și 30 minute. Călătoria cu ferry a fost o croazieră pe apele Mării Ionice. Am acostat în portul Pesada, și de acolo a început întâlnirea cu frumoasa, sălbatica și spectaculoasa Kefalonia.

Alfată la Nord de insula Zakinthos, Kefalonia este centrul administrativ al insulelor Ionice, fiind cea mai mare dintre acestea, aproximativ 700 Kmp și peste 45.000 de locuitori. În Nord- Est se află insula Itaca, cunoscută din Odiseea lui Homer, insulă ce aparține aceleași prefecturi ca și Kefalonia. Nu am ajuns până acolo, dar mi-a plăcut sentimentul apropierii geografice de un loc încărcat de legende.

Peisaje sălbatice, o natură neîmblânzită și o mare de un albastru aproape ireal ni se așterneau înaintea ochilor. Păduri de pini, o specie autohtonă de pin pitic, Abies Kephalonika ne-a întâmpinat peste tot în insulă. Autocarul străbătea serpentinele munților pe un drum îngust. De o parte versantul muntelui, de cealaltă, marea pe care o vedeam de sus. Și printre stânci și vegetație, capre, multe capre. În toată excursia din Kefalonia, am văzut pretutindeni capre. Animale rezistente, erau cățărate prin locuri incredibil de greu accesibile. Rezistente ca și locuitorii acestei insule distruse de cutremurul din 1953, dar renascând din propria cenușă.

Prima oprire a fost în Valea celor 40 de fântâni, o zonă bogată în viță-de-vie, dar și locul unde se află un lăcaș de cult, Biserica Sf. Gherasim, ocrotitorul insulei. Biserica datează din sec. al XVI-lea. Intri în curtea bisericii printr-o poartă înaltă. În stânga este biserica veche, mică, smerită, în care sunt moaștele sfântului, iar în stânga, o alee de duce spre a doua curte unde strălucește biserica nouă, maistuoasă atât în exterior, cât și în interior. Se spune că Sf. Gherasim ar fi trăit într-o grotă aflată sub biserica veche. Sfântul este ocrotitorul celor suferinzi de boli mintale, dar și patronul insulei.

La ieșire, înaine de a ne urca în autocar, am cumpărat de la ghid (o poloneză foarte drăguță) biletele pentru următoarele vizite: Peștera Dragorati și Lacul subteran Melissani. Fiind grup, am beneficiat de reducere câte un euro pentru fiecare din cele două obiective: 10 euro ambele intrări.

Ne-am bucurat din nou de priveliștea oferită de munții cu drumurile în serpentine, de pinii pitici, de eolienele care produc atâta electricitate încât se exportă și în Zakinthos.

Peștera Dragorati și Lacul Melissani se află în Sami. N-am văzut Sami, doar cele două obiective.

PEȘTERA DRAGORATI

Recomand vizitarea ei, chiar dacă veți spune, ca mine la început, că ați mai văzut peșteri, doar avem și noi. Peștera are 60 m adâncime și ca să ajungi acolo, jos, cobori multe, multe trepte. A fost încercarea cea mai grea! De la căldura de afară, am plonjat direct la maximum 18 grade și o umiditate de 90%. Peștera are două încăperi: Sala Mare și Balconul Regal. Este foarte bine luminată, are, de asemenea o foarte bună acustică, datorită căreia aici se țin concerte. După ce am ieșit, ne-am odihnit la umbră și la o terasă.

Dar cel mai mult și mai mult, mi-a plăcut Lacul Melissani. Și aici am coborât niște trepte, dar nu atât de multe ca la peșteră. Acolo, câteva bărci așteptau turiștii pentru o scurtă plimbare, de 10-15 minute.

LACUL MELISSANI
se află într-o grotă. Are două părți: prima este locul unde s-a prăbușit tavanul grotei, iar a doua este o grotă acoperită, în mijlocul căreia este o insuliță. Lacul are o legendă legată de numele zeului Pan și al nimfei Melissanthi care s-a aruncat în apă din cauza dragostei neîmpărtășite. pentru zeul Pan. Lacul era locul unde nimfele veneau să se îmbăieze. Și uite așa, din această iubire neîmpărtășită s-a născut un loc de o frumusețe extraordinară. Adâncimea apei este de 1m până la 35 m, lungimea lui este de 3,5 Km și lățimea de 40 de metri. Lacul are și apă sărată, și apă dulce, fenomen care se numește apă salmastră. Plimbarea cu barca prin cele două grote a fost ca o plimbare pe un alt tărâm, unul de basm. Apa își schimba culoarea de la albastru la verde, în funcție de lumina care cădea asupra ei. Barcagiul, asemenea unui condolier, ne-a cântat, ne-a înveselit, ne-a făcut fotografii. Pe pereții grotei, păsările și-au făcut cuib. Vegetația îmbracă pereții și insulița din mijlocul lacului. A fost scurtă plimbarea pe lac, dar de neuitat.

Și cum era ora mesei, ajunși în satul Agia Efrimia, din care am văzut doar portul și faleza, ne-am îndreptat spre o tavernă aleasă de ghid, că așa se obișnuiește, deși de-a lungul falezei era plin de taverne. Am mâncat o musaca, bună, dar nu cea mai bună mâncată de mine în Grecia. Și porția a fost mai mică, o musaca porționată, nu în vas de lut cum se obișnuiește, în general.

Plaja Myrtos

La 40 minute de mers cu autocarul, am ajuns într-un loc de belvedere, Plaja Myrtos, loc emblematic pentru Kefalonia. Situată în Nord- Vestul insulei, la poalele a doi munți, Agia Dynati și Kalon Oros, Myrtos este o plajă cu nisip alb și pietricele de culoare albă, aflată într-un golf . Plaja are o formă semicirculară. Am văzut și fotografiat plaja de sus. Nu știu cum ai putea ajunge la ea altfel decât pe mare! Frumoasă, spectaculoasă, rivală a Plajei Navaggio din Zakinthos! De acolo, de sus, mie mi s-a părut mai frumoasă decât rivala ei.

Ne-am orit în drumul nostru și la un loc unde se vindea miere de albine și produse cosmetice pe bază de miere și propolis. Am degustat cele câteva varități de miere, unii au cumpărat, eu, nu.

Argostoli

Următoarea oprire pentru o scurtă vizită și odihnă a fost în capitala insulei, orașul Argostoli. Port la Marea Ionică, orașul se află în Golful Livadi. Arhitectura poartă amprenta ocupațiilor bizantine, otomane venețiene, franceze, italiene. Zona centrală este formată din Piața Valianou, străjuită de palmieri. La acea oră din miez de zi, orașul părea încremenit. Doar noi, turiștii, i-am dat o oarecare suflare, dar și noi eram obosiți și toropiți de căldură. Am intrat într-o cofetărie, eu am vrut un ceai, pentru care casiera a vrut să-mi încaseze 12 euro! Reacția mea a fost că nu-l mai vreau! Unul dintre angajați, cel căruia i-am comandat, a venit după mine, și-a cerut scuze, casiera a greșit, ceaiul costa 2 euro! Ce s-ar fi întâmplat dacă nu reacționam? Aș fi plătit 12 euro un ceai obișnuit. Prietena mea a spus că ea n-ar fi zis nimic, ar fi crezut că acela e prețul.

N-am avut prea mult timp la dispoziție să vizităm orașul, deși mi-ar fi plăcut, și celorlalți la fel. Soarele devenise arzător, noi, obosiți, așa că ne-am bucurat să ne îmbarcăm în autocar și să facem drumul de întoarcere spre casă. Am mai admirat încă o dată traseul cu șoselele ce șerpuiau pe drumuri de munte, având marea undeva jos, scăldând plaje mici, izolate.

Insula cu nume de fată și chip sălbatic rămânea în urmă...

Ca o concluzie, insula are o vegetație bogată, este mai sălbatică și mi s-a părut mai puțin comercială decât altele, părând mai ancorată în tradiție. Poate nici nu este atât de mult asaltată de turiști.

Citeşte şi continuarea aici

---
Impresii încărcate de Rodel in 24.09.2017 16:58:21

Validat / Publicat: 24.09.17 19:27:12


 • Nu a fost singura vizită/vacanţa în GRECIA.
articol selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
VIZUALIZĂRI: 1814


NOTĂ: Părerile și recomandarile din articol aparțin integral autorului (Rodel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

F.UTIL/F.BUN [900 PMA]  -  UTIL/BUN [450 PMA]   //   NU-MI PLACE [ -1 PMA]

PUNCTAJ CRT:: 1000 PMA (std) nota1  &  36200 PMA (din 38 voturi) nota2
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 
  ECOURI la acest articol [păreri; întrebări/solicitări adresate autorului etc]

- webmasterX
[24.09.17 19:26:50]
» mesaj pers

    Mutat, la reorganizare, în rubrica "Excursii opţionale prin/din Zakynthos, ZAKYNTHOS" (deja existentă pe sait)

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- irinad CONS. ONORIFIC AFA / GRECIA
[24.09.17 20:24:59]
» mesaj pers

   @Rodel: Foarte frumoasă excursie, foarte frumos articol! Pentru mine, Kefalonia e o dragoste mai veche care nu trece niciodată!

   Mi-a plăcut asemănarea insulei cu o fată sălbatică cu ochii albaştri şi părul răvăşit!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[24.09.17 20:34:13]
» mesaj pers

   @irinad: Eu așa am văzut-o, așa mă gândesc la ea. Este prima dată când asociez o insulă cu o fată. Poate și pentru că numele este de gen feminin. Cred că trebuie vizitată insula pentru o perioadă mai lungă, nu doar câteva ore, ca să-i simți și mai bine atmosfera.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- maryka
[24.09.17 20:42:26]
» mesaj pers

   Ce frumos! Superbă asemănarea! Kefalonia e una din cele mai frumoase insule pe care le-am vizitat, tot încerc să le compar, să aflu, care e mai și mai, dar unele nu se pot compara. Kefalonia e una dintre ele. Da, de acum mă voi gândi la ea, ca la o fată frumoasă cu părul răvășit și ochii albaștri-turcoaz... Felicitări! :)

   Frumoasă mânăstirea cea nouă, noi nu am fost în interior, era închisă atunci, am fost doar în biserica cea veche, cu racla cu moaște.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- Rodel
[24.09.17 20:59:28]
» mesaj pers

   @maryka: Mulțumesc pentru lectură și vot! Cum am scris în alt ecou, mi-ar fi plăcut să-i dedic insulei mai multe zile, să mă pot bucura mai mult de frumusețea acestei„fete”sălbatice și misterioase. În amintirea mea, așa va rămâne insula Kefalonia. Nu știu dacă este cea mai frumoasă, nu știu ce loc are în topul propus de tine, dar cert este că te îndrăgostești de ea și-ți dorești s-o revezi.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 600 PMA1 (din 2 voturi)]
- webmaster
[24.09.17 21:15:48]
» mesaj pers

   Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[24.09.17 21:25:26]
» mesaj pers

   @webmaster: Mulțumesc pentru apreciere!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- AZE
[24.09.17 21:41:02]
» mesaj pers

   @Rodel: Foarte reusita excursie! Super fotografii!

   Felicitari

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[24.09.17 22:02:18]
» mesaj pers

   @AZE: Multumesc pentru vizita si aprecieri!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- ovidiuyepi
[25.09.17 10:55:02]
» mesaj pers

   Felicitări pentru articol. Mă bucur că ai trecut prin aceste locuri care îmi trezesc amintiri plăcute din vizitele anterioare.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- elviramvio
[25.09.17 12:23:57]
» mesaj pers

   @Rodel:

   Frumos articol, superbe poze!

   P13 puteai să nu o încarci, sunt înebunită după musacalele grecești făcute la mama lor, am încercat mai multe rețete, pe cea de aici nu că n-am ajuns.

   Vacanțe frumoase!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[25.09.17 14:49:26]
» mesaj pers

   @elviramvio: Multumesc pentru apreciere! Si mie imi place musacaua facuta acolo, in tara ei. O prefer insa pe cea gatita in vas de lut.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[25.09.17 14:54:58]
» mesaj pers

   @ovidiuyepi: Multumesc pentru apreciere! Grecia este si va ramane preferata mea, locul ideal pentru o vacanță ideală.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Yersinia pestis
[28.09.17 15:28:19]
» mesaj pers

   Superbă P11!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- Rodel
[28.09.17 15:34:21]
» mesaj pers

   @Yersinia pestis: Realitatea e si mai si!

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
- mishu
[28.09.17 16:45:05]
» mesaj pers

   @Rodel:

Dacă ar fi să găsesc un echivalent uman acestei insule, gândul m-ar duce spre o fată frumoasă, cu părul răvășit de vânt, cu ochii albastru-turcoaz, o fată ce-și așteaptă oaspeții cu brațele deschise, plină de mister și promisiuni.
dar stiu ca ai imaginatie nu gluma, insa vazand pozele si citind articolul imi dau seama cat de frumos a fost.

   Ai descris fiecare loc vizitat atat de frumos cum numai o fire romantica putea sa o faca.

   Felicitari, votat cu mare drag.

---

LINK AICI [click, apoi copiați adresa din browser]
Puteți evalua ecoul:   FOARTE BUN -- BUN -- NU-MI PLACE [-1]
[punctaj crt ecou: 50 (pma.std) + 0 PMA1 (din 0 voturi)]
  Publicitate    [14.10.19 12:05:33]  

SCRIE ECOU
Nu sunteți autentificat/ă, nu puteți scrie sau trimite ecouri

AVEȚI cont pe AFA? — vă puteți autentifica mai jos

UTILIZATOR
PAROLA

Dacă nu mai tineți minte numele sau parola - folosiți facilitatea "Recuperare date cont"

Nu aveți cont pe sait? — vă puteți crea rapid unul: click aici---
1. PMA = Puncte Mulţumire-Apreciere = sistem de notare a contribuţiilor la informarea comunităţii. Vezi detalii aici
Alte impresii din această destinaţie:
 
POZE ATAȘATE ARTICOLULUI
Vezi fotografiile în versiunea ptr telefon sau tabletă

[20] foto. Click pe poze pentru a le mări

P01 [JUN-2017] În portul Agios Nicolaos, așteptând feribotul spre Kefalonia -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904710">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904710"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904710">Şterge vot</a></div><span id="v9904710" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904710)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904710Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904710MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P01 [JUN-2017] În portul Agios Nicolaos, așteptând feribotul spre Kefalonia
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P02 [JUN-2017] Yachturi în portul Agios Nicolaos -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904714">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904714"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904714">Şterge vot</a></div><span id="v9904714" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904714)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904714Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904714MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P02 [JUN-2017] Yachturi în portul Agios Nicolaos
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P03 [JUN-2017] Poarta de intrare la așezământu Bisericii Sf. Gherasim, protctorul insulei -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904716">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904716"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904716">Şterge vot</a></div><span id="v9904716" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904716)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904716Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904716MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P03 [JUN-2017] Poarta de intrare la așezământu Bisericii Sf. Gherasim, protctorul insulei
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]P04 [JUN-2017] Biserica veche unde se găsesc moaștele sfântului -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904719">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904719"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904719">Şterge vot</a></div><span id="v9904719" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904719)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904719Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904719MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P04 [JUN-2017] Biserica veche unde se găsesc moaștele sfântului
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P05 [JUN-2017] Biserica nouă Sf Gherasim -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904721">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904721"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904721">Şterge vot</a></div><span id="v9904721" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904721)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904721Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904721MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P05 [JUN-2017] Biserica nouă Sf Gherasim
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P06 [JUN-2017] Biserica nouă, interior. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904724">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904724"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904724">Şterge vot</a></div><span id="v9904724" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904724)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904724Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904724MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P06 [JUN-2017] Biserica nouă, interior.
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P07 [JUN-2017] Pe cărări de munte în Kefalonia -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904733">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904733"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904733">Şterge vot</a></div><span id="v9904733" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904733)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904733Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904733MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P07 [JUN-2017] Pe cărări de munte în Kefalonia
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P08 [JUN-2017] Peștera Dragorati -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904746">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904746"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904746">Şterge vot</a></div><span id="v9904746" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904746)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904746Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904746MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P08 [JUN-2017] Peștera Dragorati
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P09 [JUN-2017] Peștera Dragorati -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904749">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904749"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904749">Şterge vot</a></div><span id="v9904749" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904749)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904749Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904749MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P09 [JUN-2017] Peștera Dragorati
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P10 [JUN-2017] Lacul Melissani, lacul nimfelor -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904750">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904750"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904750">Şterge vot</a></div><span id="v9904750" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904750)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904750Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904750MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P10 [JUN-2017] Lacul Melissani, lacul nimfelor
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P11 [JUN-2017] Plimbare cu barca pe apele lacului Melissani -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904753">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904753"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904753">Şterge vot</a></div><span id="v9904753" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904753)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904753Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904753MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P11 [JUN-2017] Plimbare cu barca pe apele lacului Melissani
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P12 [JUN-2017] Razele soarelui pătrund timid, dar suficient să lumineze în auriu grota lacului -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904755">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904755"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904755">Şterge vot</a></div><span id="v9904755" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904755)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904755Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904755MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P12 [JUN-2017] Razele soarelui pătrund timid, dar suficient să lumineze în auriu grota lacului
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P13 [JUN-2017] Musaca la taverna din satul Agia Efrimia. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904762">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904762"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904762">Şterge vot</a></div><span id="v9904762" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904762)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904762Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904762MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P13 [JUN-2017] Musaca la taverna din satul Agia Efrimia.
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P14 [JUN-2017] Agia Efremia, portul -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904767">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904767"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904767">Şterge vot</a></div><span id="v9904767" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904767)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904767Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904767MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P14 [JUN-2017] Agia Efremia, portul
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P15 [JUN-2017] Superba plajă Myrtos! -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904769">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904769"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904769">Şterge vot</a></div><span id="v9904769" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904769)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904769Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904769MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P15 [JUN-2017] Superba plajă Myrtos!
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P16 [JUN-2017] Argostoli, capitala insulei. Piața centrală -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904772">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904772"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904772">Şterge vot</a></div><span id="v9904772" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904772)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904772Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904772MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P16 [JUN-2017] Argostoli, capitala insulei. Piața centrală
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P17 [JUN-2017] O stradă din Argostoli. -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904776">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904776"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904776">Şterge vot</a></div><span id="v9904776" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904776)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904776Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904776MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P17 [JUN-2017] O stradă din Argostoli.
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P18 [JUN-2017] Aici am făcut un popas pentru un ceai ce era să fie foarte costisitor! -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904778">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904778"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904778">Şterge vot</a></div><span id="v9904778" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904778)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904778Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904778MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P18 [JUN-2017] Aici am făcut un popas pentru un ceai ce era să fie foarte costisitor!
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P19 [JUN-2017] Peisaj in Kefalonia -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904785">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904785"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904785">Şterge vot</a></div><span id="v9904785" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904785)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904785Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904785MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P19 [JUN-2017] Peisaj in Kefalonia
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

P20 [JUN-2017] Feribotul ce ne-a purtat pe ape între Zakinthos și Kefalonia -- foto by <b>Rodel</b> [uploaded 24.09.17] - <span class="allrVotedi" id="av904787">Foto VOTATĂ de mine!</span><div class="delVotI" id="sv904787"><a href="/pma_sterge_vot.php?vid=&fid=904787">Şterge vot</a></div><span id="v9904787" class="displayinline;"> - <a style="color:red;" href="javascript:votez(904787)"><b>LIKE</b> = Votează poza</a><img class="loader" id="f904787Validating" src="/imagini/loader.gif" border="0" /><span class="AjErrMes" id="e904787MesajEr"></span>Foto VOTATĂ de mine!
P20 [JUN-2017] Feribotul ce ne-a purtat pe ape între Zakinthos și Kefalonia
foto Rodel [24.09.17]
# [50 PMA, +BONUS]

[20] foto . Click pe oricare pentru a le mări
  CĂUTARE
Căutați un hotel, sau o stațiune sau un user? Tastați primele 4-5-6 litere mai jos și apăsați CAUTĂ DESTINAȚIE
Șir de căutare
Pentru a căuta orice altceva, în stilul în care căutaţi cu Google, folosiți căsuta de mai jos:
Căutare (text) în sait:

        [C] 2008-2019 AmFostAcolo.ro

[C] Copyright 2008-2019 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată

Website Security Test
pagină generată in 0.130021095276 sec